Винстрол

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Stanozolic - е много популярен днес стероид сред атлетите трениращи различни видове спорт. Търговското наименование на активното вещество е Винстрол от GEP. Винстрол е разработен през 60-те години и бързо зае първа позиция сред спортистите благо..
70.00.лв
Производител: Nove Pharma
Stanozolin (на Nove Pharm) структурно  представлява суспензия на станозолол (инжекционен препарат на водна основа), който е високоскоростен анаболен стероид (полуживот до 12-24 часа). В силовите спортове се използва главно в курсовете за увелича..
50.00.лв
Strombaject Aqua – инжекционен анаболен стероид на водна основа. Той е един от най-добрите избори ако целта на атлета е релеф. Strombaject е изключително популярна сред спортисти от всички нива от начинаещи до напреднали.   Winstrol &n..
37.00.лв
Winstrol Depot е стероид, използван в фаза релеф. Той увеличава мускулния растеж и силата. Препаратът одобрява процеса на анаболизма, без поява на странични ефекти. Неговият аналог се появява на пазара още през 70-те години на ХХ век. Първоначално ле..
69.00.лв
Winstrol Depot - Аптечен инжекционен станозолол Когато заговорим за анаболни стероиди няма как да не споменем стероида Винстрол. Този стероид, познат също така под името „стромба” представлява анаболно/андрогенен анаболен стероид, който ..
14.00.лв
Анаболен стероид с ниска андрогенна активност. Активната съставка на Winstrol Malay Tiger е станозолол. Продуктът се използва под формата на инжектиране и основната му свера на използване е спортната практика. Malay Tiger Winstol е особено популярен ..
65.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите Winstrol (Stanazolol 50mg) от производителя на спортна фармация Pharm Tec, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсайт на компанията, като използ..
69.00.лв

Винстрол

Winstrol - анаболен стероид, който проби своя път към спорта още през 1984 година. Винстрола е като цяло един от най-любимите стероиди за повечето спортисти. Този стероид например, е един от химикалите, които е използвал Бен Джонсън, за да постигне своите невероятни резултати. Веществото доставя забележителен растеж на мускулите и ги очертана красиво. На първото първенство по културизъм за професионалисти, където беше извършен допинг контрол (1990), бяха наказани Shawn Ray и Nimrod King точно заради употреба на Winstrol.

Всичко това се говори в полза на Winstrol - много ефективен стероид, когато се прилага правилно. Важно е да се прави разлика между двете форми на освобождаване на лекарството: инжекстионния винстрол е много по-ефективен от оралния станозолол.


Винстрол е специфичен стероид, който не е на маслена основа, както е обичайно за повечето стероид. Въпреки че почти всеки културист, който има опит от прием на стероиди, знае разликата, но на практика е важно да се спомене, че стероидът е разтворен във вода. Интервалите между инжекциите с винстрола трябва да бъдат по-кратки, отколкото при прием на други стероиди. Това означава, че винстрола трябва да се инжектира по-често, отколкото масло разтворимите стероиди стероиди (Primobolan, Deca, Sustanon 250, Parabolan т.н.).

Причината е в сравнително краткия полуживот на водно разворимите стероиди, който бързо се освобождават в кръвния поток, но са краткотрайни. Практиката показва, че винстрол трябва да се прилага най-малко два пъти седмично, защото най-добри резултати се наблюдават с ежедневни инжекции. Активната му съставка станозолол е производно на дихидротестостерон, следователно винстрола не ароматизира в естроген или само в редки случаи може да предизвика задържане на вода.

Въз основа на тези характеристики основното приложение на Winstrol Depot е културизмът при подготовка за предстоящи състезания. Винстрол задължително се комбинира с интензивни тренировки и спортна диета, по този начин ще увеличи твърдостта и еластичността на мускулите. Липсата на винстрол от обособен андрогенен ефект оптимално се компенсира чрез комбинирано използване на някоя от опциите на тренболон. Въпреки че няма научно обяснение, синергичен ефект се потвърждава въз основа на многобройни примери от практиката. Комбинацията от Winstrol Depot 50 мг + тренболон ацетат 50 мг на ден е "комбинацията на шампионите". Тъй като ацетата вече не се използва толкова често, факлата за известно време пое Parabolan.

Винстрол комбинации и цена

В зависимост от нивото на постиженията спортистите приемат обикновено 50 мг Winstrol Depot на всеки 1-2 дни, и 76 мг / мл 1.5 Parabolan на всеки 1-3 дни. Други стероиди, които могат да се комбинират с Винстрол в подготовка за състезание : Masteron, Анавар, тестостерон пропионат, Primobolan. Инжекционният Winstrol е подходящ не само за подготовка за състезание, но и в неактивния сезон, когато се изграждат мускулите.

Той не допринася задържане на вода, така че бързото нарастване на телесна маса е малко вероятно. Въпреки растежа на мускулите се проявява още силно покачване на съотношението на силата, която при прекратяване на приема, често се запазва. Културистите, които искат да изградят сила и маса, често съчетават винстрола с метан, анадрол, тестостерон или дека дураболин. Начинаещите могат да постигнат увеличение на мускулната маса, когато съчетаят Winstrol Depot и Nandrolon.

Тази формилигоровка е относително безвредна комбинация, която обикновено не причинява значителни странични ефекти.
Анаболният ефект на винстрол е относително умерен, но андрогенния ефект обаче може да се забележи при жени в доза от само 50 мг на седмица, а при за мъже – 600 до 1000. Въпреки че въздействието на инжекционния винстрол започва няколко дни по-късно, прилагане е нужно най-малко два пъти на седмица.

Тъй като винстрол се разтваря във вода, обикновено инжектирането е малко по-болезнено и неприятно, отколкото в случая на маслените разтвори т.е има един недостатък, който постепенно оформя съединителна тъкан в задните части, което принуждава спортистите да прилагат винстрол в ръцете, раменете, бедрата и прасците. От отзиви забелязваме, че това е съпроводено с ускорен растеж на инжектирания мускул. Американски про културист, известен със своите железни трицепс, призна, че постоянно използва Winstrol Depot.

На българския пазар безспорен лидер сред инжекционите стероиди е Winstrol Depot произведен от испанската фирма «Zambon». Ампула, съдържаща 50 мг активно вещество, средното в България се продават за 5-6 лв.

 

×
×
×
×
×
×
×