Параболан

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Trenbolone Acetate (100 mg) е мощен анаболен и андрогенен стероид, произведено от Evo Genetics (EG). Той притежава активното вещество тренболон ацетат, стероиден хормон с бърз и силен ефект, с който не всеки аналог може да се сравни. Като допинг н..
43.00.лв
Производител: Nove Pharma
Tren Acetate 100 от Nove Pharm - модерен стероиден агент с активно вещество тренболон ацетат (мощен анаболен стероид с андрогенно и бързо действие). Лекарството се използва главно в областта на спорта най-вече от опитни спортисти: при продължителни с..
69.00.лв
Tren E 200 от Evo Genetics е тренболон енантат, мощен и дълго действащ анаболен стероид, произведен от Ево Генетикс. Като спортен допинг, той се използва ефективно в курсове за увеличаване на силата и масата. Предлага се под формата на маслен разтвор..
42.00.лв
Това е препарат, който най-често Българските спортисти го наричат Параболан който се характеризира с относително бърз и достатъчно мощен ефект. Tren-Ace (или Тренболон Ацетат) от Titan Healthcare е анаболно-андрогенен стероид, разработен за парентера..
70.00.лв
Trenacet - анаболен и андрогенен стероид с бързо действие след приложение. Както негови колеги от други производители, този стероид се използва предимно в спортната практика. Той може да се използва ефективно не само за спортисти от бодибилдинга, но ..
80.00.лв
Всеки атлет, състезател или бодибилдър прибягва до анаболните стероиди, с цел да повиши своята форма до възможният максимум. Параболан представлява наименованието на анаболният стероид Тренболон. Тренболон е може би най-силният инжекционен стероид, к..
96.00.лв
TrenaPlex A 100 Axio Labs Trenbolone Acetate Флакон: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 100 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Parabolan (тренболон ацетат).  ..
50.00.лв
Trenaplex E 200 Axio Labs Trenbolone Enanthate ​Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 200 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Тренболон Енантат (Trenbolone Enanthate)...
49.00.лв
Trenaver 200 – анаболен стероид с нисък коефициент на андроген. Активната субстанция в сърцето на Trenaver 200 е тренболон енантат, който придава огромен брой положителни ефекти, ниска прогестогенна активност, не провокира появата на ароматизац..
73.00.лв
Тренавер - Тренболон ацетат 10мл фалкон от Vermodje Moldova Trenaver A - е стероид със силен анаболен ефект. Той е създаден от молдовската компания Vermodje SRL. В сърцето на Trenaver е активната съставка - тренболон ацетат. Правилната употреба на..
60.00.лв
Опаковка: 10 мл / 10 ампули Концентрацията на активната съставка: 100 мг / мл. Производител: GEP Активно вещество: тренболон енантат (Trenbolone Enanthate). Trenoid – силен анаболен и андрогенен стероид, произведен от фармацевтична компания..
70.00.лв
Опаковка: 10 мл / 10 ампули Концентрацията на активната съставка: 100 мг / мл. Производител: Malay Tiger Активно вещество: тренболон енантат (Trenbolone Enanthate). Trenol 100 – силен анаболен и андрогенен стероид, произведен от фармацевт..
90.00.лв
Tritrenbolic (150 mg, GEP) - това е изключително мощен анаболно-андрогенен стероиди, смес от 3 Тренболонови естери (Acetate, Enanthate и Hexahydrobenzylcarbonate). За спортни цели, препаратът се препоръчва първо - само за мъже, и второ - за спортисти..
67.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbolone Acetate) от производителя на спортна фармакология Biotech Beijing, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсайт на компаният..
47.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbolone Enanthate 200), произведен от фармацевтична компания Biotech Beijing, оригиналността на който може да се провери на официалния уебсайт на произво..
46.00.лв

Тренболон - Параболан

Този стероид е широко използван във ветеринарната медицина за значително увеличение на масата, при едър рогат добитък. В действителност, при приложението му при животни може да се наблюдава увеличение от 50-80 кг чисто месо в продължение на 2 месеца. Заради тези негови способности стероида е бил забелязан от спортисти и бързо навлезе в света на бодибилдинга. Още през 80те години културистите го използваха, за да увеличат мускулните си размери. Какъв е ефектът на тренболон - време е да се изправим очи в очи с легендарния стероид и да получите най-подробната информация.


Тренболон в химическата си структура наподобява един от най-популярните съединения, принадлежащи към групата на анаболни стероиди с андрогенна активност. Казано по-просто, тренболон е подобен на нандролон, като и двете принадлежат към класа на 19-нор стероиди. В контраст, нандролон и тренболон се употребяват за покачване на телесната маса в различно качество, без прекомерно задържане на вода и мастни натрупвания. 
Параболан перфектно стабилизира андроген рецепторите.

