Таблетна форма

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Подробно описание Anapolon 50 mg (Balkan Pharmaceuticals) - е изключително мощен анаболен и андрогенен стероид с бърз, но краткотраен ефект. За използване в спортни цели се препоръчва само на състезатели, които имат опит със спортната фармакология (..
90.00.лв
Clenbuterol (Кленбутерол) - лекарство, което се използва в медицината за лечение на бронхиална астма. През последните години, кленбутерол е широко използван в културизма и фитнеса по отношение на способността му да изгаря мазнините, така че често се ..
8.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви дава възможност да закупите метан (Danabol 10) Производство на молдовската фармацевтичната компания Balkan Pharma. Danabol - активно вещество, което е Methandrostenolone, е синтетичен стеро..
40.00.лв
Производител: Nove Pharma
Danatab таблетки (10 мг /в таблетка, 100 в опаковка) от Nove Pharm - е бързо действащ анаболен стероид, предназначен за орално приложение. Най-често се използва като допинг агент в стероидни цикли за маса или сила: като правило е най-използван с друг..
45.00.лв
Drostanolone - Мастерон 100 таблетки по 25 милиграма от Biotech Beijing ..
70.00.лв
Metan на фирма Euro Generics Pharm - е ефективно лекарство (стероид), който може да бъде закупен от нашия уеб сайт. Неговите ефекти се проявяват като: увеличаване на мускулната маса, увеличаване на силовите показатели, ускоряване на процесите на синт..
40.00.лв
Производител: Malay Tiger
Metaxon или метандиенон е може би най-широко използваният стероид както в България, така и по цял свят. Този анаболен стероид е бил създаден за пръв път в САЩ, но бързо бива разпространен и по всички останали страни. За разлика от някои други стероид..
40.00.лв
Анаболният стероид Метандиенон или метандростенолон, по-известен под името метан представялва орален анаболен стероид. Неговото действие е много силно, гарантиращо бързи и видими резултати при всеки, които го използва. Този стероид има умерени страни..
30.00.лв
Активното химично вещество: метандиенон Производител: Biotech Концентрация: 10 мг на 1 таблетка Цената е за: опаковка (100 капсули) 10 мг / 1 таблетка   Всеки спортист знае известния Метан на Биотеч. Той успя да се утвърди с невероятното с..
35.00.лв
Methandienone 100tab/10mg Esto Pharma Метандростенолон, по-известен като метан представлява орален анаболен стероид имащ много силно анаболно действие. Неговата химична формула е C20H28O2, а полу-живота му е 4.5-6 часа. Този стероид е бил създаден с..
40.00.лв
Активното химично вещество: метандиенон Производител: GEP Концентрация: 10 мг в 1 таблетка Цената е за 1 кутия = 96 таблетки 96 таблетки от 10 mg   Methandrolic GEP фирмени продукт, който е много срещан в днешния пазар, като вариант на мет..
40.00.лв
Methenolone - Прибомоболан 50 таблетки по 10 милиграма от Biotech Beijing   ..
60.00.лв
Анаболният стероид Naposim или метандростенолон, по-известен под името метан представялва орален анаболен стероид. Неговото действие е много силно, гарантиращо бързи и видими резултати при всеки, които го използва. Този стероид има умерени странични ..
32.00.лв
Anavar от Titan Healthcare има ниски анаболни свойства. Активната съставка на лекарството - Oxandrolone. Лекарството се произвежда във вид на таблетки. Опаковка се състои от 10 милиграма таблетки от активната субстанция.   Ефекти Anavar Tita..
115.00.лв
Измежду всички, този орален анаболен стероид е изключително мек и най-често се използва от начинаещи. Обикновено, анавар-оксандролон се използва като катализатор при цикъл с други различни стероиди. С негова помощ, употребяващият го бодибилдър и..
99.00.лв
Oxandrolone е анаболен стероид. Който за първи път е синтезиран през 1964 г. в Съединените щати. Oxandrolone има широко приложение от жени, поради ниските си андрогенни ефекти и относително висок анаболен ефект в своя клас, така че може да се предпол..
200.00.лв
Ако целите мигновено покачване на мускулна маса, повишаване на силата и енергията, оптимално напомпване и сила – анавара е точният стимулант за вас. Той подпомага точно тези функции на тялото и неговото действие е доказано сред многобройни атле..
80.00.лв
Производител: GEP
Oxandrolone 100tab/10mg Esto Pharma Активното химично вещество: Anavar (Oxandrolone) Производител: Esto Pharma Концентрация: 10 мг на 1 таблетка Цена за: опаковка 100 таблетки 100 таблетки от 10 mg Използването на Anavar Esto Pharma, е възм..
80.00.лв
Oxaver 10mg (Vermodje Moldova) е продукт на основата на оксандролон, анаболен стероид, който се характеризира с доста леко и бързо действие. Той насърчава качествения растеж на мускулите без задържане на вода или натрупване на мазнини, поради което п..
66.00.лв
Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)   Производител: Biotech Концентрация: 25 мг в 1 таблетка. Цената е за 100 таблетки (1 кутия) Oxymetholone е мощен анаболен стероид, надарен с изключително висока анаболна активност, с на..
70.00.лв
