Ампулна форма

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Boldebolic GEP е стероид със силно анаболна и умерено андрогенна дейност. Неговата активна съставка - Boldenone Undecylenate проектирана в средата на 20-ти век, от фармацевтична компания Ciba. Едно от основните предимства на Boldebolic е минималната ..
73.00.лв
Анаболните стероиди биват орални и инжекционни. Болденон е стероид, който е под инжекционна форма. Той е стероида с най-високо качество измежду всички останали и затова е и най-популярният сред тях. Всеки атлет, който цели драстично и бързо повишаван..
80.00.лв
Когато заговорим за анаболни стероиди, няма как да не споменем и Болденон. Той представлява синтетично вещество, което е производно на тестостерона. Важно нещо, което трябва да отбележим е, че Boldever е стероид, който има прекалено малък ароматизира..
65.00.лв
Аптечен Нандролон Деканоат 5 флакона по 2 мл Дека дураболин е всъщност името на анаболен стероид, който е под инжекционна форма. Той е бил създаден още през 1962 година и се е използвал главно за лечение на хора болни от спин или други заболявания..
25.00.лв
Нандролон деканоат - е класически стероид. Той е синтетичен дериват на тестостерона със слабо андрогенен и анаболен ефект. Decadurin активира репарационните процеси в костите и мускулите в резултат на стимулирането на синтеза на протеини. Това повиша..
72.00.лв
Този анаболен стероид влезе в продажба по аптечната верига още през средата на миналия век. Нандролонът стана бързо популярен благодарение на силните си анаболни ефекти и до сега е един от най-популярните анаболни стероиди използвани от атлети. Нандр..
85.00.лв
Decaplex 275 Axio Labs Nandrolone Decanoate ​Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 275 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Нандролон Деканоат (Nandrolone Decanoate)...
40.00.лв
Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 250 мг / мл. Производител: Malay Tiger (Малайзия). Активно вещество: тестостерон енантат. Enanthal 250 - силно анаболен и андрогенен стероид, който се слави с дългосрочно действие след инжект..
70.00.лв
Опаковка: 10 мл / 10 ампули. Концентрацията на активната съставка: 250 мг / мл. Производител: General European Pharmaceuticals (GEP) Активна съставка: тестостерон енантат (Testosterone Enanthate). Enantholic - дълго действащ анаболен и андрогенен..
64.00.лв
Equiplex 200 Axio Labs Boldenon Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 200 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: болденон ундециленат (Boldenone Undecylenate)...
49.00.лв
Mastaplex 200 Axio Labs Masteron Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 200 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Мастерон (Drostanolone dypropionate)...
45.00.лв
Masteron - стероид, който е производно на дихидротестостерон лекарство. Masteron се отнася в групата на силни андрогени, характеризираш се с относително мека анаболна активност.   По-специално Mastebolin Alpha Pharma се използва благодарение..
89.00.лв
Drostanolone (Мастерон) - Анаболен стероид, който е произведен под формата на етер пропионат и енантат. Masterolic има висока андрогенна активност и умерен анаболен ефект. Masteron не ароматизира в тялото (не се превръща в естроген). Мастерон се изпо..
70.00.лв
Masteron - е стероид, който е подобен на действието на DHT и в действителност е негово производно. Masteron - е най-силният андроген с умерено анаболна активност. Aктивно лекарствено вещество не притежава естрогенни свойства, който позволяват да се и..
87.00.лв
Комбинирана форма на тестостерон, Multi Testo от GEP има различна скорост на абсорбция, което позволява да се поддържа постоянно високо ниво на анаболните хормони в кръвта в продължение на месец. Не е необходимо да се извършват чести инжекции, Multi ..
80.00.лв
Nandrolone D е ефективен спортен стимуланд и лекарство (стероид), произвеждано от SC Balkan Pharmaceuticals SRL (Молдова). Той е често срещан в спортната практика, в дисциплини като бодибилдинг и вдигане на тежести, както и във всички спортове, в кои..
77.00.лв
Гръцки аптечен Нандролон Деканоат 2мл / 100 мг Norma Hellas Дека дураболин е анаболен стероид имащ активно вещество нандролон деканоат. Разработен е през 20 век и в началото се е използвал при лечение на болести като спин и други, които от своя стра..
5.00.лв
Аптечен Омнадрен 5 ампули в кутия - Микс от тестостеронови естери Omnadren  е уникален анаболен стероид, тъй като съдържа четири различни тестостеронови естера. Поради това в кръвта се поддържа постоянно високо ниво на основната полов хормон. Е..
23.00.лв
Primobol (Balkan Pharmaceuticals) е стероид с умерено анаболно действие с дълготраен ефект. Препаратът е доста ефективен и относително безвреден не само за мъжете, но и за жените, занимаващи се със спорт. При бодибилдинга се използва основно в курсов..
90.00.лв
Аптечен примоболан от Bayer Примоболан е по-известното наименувание на анаболният стероид, имащ активна съставка Метенолон и прибавен естер на енантат, който служи за увеличаване продължителността на действие на препарата. Примоболан е един от най-м..
19.00.лв
Primobolic - това е най-добрият анаболен стероид за начинаещи, относително безвреден и, в същото време дава значително увеличение в качеството на мускулната маса. Продуктът е подходящ за релеф, защото не задържа вода и не придава натиск върху човешко..
88.00.лв
Primoplex 100 Axio Labs Primobolan флакон 10мл Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 100 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Methenolone Enanthate (Примоболан).  ..
77.00.лв
Измежду всички налични анаболни стероиди, Примоболан е най-безвредният от тях. Примоболан се разпространява в инжекционна и в орална форма. Той има свойството да взаимодейства със специалният ензим ароматаза и е направен така, че да не образува НИКАК..
