Мастерон

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Drostanolone Propionate е произведен от Evo Genetics Co, добре познат на много спортисти от Европа. Като спортен стероид, той обикновено се използва като основа при стероидни цикли за релеф или като компонент на курсове за увеличаване на силата и мас..
36.00.лв
Drostanolone - Мастерон 100 таблетки по 25 милиграма от Biotech Beijing ..
70.00.лв
Mastaplex 200 Axio Labs Masteron Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 200 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Мастерон (Drostanolone dypropionate)...
45.00.лв
Masteron - стероид, който е производно на дихидротестостерон лекарство. Masteron се отнася в групата на силни андрогени, характеризираш се с относително мека анаболна активност.   По-специално Mastebolin Alpha Pharma се използва благодарение..
89.00.лв
Drostanolone (Мастерон) - Анаболен стероид, който е произведен под формата на етер пропионат и енантат. Masterolic има висока андрогенна активност и умерен анаболен ефект. Masteron не ароматизира в тялото (не се превръща в естроген). Мастерон се изпо..
70.00.лв
Masteron - е стероид, който е подобен на действието на DHT и в действителност е негово производно. Masteron - е най-силният андроген с умерено анаболна активност. Aктивно лекарствено вещество не притежава естрогенни свойства, който позволяват да се и..
87.00.лв
Нуждаете се от мощен и безопасен анабол за изгаряне на мазнини? Най-добрият избор в този случай би било закупуването на Drostanolone Propionate, който се произвежда от компания Biotech Beijing. С всеки изминал ден Drostanolone Propionate (Мастерон..
44.00.лв

Мастерон - Дростанолон

Химическа структура – Анаболен стероид (известен като Мастерон) – Променен дихидротестостерон. Той се различава от добавянето на метилова група при позиция 2алфа, което се отразява на увеличаването на силата на анаболния стероид и увеличаването на устойчивостта към мета болния ензим в мускулната тъкан (2алфа, 5а, 17 бета) с формула C20H32O2. Дростанолон пропионат - модифицирана форма на пропионат естер свързан чрез 17-бета хидроксилната група. Времето му на полуживот е около два дни след инжектиране.

В медицинска литература мастерон е описан, като мощен анаболен стероид с антиестрогенни свойства. Въпреки това, много учени признават, че анаболните свойства на мастерона са умерени в сравнение с други подобни стероиди. Той е широко използван от атлетите, които са на строга диета, както и от спортисти трениращи аеробни спортове, в които е необходимо да се изгради мускулната маса и сила и да се намалят мазнините по тялото, като същевременно няма сериозни нежелани реакции. Мастерон беше основан през 1959г.

С неговото развитие се занимаваше компания Синтекс, заедно със стероидите анадрол и метилтестостерон, въпреки това, той се пусна за продажба по аптеките 10 години по-късно. Дростанолон пропионат е един от най-продаваните стероиди в САЩ, наричайки го „дролбан”. В Белгия се е наричал Дроста, във Великобритания и България - Мастерон в Испания - Метормон, Франция - Пермастрил, Япония - Мастесол в ГДР - Мастерид. В САЩ Администрацията по храните и лекарствата одобрява Дростанолон пропионат, като лекарство за лечение на неоперабилен рак на гърдата при жени в менопауза.
 

Фармакологично действие 

Дростанолон дипропионат има андрогенен (изразен е по-малко в сравнение с тестостерон пропионат) и анаболен (изразен повече от тестостерон пропионат) ефект. Той има противотуморен ефект при пациенти с рак на тимусната жлеза, дори и при наличието на метастази, както и пациенти с потисната функция на яйчниците. Анаболният ефект на мастерон води до стимулиране на синтеза на протеини, намаляване на отлагането мазнини, забавяне на калий, фосфор, сяра в човешкото тяло, който са необходими за изграждане на мускулна маса. Ако има достатъчно наличие на протеин, стимулира производството на еритропоетин.
 