Някои учени твърдят, че няма по-добър продукт в света, който толкова много да показва своята "връзка" с андроген рецепторите. Както е известно стероидът се свързва с тези рецептори и по-ефективно активира процеса отговорен за увеличаване на мускулната маса. Има достоверни научни доказателства в подкрепа на твърдението, че силата на връзката със споменатия рецептор има пряко въздействие върху намаляването на мастната тъкан. Параболан значително влияе на задържането на азот в мускулната тъкан.

Нека припомним, че тези високи нива на азот в мускулите, са основни фактори на анаболизма. Също така той има невероятна способност да се свързва с рецепторите на глюкокортикоиди. В този случай, за "лошия" хормон кортизол, няма да може да упражнява своето негативно влияние и културистите по-лесно наддават на тегло. Нека обърнем особено внимание на капацитета за усвояване на тренболон и максимизирането на хранителния прием. Това означава, че витамините и минералите се абсорбират в организма по-добре.

Всъщност, ефектът от това разпределение на необходимите компоненти за изграждане на мускули включва покачване на мускулна маса, а не отлагане на мазнини или задържане на вода. В същото време абсорбцията на витамини и минерали, дава възможност на организма да увеличи своята функционалност и благосъстояние, по този начин се подобрява здравето и качеството на живота по време на стероидния цикъл. Действието на тренболон изразява и друг механизъм, свързва се със сателитните мускулни клетки.

Клетките са предшественици на мускулите и запазват способността им на делене, миграцията и синтеза са включени във възстановяването и растежа на скелетната мускулатура. Тренболон увеличава тяхната чувствителност към IGF-1 (инсулин-подобен растежен фактор). Тези процеси провокират синтеза на протеин, който подчертава феноменалната способност на тренболон в изграждането на мускулна маса. Химичната структура на тренболон предизвиква устойчивост на ензима ароматаза.

Това означава, че дори и една малка част от използването на тренболон не подлежи на преобразуване на естроген. Липсата на естроген предупреждава за проблеми с гинекомастия и прекомерно задържане на течности или натрупване на излишни мазнини в тъканите.
 
Параболан не подлежи на ферментацията в 5-алфа редуктаза. Trenbolone стимулира производството на кръвни клетки, които могат да бъдат полезни и за други спортове освен културизма. Получените червените кръвни клетки са в състояние да оптимизират доставката на кислород, който доставя мощна транспортна система на кръв. В резултат на това, се забавя подкиселяването на мускулите, и спортистът може да извърши повече работа за единица време. Тази повишена функционалност може да бъде полезна и при културисти в етапа на релеф.

 

Тренболон ацетат – Тренболон Енантат или просто Параболан


Това са най-популярните в търговската мрежа естери на тренболон, с различни степени на освобождаване на стероида в кръвта. Те се различават по - полуживотът им в в кръвта и честотата на инжектиране. Тренболон ацетат се препоръчва да се прилага на всеки втори ден, но мнозина отбелязват, че ефектът на тренболон намалява в рамките на 24 часа, и трябва да се прилагат по-чести инжекции - всеки ден в доза от 50 мг. По този начин постоянно се поддържа високо ниво на концентрация в кръвта.

Много спортисти използват тренболон ацетат, поради значителния му ефект от изгаряне на мазнините. Тренболон енантат забавя освобождаването на активната си съставка в кръвта в период от 12-14 дни. Така при него се избягват прекалено честите инжекции. Достатъчно е да се приложи веднъж седмично.

Параболан за релеф (Тренболон Ацетат)

Параболан е в състояние да повлияе на разпадането на мастна тъкан. Това явление се дължи на разпределението на използването на хранителни компоненти – което беше споменато по-горе. Също така той засяга афинитет към андрогеновите рецептори, които са не само в мускулите, но и в мастната тъкан.

Проучванията показват, че колкото повече са тези рецептори, толкова по-малко мазнини. Най-значими и очевидни последици върху мускулния релеф се показват когато параболан се приема в комбинация с други анаболни стероиди. Популярността му от комбинации за тренболон е много широка, но най-известните комбиниращи медикаменти са Винстрол и Кленбутерол. Също така добри резултати се наблюдават при комбинации от тренболон със следните стероиди: Masteron, станозолол, primover, Анавар.

Дозировка Тренболон Ацетат: 50 мг дневно или 100 мг през ден.

 

Параболан за маса (Тренболон Енантат)

Този препарат е мощен стероид с бавно действие, който се използва в стероидни цикли за маса. Най-голяма ефективност се наблюдава в комбинации с други стероиди, който са със същото действие. Най-добрият негов компонент е тестостерон енантат.

Освен това, към тях може да се включат и други стероиди: Метандростенолон, Turinabol в дозировка: 50 мг дневно, а Тестостерон енантат: 250 мг - веднъж на 3-4 дни.

 

Странични ефекти на Параболан при неправилна употреба

Стероидът потиска ендогенния тестостерон, но не толкова, колкото нандролон или тестостерон. Поради това се използва в кратки стероидни цикли 2-4 седмици. Понякога може да се появи кашлица, но това явление е кратко и няма да доведе до нищо лошо.

 

×
×
×
×
×
×
×