Активното химично вещество: оксиметолон (анадрол) Производител: Malay Tiger Концентрация: 50 мг / таб Цената е за 50 таблетки 1 блистер садържа 60 таблетки от 50 mg   Oxyndrol - е най-силният анаболен орален стероид. Името "Oxyndrol&q..
90.00.лв
Всеки професионален спортист, ще ви каже, че най-впечатляващи размери в мускулите се постигат с този анаболен стероид. Покачената мускулна маса е чиста и с голямо качестно, но за да изглежда мускула красив трябва и да се тренира усилено. Често спорти..
60.00.лв
Stanobolon Rapid 50tab/10mg Pharm Tec За тези, които искат да постигнат бързи и впечатляващи резултати, отличен помощник може бъде популярния стероид, който принадлежи към активните анаболни стероиди - станозолол. Той се предлага в таблетна или инже..
25.00.лв
Активното химично вещество: станозолол Производител: Gep Концентрация: 10 мг в 1 таблетка Цената е за 96 таблетки (1 опаковка) Ако съдим по мнението на тези, които приемаха вече Stanolic, можем да заключим, че тя работи добре. Ако сте фен на Ba..
60.00.лв
Производител: Nove Pharma
Stanotab произведен от Nove Pharm е таблетиран анаболен стероид. Той се използва ефективно от спортисти за различни задачи – сила, издръжливост, покачване на мускулна маса, но като правило, се използва в съчетание с други подходящи спортни допи..
49.00.лв
Stanover сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестостерон - мъжкия хормон. Този анаболен стероид се употребява, както от спортисти така и от културисти. Stanover : ефекта от действието на лекарството во..
40.00.лв
Stanox сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестостерон - мъжкия хормон. Този анаболен стероид се употребява, както от спортисти така и от културисти. Stanox : ефекта от действието на лекарството води д..
58.00.лв
Станозолол от Biotech Beijing 100 таблетки по 10 милиграма Stanozolol сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестостерон - мъжкия хормон. Този анаболен стероид се употребява, както от спортисти така и ..
45.00.лв
Stanozolol - Стромба от Esto Pharma 100 таблетки по 10 милиграма ..
43.00.лв
Структурно, този продукт представлява станозолол, предназначен за орална (вътрешна) употреба. Всъщност, това е доста силен анаболно-андрогенен стероид, който се характеризира с бързо действие. При силовите спортове, той се използва главно в стероидни..
42.00.лв
За тези, които искат да постигнат бързи и впечатляващи резултати, отличен помощник може бъде популярния стероид, който принадлежи към активните анаболни стероиди - станозолол. Той се предлага в таблетна или инжекционна форма. Историята на активн..
45.00.лв
Strombafort  - модерен медикамент (стероид) от Балканските Фармацевтични продукти от Молдова, които може свободно да бъде закупен във всички градове на Република България. Стероидът има поредица от положителни ефекти сред, който са: повишена твъ..
49.00.лв
Описание Turanabol от Balkan Pharmaceuticals Основата на този стероид е  активното вещество hlordegidrometiltestosteron, неговият състав е много подобен на Methandrostenolone (метан), като единствената разлика на Turinabol и Метан е химическия ..
60.00.лв
Turanax с активна субстанция 4-dehydromethyltestosterone, която е една от най-използваните сред аеробни спортисти като борци и лекоатлетисти се среща под имената: Турик, Туранабол, Туринабол, Туриновер и други. Тя се характеризира с висока анаболна а..
50.00.лв
Turinabol - популярен орален стероид. За първи път е произведен през 1961 г. и от тогава популярността му не спира да расте. Други имена, които се използват широко от спортисти и фармацевтични компании на световния пазар – Turinox, turinover, O..
75.00.лв
Turinabol Depot (pharm tec) - е един от малкото анаболи, които имат ефект със забавено приложение. Тоест резултатите са бавни, но са по-качествени. Свойстра и ефекти на Туринабол Депот Фармтек Основната активна съставка е chlorodegidrometiltestos..
50.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите Turinabol Rapid (Туринабол 10 милиграма) от производителя на спортна фармация Pharm Tec, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсайт на компаният..
32.00.лв
Turinover има относително ниски андрогенни ефекти. По скала от 1 до 100 на андрогенен ефект Туринобол ще е някъде в шестата позиция. Сравнявайки го например с Dianabol, отбелязвам че разликите са много големи андрогенен ефект на 45-а позиция и анабол..
47.00.лв
Turinabol - популярен орален стероид. За първи път е произведен през 1961 г. и от тогава популярността му не спира да расте. Други имена, които се използват широко от спортисти и фармацевтични компании на световния пазар – Turinabol, turinover,..
80.00.лв
Ако целите мигновено покачване на мускулна маса, повишаване на силата и енергията, оптимално напомпване и сила – анавара е точният стимулант за вас. Той подпомага точно тези функции на тялото и неговото действие е доказано сред многобройни атле..
90.00.лв
Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)   Производител: Abdi Ibrahim Концентрация: 50 мг в 1 таблетка. Цената е за 20 таблетки (1 кутия)   Anapolon е мощен анаболен стероид, надарен с изключително висока анаболна ..
42.00.лв
Таблетна форма

Example of category description text

×
×
×
×
×
×
×