Туринабол

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Oral - Turinabol (Nove Pharm) - е един от малкото анаболи при, които ефекта не е мигновенен. Тоест резултатите са бавни, но са по-качествени и се запазват.   СВОЙСТВА И ЕФЕКТИ Основната активна съставка е hlorodegidrometiltestosteron която мн..
79.00.лв
Описание Turanabol от Balkan Pharmaceuticals Основата на този стероид е  активното вещество hlordegidrometiltestosteron, неговият състав е много подобен на Methandrostenolone (метан), като единствената разлика на Turinabol и Метан е химическия ..
60.00.лв
Turanax с активна субстанция 4-dehydromethyltestosterone, която е една от най-използваните сред аеробни спортисти като борци и лекоатлетисти се среща под имената: Турик, Туранабол, Туринабол, Туриновер и други. Тя се характеризира с висока анаболна а..
50.00.лв
Turinabol - популярен орален стероид. За първи път е произведен през 1961 г. и от тогава популярността му не спира да расте. Други имена, които се използват широко от спортисти и фармацевтични компании на световния пазар – Turinox, turinover, O..
75.00.лв
Turinabol Depot (pharm tec) - е един от малкото анаболи, които имат ефект със забавено приложение. Тоест резултатите са бавни, но са по-качествени. Свойстра и ефекти на Туринабол Депот Фармтек Основната активна съставка е chlorodegidrometiltestos..
50.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите Turinabol Rapid (Туринабол 10 милиграма) от производителя на спортна фармация Pharm Tec, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсайт на компаният..
32.00.лв
Turinover има относително ниски андрогенни ефекти. По скала от 1 до 100 на андрогенен ефект Туринобол ще е някъде в шестата позиция. Сравнявайки го например с Dianabol, отбелязвам че разликите са много големи андрогенен ефект на 45-а позиция и анабол..
47.00.лв
Turinabol - популярен орален стероид. За първи път е произведен през 1961 г. и от тогава популярността му не спира да расте. Други имена, които се използват широко от спортисти и фармацевтични компании на световния пазар – Turinabol, turinover,..
80.00.лв

Туринабол

 

Hlordegidrometiltestosteron е мощен стероид производен на Methandrostenolone (Метан). В действителност това е модифицирана форма на тестостерон, като има няколко разлики: 1), прибавена е метилова група в позиция 17алфа, 2) въведена е двойна връзка между въглеродните атоми 1 и 2, 3) добавя се хлор в 4-та позиция, като се премахва и намалява ароматизирането на андрогени. Тази промяна прави Туринабол по-умерен, в сравнение с Метандростенолон, като не разполага с естрогенна активност а андрогенната активност се изразява много по-малко.

Анаболният ефект при приемане на Тиринабола е малко по-малък от този на метана, но балансът на анаболните андрогенни ефекти е по-добър. Туринабол за първи път е описан през 1962. В източна Германия, наричайки го Oral-Turinabol.

Лекарството е одобрено от клиницисти, тъй като при него се наблюдава ясно изразен анаболен характер, давайки възможност да се прилага не само при мъже, но и за жени дори при деца. Продуктът се произвежда в две форми, които се различават само в дозата (1 мг и 5 мг на таблетка). Това беше направено, за да се разпространи широкото му използване. Оралният туринабол е широко използван в медицинските приложения, най-вече, за да се увеличи и да се запази костната и мускулната тъкан.

Ето защо туринабол е един от най-изследваните лекарства, също така има много документални материали за неговото функциониране, употреба и странични ефекти.  Независимо от факта, че лекарството е безопасно, произвеждащата го компания решава да спре производството на Орал-Туринабол през 1994. Много е вероятно, че производството на лекарството е била спряно, заради натиска от допинг комисиите, а не на финансови или здравословни проблеми.
 

