Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Анаполон -  Abdi Ibrahim - 20 табетки (Anapolon)

Анаполон - Abdi Ibrahim - 20 табетки (Anapolon)

Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)   Производител: Abdi Ibrahim Концентраци..

42.00 лв.

Oxymetholone 100tab/25mg Biotech

Oxymetholone 100tab/25mg Biotech

Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)   Производител: Biotech Концентрация: 25 мг ..

70.00 лв.

Оксиметолон е проектиран през 1960 г. в Мексико, но за първи път е произведен в големи количества в същата тази година, но от американската компания Синтекс под търговското наименование "Anadrol-50."

Първоначалната цел на този стероид - помощ за преодоляване на анемия не лечима чрез други средства. Сега лекарството се използва при агресивна терапия, която помага за преодоляване на загуба на мускулна маса при пациенти със синдром на човешки имунодефицит. Ако погледнете структурата на молекула оксиметолон, лесно ще забележите, че тя наподобява на молекула Drostanolone.

Това не е странно, защото оксиметолон както и дростанолон са производни на дихидротестостерон. Единствената промяна при тези два анаболни стероида са променена молекулна група във втора позиция.

Като производно на дихидротестостерон, оксиметолон не трябва да ароматизира. За съжаление обаче той е надарен със силна естрогенна активност. Много доказателства, свързани с употребата на оксиметолон в медицината (тъй като в момента се използва много широко) показват, че молекулата активира рецептора на естрогена.

Оказа се също така, че за разлика от дростанолон, оксиметолон може да упражнява много съществена прогестогенна активност. Премахване на естрогенната активност причинена от оксиметолон се изпълнява чрез въвеждане на различни естрогенни рецепторни агонисти, такива като тамоксифен или кломид. Също така един от най-известните анаболни стероиди станозолол – стромба много добре се бори с прогестогенната активност.

Приложение (Анадрол)

 Противно на общоприетото, че оксиметолон може би притежава „най-мощен” стероиден ефект от употребата му сравнима с ефекта от използването на Метандростенолон – тези два анаболни стероида притежават сравнително еднаква производителност, и двата продукта имат много слаба способност за стабилизиране на андрогенните рецепторите, но изразяват негономна активност. Метандростенолон, за разлика от своя "колега" не разполага с прогестагенна дейност, но оксиметолон от своя страна също не разполага с мнозинство от положителните качества на "метан".

Освен това, добре известен експерт в областта на андрогените - Пол Борсен е уверен, че компонента Оксиметолон (Анадрол), е най-мощното средство за увеличаване на броя на червените кръвни клетки. Изглежда, че тази гледна точка е наистина вярна, защото оксиметолона се включва в почти всички стероидни цикли за маса.
При всички случаи, когато един спортист прилага по 1 таблетка (50мг) оксиметолон на ден в продължение на четири седмици, увеличава теглото си от 84 до 92 кг.

След спирането на стероида поне 3.5 кг придобита маса по време на цикъла ще се загуби. Ще се съгласите ли обаче, че 4 килограма чиста мускулна маса за 1 месец е добър резултат? Тук трябва да споменем, че анадрол използван в комбинация с други лекарства на база тестостерон, силата на неговото въздействие значително се увеличава.

С тези стероидни комбинации спортисти успяват да покачат 12-18 килограма за период 8-10 седмици.
 
Както споменахме по-горе първоначално оксиметолон е проектиран за лечение на анемия, защото свойствата му значително увеличават броя на червените кръвни клетки. Поради това се увеличава циркулацията на кръвта в мускулите по време на приема на лекарството и спортистът започва да чувства огромен ефект от "изпомпване".
 
Препоръчаната доза анадрол е от 50 до 100 мг на ден, която спомага за солидно задържане на вода в организма. Необходимо е също така да се припомни, че ако се готвите за предстоящи състезания с този анаболен стероид трябва да приемате само дестилирана вода, която по-трудно се задържа от организма.

Интересно е също, че в относително високи дози (100-150 мг) оксиметолон насърчава изгарянето на мазнините.

Ако все пак се опасявате от задържането на вода, комбинирайте оксиметолон заедно със станозолол (има случаи, в които през последните две седмици преди състезанието спортисти наблягат на оксиметолон и станозолол). Често спортисти приемат анадрола в деня на състезанието, защото помага за подобрение на кръвоснабдяването, което анулира вида на дехидратираните и плоски мускули.

Дозировка Анадрол

Най-оригиналната характеристика на оксиметолон е медицинската му доза: дори и „хардкор” професионалисти го приемат в количества под препоръчителната! Обърнете внимание на инструкциите за употреба на лекарството: "Приемът на анадрол се извършва 1-5 мг на 1 кг тегло." На практика това означава, че един културист тежащ 100 килограма трябва да приема точно 100 милиграма от активната съставка.

Активното вещество остава в кръвната плазма между 7 и 15 часа . Така че лекарството е по-добре да се разделя на два равни приема - сутрин и вечер преди лягане.

Странични ефекти Анадрол

Оксиметолон се описва като един от най-опасните от всички съществуващи понастоящем анаболни стероиди. Не можем да бъдем сигурни за произхода на този мит, но както отбелязахме по-горе лекарството успешно рефлектира върху загуба на мускулна маса, HIV-инфектирани пациенти, включително и СПИН.

Едно изследване на пациенти, получаващи 100-150 мг на оксиметолон ежедневно без прекъсване в продължение на 30 седмици е записало, че пациентите дори не са получили вирилизационни явления (сред пациентите е имало и жени). Не се записват заболявания на черния дроб.

Така сам посебеси оксиметоеслон е не толкова опасен медикамент (но, когато се комбинира със силен андроген, оксиметолон увеличава риска от странични ефекти значително). Във връзка с меките анаболни стероиди като примоболан, оксиметолон е много ефективен като странични ефекти от употребата му са изключени.
 
Поради наличието на достатъчно мощен прогестоген компонент, оксиметолон много силно инхибира производството на тестостерон от организма. Доста значително потиска сперматогенезата (това обърква много организма, но това явление е лесно преодотратимо с помощта на други лекарства). Натрупването на вода в организма в резултат на стероид може да доведе до високо кръвно налягане при хора, предразположени към хипертония.
 

Комбинация с други анаболни стероиди

Подобен на метандростенолон - оксиметолон е най-добре съчетаван с анаболни стероиди, които имат ясно изразена геномна дейност - тестостерон, примоболан, анавар, тренболон и евентуално болденон. Що се отнася до използване с нандролон, трябва да се избягва, защото и  двете лекарства имат ясно изразена прогестогенна активност. Както вече бе споменато тази активност може да бъде намалена значително, ако в същото време се приложи станозолол, който е прогестеронов антагонист.

Използване от жени

Както бе споменато по-горе, използването на лекарството в доза 20-30 мг не води до появата на явления на вирилизация при жени. Докато оксиметолон може да се счита за относително безопасен за жените, не е необходимо да се надвишава доза от 50 мг на ден.

Обобщение Анаполон

Оксиметолон – най-силният и в същото време ефикасен орален анаболен стероид. Продуктът има изключително силен андрогенен ефект, който е свързан с много силен анаболен компонент. Поради тази причина, в най-кратко време се постигат огромни печалби в сила и мускулна маса.

Не е необичайно наддаването на тегло от 5,7 кг или повече, само за 14 дни. Този ефект се дължи на увеличаването на задържането на вода в организма, които бързо увеличават обема на мускулите и за рекордно кратко време спортиста придобива масивен външен вид. При използване на анадрол мускулната клетка привлича много вода, мускулатурата става гладка и тялото придобива подпухнал външен вид.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7