Стромба - Станозолол

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Всеки професионален спортист, ще ви каже, че най-впечатляващи размери в мускулите се постигат с този анаболен стероид. Покачената мускулна маса е чиста и с голямо качестно, но за да изглежда мускула красив трябва и да се тренира усилено. Често спорти..
60.00.лв
Активното химично вещество: станозолол Производител: Gep Концентрация: 10 мг в 1 таблетка Цената е за 96 таблетки (1 опаковка) Ако съдим по мнението на тези, които приемаха вече Stanolic, можем да заключим, че тя работи добре. Ако сте фен на Ba..
60.00.лв
Производител: Nove Pharma
Stanotab произведен от Nove Pharm е таблетиран анаболен стероид. Той се използва ефективно от спортисти за различни задачи – сила, издръжливост, покачване на мускулна маса, но като правило, се използва в съчетание с други подходящи спортни допи..
49.00.лв
Stanover сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестостерон - мъжкия хормон. Този анаболен стероид се употребява, както от спортисти така и от културисти. Stanover : ефекта от действието на лекарството во..
40.00.лв
Stanox сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестостерон - мъжкия хормон. Този анаболен стероид се употребява, както от спортисти така и от културисти. Stanox : ефекта от действието на лекарството води д..
58.00.лв
Станозолол от Biotech Beijing 100 таблетки по 10 милиграма Stanozolol сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестостерон - мъжкия хормон. Този анаболен стероид се употребява, както от спортисти така и ..
45.00.лв
Stanozolol - Стромба от Esto Pharma 100 таблетки по 10 милиграма ..
43.00.лв
Структурно, този продукт представлява станозолол, предназначен за орална (вътрешна) употреба. Всъщност, това е доста силен анаболно-андрогенен стероид, който се характеризира с бързо действие. При силовите спортове, той се използва главно в стероидни..
42.00.лв
За тези, които искат да постигнат бързи и впечатляващи резултати, отличен помощник може бъде популярния стероид, който принадлежи към активните анаболни стероиди - станозолол. Той се предлага в таблетна или инжекционна форма. Историята на активн..
45.00.лв
Strombafort  - модерен медикамент (стероид) от Балканските Фармацевтични продукти от Молдова, които може свободно да бъде закупен във всички градове на Република България. Стероидът има поредица от положителни ефекти сред, който са: повишена твъ..
49.00.лв

Станозолол - Стромба

стромба цена

Станозолол – анаболен стероид модифицирана форма на DHT, като има няколко разлики: 1) добавяне на метилова група в позиция 17-алфа за да се предпази лекарството от метаболизма след перорално приложение и 2) заместване на конвенционална 3 група за получаване на пиразол група с хетероцикличен стероид (17б-хидрокси-17-метил-5а андростан [3,2-с] пиразол).

Тази промяна се отразява значително на увеличаването силата на анаболния стероид, намалявайки по този начин своите андрогени. Станозолол е много по-малко подобен на андрогенните рецептори на тестостерон и дихидротестостерон. В същото време има по-дълъг полуживот и по-ниска способност да се свързва с кръвните протеини. Стромбата е посочена като лек анаболен стероид. Тя има една от най-големите разлики между анаболните и андрогенни стероиди, които са продавани на пазара, тя не ароматизира. В резултат на изследване, проведено наскоро стана известно, че основният механизъм на действие включва взаимодействие с клетката на андроген рецепторите. Станозолол има уникална възможност да е прогестерон рецепторен антагониз, инхибира свързването на глюкокортикоиди с техните рецептори.

В допълнение, инхибира в кръвта свързващите протеини. В едно проучване е установено, че 25 мъже показват намаление с 48.4% в нивата на SHBG в доза от 0,2 mg на килограм, т.е. 18mg на човек с тегло 90 кг. Свързващи протеини, като например SHBG, могат да ограничават активността на стероиди в организма и да намалеят процента на активното вещество в кръвта. Комбинацията от орална стромба с друг стероид може да доведе до увеличаване на размера на свободен стероид в кръвта. Станозолол е описан за първи път през 1959-та година. За разработването е ангажирана компания Winthrop Laboratories UK. Компанията-майка (Sterling) е подала молба за патент в САЩ за лекарството в годините 1961/85. Станозолол официално се появи на американския пазар като лекарство, продавано по давност през 1962 г. под името Winstrol.

