Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Примоболан Biotech Beijing

Примоболан Biotech Beijing

Измежду всички налични анаболни стероиди, Примоболан е най-безвредният от тях. Примоболан ..

49.00 лв.

Sustanon 250 (Evo Genetics) Сустанон

Sustanon 250 (Evo Genetics) Сустанон

Sustanon 250 (250 mg/ml, 10 ml) от Evo Genetics Co (EG) е мощен анаболен и андрогенен стероид, който..

37.00 лв.

Stanozolol 100tab/10mg Biotech

Stanozolol 100tab/10mg Biotech

Станозолол от Biotech Beijing 100 таблетки по 10 милиграма Stanozolol сега е смятан за един от на..

45.00 лв.

Stanox 100tab/10mg Malay Tiger

Stanox 100tab/10mg Malay Tiger

Stanox сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестосте..

58.00 лв.

Почти всички спортисти се насочват към създаване на стегната и развита мускулатура с красив релеф на тялото.
За да се постигне тази цел, спортистът трябва да тренира много и постави много усилия.


Структура на статията:

Изборът на стероиди.
Преглед на всяко лекарство.
Информация относно прием и дозировки.


 
Отличното средство за фиксиране на тялото са специалните стероиди за релеф, който позволяват да се постигнат по-осезаеми резултати. В случая, когато атлетите пренебрегват стероидите за релеф, мускулите им са напомпани и пълни с вода. Анаболните стероиди за релеф, по принцип не предвиждат опасност за човешкото здраве, тъй като повечето от тях не са токсични.
Подбирането на качествена марка стероиди е много важно условие, ако един спортист иска тялото му да бъде перфектно и да привлича погледи на възхищение.
 
 

Избор на анаболни стероиди.

Известно е, че всеки от тях може да се различава един от друг не само по андрогенни и анаболни свойства, но също така и по способността да се натрупа вода или излишни мазнини.
Тук ще споменем една класика в жанра - Станозолол и Оксандролон.

Те имат много нисък анаболен индекс. Тяхното действие е насочено към изгаряне на мазнини, а не покачване на мускулна маса и увеличение на обема.

За по-нататъшно увеличаване на размера на мускулите се използват тестостеронови естери, Метандростенолон, Болденон, Сустанон и Нандролон. Но през последните години, много спортисти се обръщат към хормона на растежа и пептидите (Ipamorelin, HGH Frag 176-191).

Примерен състав на един стероиден цикъл за релеф:

Тестостерон пропионат - 20 флакона;
Stanozolol - 120 таблетки;
Кломид (кломифен цитрат) - 40 таблетки;
Тамоксифен - 20 таблетки;
Анастразол - 20 таблетки.
 

Базов стероиден цикъл и/или покачване на сухо тегло.

Този метод може да се използва само от спортисти, които са запознати със спортната фармакология. Не е желателно да се използва от хора на възраст под двадесет години.
Един такъв стероиден цикъл обикновенно продължава шест седмици и три седмици ПКТ.

Как се използват препаратите?

  • Тестостерон пропионат (мускулна инжекция) поставя всеки ден по една ампула.
  • Анастразол се приема по половин таблетка вечер преди лягане (първата седмица), последвано от цялата таблетка през следващата седмица.
  • Станозолол четири таблетки дневно на всеки четири часа.
  • Терапия след цикъл: Тамоксифен - една таблетка дневно (сутрин или вечер).
Кломид да се прилага в продължение на седем дни – по 2 таблетки дневно (сутрин 2 и 2 преди лягане).

При използването на анаболни стероиди вашата тренировка трябва да умножена: засилено обучение (четири - пет пъти седмично) с достатъчно сън и почивка. Освен това, не пренебрегвайте прием на хранителни добавки, комплекс протеини, витамини-минерални комплекси, аминокиселини, защото благодарение на тях, вие може значително да повишите напредъка и си.

За почистване на тялото от токсини, възстановяване на стомашно-чревния тракт, и работата на функциите на черния дроб се препоръчва да се приема Бял Трън. Дозировка: една чаена лъжичка преди лягане по време на цикъла, и дори целия месец след него.

Преглед на всеки медикамент

Тестостерон пропионат е анаболен стероид, на който се основават много стероидни цикли. Продължителността му не е дълга - около три дни. Неговото действие се активира през деня след поставяне на инжекция. Този стероид заема водещо място при скалата на стероидни цикли за чиста мускулна маса.

Той, за разлика от други стероиди почти не задържа вода, така че нарастването на мускулната маса ще бъде малка, но с "високо качество". Интересното е, че този стероид практически е нетоксичен за черния дроб. Тестостеронът, в известен смисъл, подпомага за изгарянето на мазнини като придава еластичен и релефен вид на мускулатурата.
  • Станозолол е един от най-ефективните таблетирани стероиди, предназначени за набор на сухо тегло. Таблетките с активната субстанция не задържат течности в организма. В комбинация с тестостерон, той придава отлични резултати. Тялото получава облекчение, бързо възтановяване и подобрено качество на храносмилането. При прилагането на този стероид е препоръчително да се използват допълнителни изграрящи мазнини медикаменти като кленбутерол.

Представителни инхибитори като анастрозол се приемат дори при използване на малки дози тестостерон. Приложната доза анастрозол позволява да се поддържа оптимално ниво на естроген, и по-нататъшно подобряване на мускулите, както и скоростта на възстановяване на организма.

Тамоксифен - е основният медикамент, необходим за терапия след цикъл. Това лекарство може да бъде заменено с кломифен или торемифен. Неговата мисия - да се бори срещу излишъка на естроген, което се случва при пациенти, приемащи ароматизиращи агенти.

Избор на анаболни препарати

Първата категория включва спортисти или такива хора, които не са склонни към наддаване на тегло. Тялото им жилаво и мускулесто. Втората категория се състои от спортистите, чието тяло първоначално е има определен обем. При този тип тяло е лесно за постигане на желаните резултати.

Когато мислим за ефективността на процеса, трябва да се разбере, че повишаването на мускулните клетки ще бъде забележимо или веднага или постепенно, но в същото време резултатът ще се съхрани в продължение на дълъг период от време.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7