Тестостерон

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 250 мг / мл. Производител: Malay Tiger (Малайзия). Активно вещество: тестостерон енантат. Enanthal 250 - силно анаболен и андрогенен стероид, който се слави с дългосрочно действие след инжект..
70.00.лв
Опаковка: 10 мл / 10 ампули. Концентрацията на активната съставка: 250 мг / мл. Производител: General European Pharmaceuticals (GEP) Активна съставка: тестостерон енантат (Testosterone Enanthate). Enantholic - дълго действащ анаболен и андрогенен..
64.00.лв
Propiolic (100 мг / мл, 10 мл) – крато действащ стероид тестостерон, произведен от фармацевтична компания GEP. Той се характеризира с бързо действие след нанасяне и има силен анаболен и андрогенен ефект. В спорта той се използва като допинг сре..
45.00.лв
Propionate 100 е лекарство, което може да се дължи на група от тестостеронови естери. Активното вещество е тестостерон пропионат, изключително популярен сред атлетите. Действайки в тялото за бързо като също така бързо се извежда от него. Затова Тесто..
55.00.лв
Тестостерон енантат – както личи от името,  това е тестостероново лекарство и по същество - мощен и дълго действащ андрогенен стероид. Той се произвежда от Evo Genetics Co., компания, позната на много от тукашните спортисти. Търси се най-в..
38.00.лв
Производител: Nove Pharma
Testosterone Enanthate Nove Pharma - стероид с удължено действие и високо анаболна и андрогенна дейност. Той е популярен в силовите спортове като културизъм и вдигане на тежести, както и в много други дисциплини, където основния преуритет е увеличава..
42.00.лв
Сред цялото фармакологично разнообразие съществуват някои редки стероиди, които са подходящи за всички категории атлети, независимо от опита, който са натрупали. Едно от тези лекарства е тестостерон пропионат (Magnus). В магазина на Bulsteroid.com мо..
44.00.лв
Тестостерон пропионат, както подсказва името, е препарат на основата на тестостерона. Произвежда се от Английската компания Evo Genetics (известна още като EG Pharmaceutical Co), чиито стероиди, фет бърнъри и други продукти са добре познати на местни..
32.00.лв
Производител: Nove Pharma
Тестостерон пропионат (Testo P 100 Nove Pharma) - е доказан анаболен стероид с висок индекс на андрогенна и анаболна активност. Тестостеронът пропионат е един от най-използваните анаболни стероиди от спортисти, защото придава много положителни ефекти..
39.00.лв
Testaplex C 200 Axio Labs Testosterone Cypionate Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 200 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: тестостерон ципионат (Testosterone Cypionate)...
40.00.лв
Testaplex E 250 Axio Labs Testosterone Enanthate Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 250 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Тестостерон Енантат (Testosterone Enanthate)...
35.00.лв
Testaplex P 100 Axio Labs Testosterone Propionate Флакон: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 100 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: тестостерон пропионат (Testosterone Propionate)...
35.00.лв
Производител: Nove Pharma
Testp Cyp 250 от Nove Pharma е мощно стероидно лекарство с продължително действие, което ефективно се използва в спортна практика като допинг вещество. Той има изразен ефект и се препоръчва за спортисти, които искат да повишат мускулната си маса, изд..
59.00.лв
Testosteron Depo – тестостерон енантат, който е проектиран да увеличи масата на мускулните влакна с продължителен ефект и действие. Препоръчва се за хора, трениращи силови спортове -  бодибилдинг, вдигане на тежести и т.н. Тестостеронът Ен..
25.00.лв
Активното вещество ENANDROL е тестостерон енантат, тази форма е една от най-дългите естерни вериги включващи естери на тестостерона, което означава, че повечето от тестостероновите лекарства съдържа много по-малко от активното вещество от Enandrol. ..
70.00.лв
Testosteron Propionat, произведен от Balkan Pharmaceuticals - е модерно и ефективно лекарство (стероид) с една и съща активна съставка. Сред ефектите, които осигорява стероида се включват подобрения като: качествен растеж на мускулите, повишена твърд..
50.00.лв
Testosterona C - Тестостерон Ципионат от Balkan Pharma 10 ампули по 200 милиграма ..
74.00.лв
Производител: Balan Pharmaceuticals
Сред цялото фармакологично разнообразие съществуват някои редки стероиди, които са подходящи за всички категории атлети, независимо от опита, който са натрупали. Едно от тези лекарства е тестостерон пропионат (Multi Pharm). В магазина на Bulsteroid.c..
55.00.лв
Testover Е (5 ампули 250 mg / мл) - е стероид базиран на дългодействащ тестостерон (тестостерон енантат), широко използвани в рамките на спортната практика. Тези инжекции са сред най-търсените от спортисти, които искат да постигнат бърз набор на муск..
44.00.лв
Аптечен Тестостерон Енантат на Bayer Testoviron Depot – тестостерон енантат, който е проектиран да увеличи масата на мускулните влакна с продължителен ефект и действие. Препоръчва се за хора, трениращи силови спортове -  бодибилдинг, вдиг..
8.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тестостерон енантат (Testosterone Enanhtate) от производителя на спортна фармакология Biotech Beijing, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсай..
42.00.лв
Много спортисти оценят високо ефективността на лекарството Testovis. Той е помогнал и продължава да помага на много спортисти да изградят желаната форма в относително кратък период от време. Активната субстанция на Testovis е тестостерон пропионат пр..
10.00.лв
Testosterone Cypionate от Biotech Beijing е дълга форма на тестостерона и отдавна се приема от много спортисти. Лекарството помага за увеличаване на показателите за сила, мускулите, увеличава мускулния релеф, издръжливостта и има благоприятен ефект в..
41.00.лв

Тестостерон: дозировка


Не се препоръчва да се започва с висока доза от стероида препоръчителна е 500 мг на седмица. Атлети постигнат завидни резултати, дори при използване на 250 мг на седмица. Дози при по-опитните спортисти се правят, от време на време, повече от един грам на седмица. Оптимална доза може да се предположи, 500-750 мг / седмица. Този режим ви позволява да получавате огромно увеличение на масата, както и силова издръжливост

Ефекти от Тестостерон:

- Растеж на мускулните влакна 

- Увеличаване на сила, издръжливост

- Не задържа вода (или ефектът е минимален)

- Повишено либидо

- Намалява риска от коронарна болест на сърцето
 

Тестостерон: Мнения

Тестостерон естери - са неразделна част стероидни цикли за мускулна маса, с който вървят рака за рака - сила, издръжливост, и т.н. Тестостеронът е ценен заради голямата си способност да увеличава мускулните влакна. Атлетите също отбелязват много висок капацитет на лекарството за възстановяване на организма след усилени тренировки, или тренировки с висока интензивност.
 

Купи Тестостерон. Тестостерон цена

В нашия магазин можете да си купите тестостерон на най-добрата цена, а също така и безплатно да се консултирате със специалист, ако имате въпроси. Ние ценим нашите клиенти и винаги се радваме да им предоставяме най-добрите продукти с най-високо качество!
×
×
×
×
×
×
×