Станозолол е описан за първи път като лекарство за широки медицински приложения, включително за увеличаване на апетита и растеж на мускулна тъкан в случай на загуба на тегло, свързани с много доброкачествени и злокачествени заболявания, запазване на костната маса при остеопороза, насърчаваш линеен растеж при деца с недостатъчност на растежа. Както и при антикатаболно време от продължително лечение с кортикостероиди за постоперативно или посттравматична (изгаряния, счупвания) терапия при пациенти и дори за лечение на слабост в напреднала възраст.

По това време, FDA официално подкрепя факта, че Winstrol е ефективен като допълнителна терапия при лечение на остеопороза, за насърчаване на растежа в хипофизата при джуджета с растежен дефицит. Компания Winthrop постоянно задоволява интереса на FDA относно Станозолол, като терапевтично средство, лекарството остава в Съединените щати през 1980-те и 1990-те, като в същото време много други анаболни стероиди са изчезнали от пазара. Stanozolol показа известно подобрение в концентрацията на червени кръвни клетки, борбата срещу рака на гърдата, и (по-късно) за лечение на ангиоедем - заболяване на подкожната тъкан, често причинено от наследствена кауза. През 2003 г., правото на Winstrol официално се предаде на фармацевтична компания Ovation.

Стромбата продължава да бъде одобрено лекарство на фармацевтичния пазар в САЩ, но се произвежда от Ovation. Всички типове на Winstrol сега е невъзможно да се купят в САЩ, независимо от факта, че лекарството все още може да бъде намерено в Испания. Много други марки и форми на лекарството продължават да произвеждат в други страни, както за хората, така и за животните.

 

Начин на действие (съгласно инструкциите на производителя)


Станозолол прониква в ядрото на клетката, като генетичния апарат активира клетките, което води до увеличаване на синтеза на ДНК, РНК и протеиновата структура, ензимна активация и повишено ниво на тъканно дишане, окислително фосфорилиране. Тя има стимулиращ ефект върху производството на калций и инхибира катаболитните процеси, които са причинени от глюкокортикоиди. Подобрява тъкан трофизма, насърчава отлагането на калций в костите, тялото запазва повече азот, фосфор и сяра. Също така има хемопоетични ефект, свързан с увеличаване на синтеза на еритропоетин.


Стероиден профил :

Полу живот: 8 часа
Класификация: Анаболни стероиди / андрогенен произход
Начин на приложение: инжекционно / таблети
Дозировка: Мъже 50-100 мг на ден / Жени 5-10 мг / ден
Акне: Не
Задържане на вода: Не
Високо кръвно налягане: Да
Хепатотоксичност: Да (и инжекционния и таблетния станозолол е алкалирован в 17-алфа; инжекционната форма може да се пие, но инжекциите повишават ефективността много повече, когато формата е инжектиране процесът към черния дроб преминава бавно, това се дължи на мускулното прилагане, а таблетираният станозолол преминава през черния дроб веднага след приемането)
Ароматаза: Не
Прогестогенна активност: ниска
DHT (дихидротестостерон) конверсия: Не
Намаляване на HPTA функция (производството на тестостерон): Не
Друга информация: анаболна дейност (320%) \ андрогенна активност (30%)
Време за откриване при допинг - 3 седмици


 

поръчка на станозололЗначително увеличава мускулите

Увеличава мощността (експлозивна сила) и издръжливостта

Подобрява апетита

Голям ефект от изгаряне на мазнини

 


 

Употреба на Станозолол - Стромба

 

В резултат на изследвания е установено, че употребата на перорални анаболни стероиди едновременно с храна намалява бионаличността им. Това се дължи на естеството, че активната съставка може да се разтвори в мазнина от храната, това намалява абсорбцията в стомашно-чревния тракт. За да се постигне максимален ефект, това лекарство трябва да се приема на празен стомах.
 