Стероиден профил: 


Полиживот : 2-3 дни
Класификация: анаболен стероид / андрогенен произход
Начин на нанасяне: чрез инжектиране
Дозировка: мъже 300-500mg на седмица; Жени 25-50 мг на седмица.
Акне: Рядко
Задържане на вода: Не
Високо кръвно налягане: Рядко
Хепатотоксичност: Не
Ароматаза: Не
Прогестогенна активност: Не
DHT (дихидротестостерон) конверсия: Не
Намаляване на HPTA функция (производството на тестостерон): да
Анаболна активност (25-40%); Андрогенна активност (62-130%)
Време на откриване в кръвта - 14 дни (приблизително, тъй като допинг комисия постоянно търси нови и усъвършенствани методи за откриване на забранени вещества)

 

Ефекти от Мастерон 

• Максимален мускулен релеф
• Изгражда плътни и сухи мускули
• Значително увеличава силата, намалява мазнините по тялото, дава добър ефект, когато се използва преди състезание

 

Дозировка Мастерон


Препоръчителната доза е 300-500 мг / 7 дни, обикновено се прилага един път на 3дни. Продължителност на цикъла 6 (8) -10 (12) седмици. Обикновено се комбинира с нандролон деканоат или болденон, това се отразява на увеличаването на мускулната маса, в същото време и изхвърлянето на водата от организма. Ако целта е покачване на качествена мускулна маса той се съчетава добре с тестостерон, тази комбинация ще придаде сух и релеф вид на мускулите, без излишно натрупване на вода.

Мастерон се използва и с цел "изсушаване". Той е добре комбиниран с други не-ароматизиращи средства, като станозолол, примоболан, тренболон или оксандролон. Употреба при жени : За спортистките това е перфектен стероид, защото няма не силен стероид и няма странични ефекти.

Препоръчвана доза за жени е 200мг на седмица в период от 2-3 месеца, след което се прави оценка на резултата и ако е необходимо може да се продължи. Признаци на вирилизация с такива дози са изключени.

 

Странични ефекти Дростанолон / Мастерон


Мастерон не ароматизира и не разполага с естрогенна активност. Антиестрогени, не са необходими, дори и чувствителни хора няма да забележат симптоми на гинекомастия. Общо казано този стероид повишава качеството на мускулите без задържане на излишната течност.

Като не ароматизираш стероид производен на дихидротестостерон, мастерон може да покаже някои антиестрогенни ефекти, като по този начин се конкурира с други вещества за свързване с ароматаза. Въпреки факта, че мастерона е класифициран като анаболен, андрогенни странични ефекти могат да присъстват. Високи дози от лекарството може да предизвикат повишено омазняване на кожата, акне, растеж на косми по тялото и лицето.

Дростанолон не реагира с 5а-редуктаза въпреки, че е стероид с ниска андрогенна активност, неговите прагови андрогенни странични ефекти са много по-малки от тези на тестостерон, метандростенолон или анадрол.
Мастерон - не алкилиран стероид в позиция 17-алфа в това отношение той няма хепатотоксични свойства.

Анаболният ефект може да има пагубен ефект върху холестерола в кръвта. Това може да доведе риск от намаляване на нивото на "добър" холестерол, HDL, и изместване на равновесието към риска от атеросклероза. Относителното въздействие на стероиди с липидите зависи от дозата, начина на приложение, вида и степента на стероидна резистентност и чернодробния метаболизъм. Мастерон има по-изразен отрицателен ефект върху контрола на чернодробен холестерол, отколкото тестостерон и нандролон, тъй като той има неароматизираща структура, но ефектът му е по-малък от 17-алфа-алкилирани продукти.

Анаболният стероид може да повлияе неблагоприятно на кръвното налягане и триглицеридите, намаляването на ендотелната релаксация на кръвоносните съдове, което е риск от сърдечно-съдови заболявания и инфаркт. За да се намали натоварването на сърдечно-съдовата система, се препоръчва да се намали употребата на наситени мазнини. Препоръчваме да се използват добавки, като например рибеното масло, липиден стабил и други подобни продукти. Почти всички стероиди, необходими за изграждане на мускули, потискат ендогенното производство на тестостерон

 Ако след използването на мастерон не се приемат тестостерон стимулиращи вещества, тестостерона ще дойде към нормалното си ниво след една до четири седмици след цикъла.

 

Противопоказания за употреба на Мастерон

Не приемайте ако имате следните заболявания: свръхчувствителност, остри чернодробни заболявания, бъбречни заболявания, сърдечно-съдовата система (инфаркт на миокарда, тежка хипертония, хипертонична криза), хиперкалцемия и рак на гърдата в краен стадий.

×
×
×
×
×
×
×