Начин на действие (съгласно инструкциите на производителя)


Анаболният стероид прониква в ядрото на клетката и стимулира активирането на генетичния апарат на клетката, това води до увеличаване на синтеза на ДНК, РНК и структурните протеини, ензимната верижна активация и повишаване на клетъчното дишане. Също така туринабол има стимулиращ ефект върху процесите на анаболните и катаболните инхибитори причинени от кортикостероиди. Води до увеличаване на мускулната маса, намалява мастните натрупвания и отрицателния баланс на азот. Хематопоетичните ефекти, свързани с повишен синтез на еритропоетин. Антиалергичното му действие зависи от увеличението на съдържанието на инхибитор С-1 фракция и намаляването на концентрацията на комплемента С-2 и С-4.

 

Стероиден профил:

Полуживот: 16 часа
Класификация: Анаболни стероиди / андрогенен произход
Дозиране: таблетки
Дозировка: 10-50mg мъже / Жени 2-5 (10) мг / ден
Акне: Не
Задържане на вода: Не
Високо кръвно налягане: Рядко
Хепатотоксичност: Да
Ароматаза: Не
Прогестогенна активност: Не
DHT (дихидротестостерон) конверсия: Не
Намаляване HPTA функция (производството на тестостерон): Да
Анаболна активност 100% /  Андрогенна активност50%
Откриване при допинг тест - 6 седмици


Ефекти от прием на Туринабол
 

• Увеличаване на силовите показатели

• Растеж на чиста и суха мускулна маса

• Висока издръжливост по време на тренировки

• Укрепва скелетната система

• Антикатаболен ефект

 

Дозировка Туринабол


Рецепция (за мъже) - Считаната ефективна доза е 10-50mg / ден (до 60 мг) при стероиден цикъл от 6-8 седмици, поради факта, че лекарството е хепатотоксично. Средната доза е 0,4mg х "собствено тегло" = дневна доза. Стероидът е полезен за спортисти, които се нуждаят от голяма експлозивна сила, скорост и издръжливост.

Рецепция (за жените) - Обичайната доза от 5 - 15 мг / ден, не повече от 6-8 седмици, поради хепатотоксичността.
 

 

Странични ефекти Туринабол


Стероидът не ароматизира, тъй като не разполага с естрогенна активност. Необходимостта от приемане на антиестрогени не е задължителна дори и при чувствителни хора към симптомите на гинекомастия. Може да съществуват някой нежелани реакции при непрекомерна доза (например повишено омазняване на кожата, акне, растеж на косми по тялото и лицето). Туринабол е 17 алфа алкилирано лекарство. Тази модификация предпазва лекарството от деактивиране от черния дроб, което му позволява да влиза бързо в кръвния поток след пероралното приложение.

Алкилираните анаболни стероиди може да предизвикат хепатотоксичност. Обикновено, алкилираните стероиди се приемат не повече от 6-8 седмици, за да се избегне увеличаване на стреса върху черния дроб.
 

Показания за употреба на Туринабол


Кахексия различна етиология; нарушение на белтъчната обмяна (след тежки травми, операции, изгаряния, радиационна терапия); хронични инфекциозни заболявания, свързани със загуба на протеин; прогресивна мускулна дистрофия, предизвикана от GCS миопатия; диабетна ангиопатия; необходимостта от ускоряване на регенерирането при фрактури, травми; забавяне на растежа при деца (синдром на Търнър, хипофизен нанизъм); закъснял пубертет (сексуална инфантилност) и физическо развитие при момчетата.
 

Противопоказания за медицинска употреба


Свръхчувствителност, рак на простатата, рак на гърдата (за мъжете), рак на гърдата (при жени с хиперкалцемия), хиперкалцемия, остра чернодробна недостатъчност, невроза, гломерулонефрит (невротичен етап). Ускоряване на растежа на епифизата на дългите кости могат да се наблюдават при деца не само по време на лечението, но в рамките на шест месеца след прекратяването.

 

×
×
×
×
×
×
×