Дозировка (за мъже):

В медицинските приложения станозолол е използван в дози от 6 mg на ден (3 пъти на ден, 2 mg). За подобряване на физическите характеристики, се приема 30-50mg дневно в продължение на 6-8 седмици. Инжекционият Winstrol в клинични условия трябва да се използва в доза 50 мг на всеки 2-3 седмици. В спорта се използва най-често в доза 50mg на ден. Във ветеринарната медицина се използва в доза 75 mg на всеки трети ден. Станозолол често се комбинира с други стероиди за подобряване на ефекта. Например, цикли за изграждане на маса могат да бъдат създадени с тестостеронови естери в доза от 200-400 mg на седмица. За релеф станозолол се комбинира с Primobolan (200-300мг) или параболан (150 mg). За да се придобие повече мускулна маса се съчетава с нандролон деканоат (200-400мг  на седмица), или болденон.

Дозировка (за жени):

В медицината, станозололът при жени се прилага в доза от 4 мг на ден (по 2 mg два пъти на ден). Ако се използва в спорта дозата расте 5-10 mg на ден, при прием 4-6 седмици. Инжектиране на станозолол при жени не се използва, поради факта, че е трудно да се контролира нивото в кръвта.

 

Страничните ефекти на станозолол


Станозолол не ароматизира и не разполага с естрогенна активност. Използване на антиестрогени не е нужно, дори и при чувствителни хора, които са предразположени към гинекомастия. Обикновено, естрогена предизвиква задържане на вода, но този стероид повишава качествена маса без задържане на излишна течност. Във връзка с това, най-добре е да се прилага за "релеф", когато основната грижа е изгарянето на вода и мазнини. Станозолол е широко използван от атлетите, участващи в скоростни спортове, като например лека атлетика. Тези дисциплини не се нуждаят от допълнителна мускулна маса, която е склонна да се генерира, ако се приемат ароматични препарати.

Stanozolol принадлежи към групата на анаболните андрогени, но рискът от нежелани реакции е налице (например повишено омазняване на кожата, акне, растеж на косми по тялото и лицето). Станозолол не реагира с 5а-редуктаза, което го прави стероид с относително ниска андрогенна активност, обаче андрогенния и праг на странични ефекти не е толкова висок, колкото при тестостерон или метандростенолон.

Станозолол - с 17-алфа алкилиран стероид. Тази модификация предпазва лекарството от деактивиране в черния дроб, което позволява на лекарството да влиза в кръвния поток след перорално приложение. Алкилираните анаболни стероиди могат да бъдат хепатотоксични. Приемът на анаболния стероид обикновено не надвишава 6-8 седмици, за да се избегне стрес в черния дроб. Изследвания показват, че мъже използващи станозолол в доза от 12 mg на ден в продължение на 27 седмици, показват значителни промени в маркерите на чернодробния стрес, включително ALT, AST, GGT, билирубин и алкална фосфатаза.


Анаболният стероид може да има вредно въздействие върху холестерола в кръвта (например, намаляване на "добрия" HDL холестерол, като се придава възстановяване на баланса в посока на риска от атеросклероза). Станозолол оказва силно влияние върху регулирането на холестерола в черния дроб, тъй като има не-ароматизираща структура, устойчивост на гниене и структурен входен път.

Проучвания доказа , че мъже които използват дози от 6 мг на ден в продължение на 6 седмици, показват намаляване в нивото на HDL холестерол с 33%, с едновременно повишаване на LDL холестерол с 29%. Стероидът може да повлияе неблагоприятно на кръвното налягане и триглицеридите, намаляването на ендотелната релаксация на кръвоносните съдове и да доведе до камерна хипертрофия.

 

Показания за употреба на Стромба / Станозолол

Нарушаването на синтеза на протеини, кахексия от различен произход, наранявания, изгаряния, следоперативен период преди и след възстановяване от инфекциозни болести; токсична гуша, мускулна дистрофия, остеопороза, отрицателен азотен баланс в кортикостероидната терапия, хипо-и апластична анемия.

 

Противопоказания за употребата на Станозолол

Свръхчувствителност към лекарството; рак на простатата, рак на гърдата при мъжете, карцином на гърдата при жени с хиперкалцемия; исхемична болест на сърцето, атеросклероза; чернодробна и бъбречна недостатъчност; остър и хроничен простатит; по време на бременност и кърмене; детска възраст.

×
×
×
×
×
×
×