АНАДРОЛ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Подробно описание Anapolon 50 mg (Balkan Pharmaceuticals) - е изключително мощен анаболен и андрогенен стероид с бърз, но краткотраен ефект. За използване в спортни цели се препоръчва само на състезатели, които имат опит със спортната фармакология (..
90.00.лв
Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)   Производител: Biotech Концентрация: 25 мг в 1 таблетка. Цената е за 100 таблетки (1 кутия) Oxymetholone е мощен анаболен стероид, надарен с изключително висока анаболна активност, с на..
70.00.лв
Активното химично вещество: оксиметолон (анадрол) Производител: Malay Tiger Концентрация: 50 мг / таб Цената е за 50 таблетки 1 блистер садържа 60 таблетки от 50 mg   Oxyndrol - е най-силният анаболен орален стероид. Името "Oxyndrol&q..
90.00.лв
Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)   Производител: Abdi Ibrahim Концентрация: 50 мг в 1 таблетка. Цената е за 20 таблетки (1 кутия)   Anapolon е мощен анаболен стероид, надарен с изключително висока анаболна ..
42.00.лв

АНАДРОЛ - ОКСИМЕТОЛОН

Оксиметолон - анаболен стероид модифицирана норма на дихидротестостерон. Като има няколко разлики: Добавяне на метилова група в позиция 17-алфа, тя създава защита от разграждане, когато се прилага орално. Прибавянето на 2-хидроксиметилена група, премахва ефекта на 3-хидроксистероид дехидрогеназа и се отразява на нарастването на анаболна активност и бионаличност. Оксиметолон принадлежи групата на мощните орални анаболни стероиди, получени от дихидротестостерон. По време на стандартни тестове върху животни, той проявява много по-голяма активност, отколкото анаболен тестостерон или метилтестостерон.

Същите тестове са показали, че андрогенната активност е повече от 4 пъти по-малка от неговата анаболна. При употреба в продължение на 6 седмици теглото може да се увеличи с 9 до 15kg. Но важно е да се знае, че той задържа водата, и 30% от натрупания успех ще се загуби. Оксиметолон влияе на нарастването на обема и силата на мускулите. Мускулите растат във вода а тя допринася за по-добра защита на съединителната тъкан. Трябва да се отбележи, че твърде голямото наддаване на тегло може да увеличи натоварването на съединителната тъкан.

Оксиметолон е създаден през 1959 година. Лекарството се стартира в САЩ в началото на 1960-та година, като се продава под имената Anadrol-50 и Андроид. От началото той е бил използван само в анаболни цели за лечение на изтощение и усложнения вследствие на остеопороза. При прием на препоръчителна доза 2,5 мг три пъти на ден. Оксиметолон бързо нараства нивата на еритропоетин. От средата на 1990-те години, много спортисти, приемащи лекарството бяха загрижени, че неговото освобождаване може да се срине.

През юли 1997 г. Синтекс продаде всички права за Anadrol-50 на САЩ, Канада и Мексико. Те го заверяват в техните пазари, като лек за ХИВ и СПИН. При пациенти с HIV обикновено са наблюдавани анемия и опортюнистични инфекции. Оксиметолон успешно се бори с анемията, общата слабост и изтощението на болните. През 2003 г. стартира втората част от програма за лечение на ХИВ, оксиметолон е бил използван за лечение на белодробна обструкция и липодистрофия. Оксиметолон сега може да бъде намерени извън Съединените щати, но неговата продажба е строго контролируема.
 

Начин на действие Anadrol (съгласно инструкциите на производителя)


Анаболен стероид (агент, който усилва синтеза на протеини). Прониква в ядрото на клетката и активира генетичния апарат на клетките, и това води до увеличаване на синтеза на ДНК, РНК и протеиновата структура, активира ензимната верига и окислителното фосфорилиране.

Анадрол има стимулиращ ефект върху анаболните и катаболитните процеси. Това влияе на растежа на мускулна маса. Той стимулира производството на еритропоетин (стимулатор на хематопоетични функция на гръбначния мозък), активира хемопоеза (кръв). Приема на лекарството води до увеличаване на синтеза на хемоглобин.

Стероиден профил :
Полуживот: 15-16 часа
Класификация: Анаболни стероиди / андрогенен произход
Дозиране: таблетки
Дозировка: Мъже 50-150 мг \  Жени 12.5 мг на ден
Акне: Да
Задържане на вода: Да
Високо кръвно налягане: Да
Хепатотоксичност: Да
Естрогенна активност (ароматаза): Не
Прогестогенна активност: Не
DHT (дихидротестостерон) конверсия: Не
Намаляване на HPTA функция (производството на тестостерон): Да
Анаболна дейност (320%) \ андрогенна активност (45%)
Време за откриване при допинг: 1-2 месеца
 


Максимален мускулен растеж (10 до 15 кг)
Растеж на производителността на енергия
Той подобрява мобилността и облекчаването на болката в ставите
Намалява SHBG функция - увеличава ефекта на анаболните хормони
Увеличава синтеза на хемоглобина
Подобрява кръвообразуването (хемопоезата)
Придава стимулиращ ефект върху производството на еритропоетин 

Дозировка - Анадрол – Оксиметолон


Изследвания показват, че използването на анаболния стероид перорално с храна намалява бионаличността на лекарството. За да се постигне максимален ефект от този стероид, се препоръчва да се приема на празен стомах. В медицината се практикува приема на лекарството при дози от 2,5 мг три пъти на ден. Дози над 30 мг се прилагат рядко.

Ние съветваме да се използва 1,5 mg на килограм, и в края на цикъла 1,2 mg на килограм (тоест 50-100 милиграма макс). Стероидният цикъл обикновено продължава 3 месеца до шест месеца. 
 

Страничните ефекти на оксиметолон

Оксиметолон - силно естрогенен стероид. Появата на гинекомастия е вероятна особено при високи дози. Задържането на вода също може да бъде проблем, защото се губи облика на мускулите и се увеличават мазнините в тялото. Появата на сериозни странични ефекти може да избегнат ако спортиста използва антиестрогени, като тамоксифен или кломид.

Трябва да се знае, че оксиметолон не ароматизира в организма. Той е роднина на стероида дихидротестостерон, който също не ароматизира. Смята се, че естрогената активност е свързана с прогестин, от стероиди като нандролон. Нежеланите реакции могат да са сходни. В резултат на медицинско изследване се установи, че прогестогенна активност в оксиметолон липсва. Вероятно той просто активира естрогенните рецептори, като метандростенолон.
 

Показания за употреба на Анадрол


Апластична анемия (намаляване на червените кръвни клетки в кръвта); рефрактерна болест (трудно лековита) анемия; миелосупресия (потискане на активността на костния мозък), в резултат на лечение с цитостатици (вещества, които инхибират освобождаването на клетки) или лъчетерапия.


Карцином (рак), рак на простатата, рак на гърдата при мъже, невроза (бъбречно заболяване, характеризиращо се с лезии на бъбречните тубули с развитието на едем и инхибиране на протеин в урината), невротичен формат на гломерулонефрит (хронично двустранно възпаление на бъбреците, което се характеризира с оток, поява на белтък в урината, ниско кръвно налягане), тежко чернодробно увреждане, бременност, свръхчувствителност към лекарството.

 

×
×
×
×
×
×
×