70.00.лв
Propiolic (100 мг / мл, 10 мл) – крато действащ стероид тестостерон, произведен от фармацевтична компания GEP. Той се характеризира с бързо действие след нанасяне и има силен анаболен и андрогенен ефект. В спорта той се използва като допинг сре..
45.00.лв
Propionate 100 е лекарство, което може да се дължи на група от тестостеронови естери. Активното вещество е тестостерон пропионат, изключително популярен сред атлетите. Действайки в тялото за бързо като също така бързо се извежда от него. Затова Тесто..
55.00.лв
Примоболан представлява анаболен стероид, имащ активна съставка Метенолон + естер от енантат, който увеличава продължителността на действието му.Това е един от най-безвредните анаболни стероиди, които са налични на пазара. Rimobolan Bayer няма страни..
19.00.лв
Stanozolic - е много популярен днес стероид сред атлетите трениращи различни видове спорт. Търговското наименование на активното вещество е Винстрол от GEP. Винстрол е разработен през 60-те години и бързо зае първа позиция сред спортистите благо..
70.00.лв
Производител: Nove Pharma
Stanozolin (на Nove Pharm) структурно  представлява суспензия на станозолол (инжекционен препарат на водна основа), който е високоскоростен анаболен стероид (полуживот до 12-24 часа). В силовите спортове се използва главно в курсовете за увелича..
50.00.лв
Производител: Nove Pharma
Sustalin 250 - мощен анаболен и андрогенен стероид, който може да се похвали с невероятно дълга и разнообразна експозиция (стимулиране на растежа на мускулите и увеличаване на силата, укрепване на имунната система и нормализиране на азотния баланс в ..
59.00.лв
Sustamed - уникален инжекционен препарат, съдържащ смес от четири различни тестостеронови естера. Всяка от формите на тестостерон, който са част от Sustamed имат различна степен на дейност, в резултат на все по-високо ниво на тестостерон в кръвта за ..
77.00.лв
Сустанон представлява анаболен стероид, имащ много силно анаболно и андрогенно действие. В себе си, той съдържа четирите естера на тестостерона в различна консистенция. Хубавото на този анаболен стероид е, че той се инжектира веднъж, а не редовно как..
90.00.лв
Производител: Organon
Тестостерона представлява мъжкият полов хормон и е основният „ виновник „  за всички първични и вторични полови белези, които характеризират мъжа. Сустанон е уникална комбинация от 4 естера на тестостерона. Всеки естер е активен в..
15.00.лв
Sustaplex 325 Axio Labs Sustanon 10ml Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активно вещество: 325 мг / мл. Производител: Axio Labs Активни съставки: Testosterone Acetate 30mg, Testosterone Propionate 50, Testosterone Phenylpropionate 50mg, Testoster..
55.00.лв
Производител: Nove Pharma
Testosterone Enanthate Nove Pharma - стероид с удължено действие и високо анаболна и андрогенна дейност. Той е популярен в силовите спортове като културизъм и вдигане на тежести, както и в много други дисциплини, където основния преуритет е увеличава..
42.00.лв
Сред цялото фармакологично разнообразие съществуват някои редки стероиди, които са подходящи за всички категории атлети, независимо от опита, който са натрупали. Едно от тези лекарства е тестостерон пропионат (Magnus). В магазина на Bulsteroid.com мо..
44.00.лв
Производител: Nove Pharma
Тестостерон пропионат (Testo P 100 Nove Pharma) - е доказан анаболен стероид с висок индекс на андрогенна и анаболна активност. Тестостеронът пропионат е един от най-използваните анаболни стероиди от спортисти, защото придава много положителни ефекти..
39.00.лв
Testaplex C 200 Axio Labs Testosterone Cypionate Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 200 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: тестостерон ципионат (Testosterone Cypionate)...
40.00.лв
Testaplex E 250 Axio Labs Testosterone Enanthate Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 250 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Тестостерон Енантат (Testosterone Enanthate)...
35.00.лв
Testaplex P 100 Axio Labs Testosterone Propionate Флакон: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 100 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: тестостерон пропионат (Testosterone Propionate)...
35.00.лв
Производител: Nove Pharma
Testp Cyp 250 от Nove Pharma е мощно стероидно лекарство с продължително действие, което ефективно се използва в спортна практика като допинг вещество. Той има изразен ефект и се препоръчва за спортисти, които искат да повишат мускулната си маса, изд..
59.00.лв
Testosteron Depo – тестостерон енантат, който е проектиран да увеличи масата на мускулните влакна с продължителен ефект и действие. Препоръчва се за хора, трениращи силови спортове -  бодибилдинг, вдигане на тежести и т.н. Тестостеронът Ен..
25.00.лв
Активното вещество ENANDROL е тестостерон енантат, тази форма е една от най-дългите естерни вериги включващи естери на тестостерона, което означава, че повечето от тестостероновите лекарства съдържа много по-малко от активното вещество от Enandrol. ..
70.00.лв
Testosteron Propionat, произведен от Balkan Pharmaceuticals - е модерно и ефективно лекарство (стероид) с една и съща активна съставка. Сред ефектите, които осигорява стероида се включват подобрения като: качествен растеж на мускулите, повишена твърд..
50.00.лв
Testosterona C - Тестостерон Ципионат от Balkan Pharma 10 ампули по 200 милиграма ..
74.00.лв
Testosterone MIX (Multi Pharma) е мощен анаболно-андрогенен стероид, който се характеризира с голяма продължителност на действие (2-3 седмици). Структурно този медикамент представлява многокомпонентна форма на тестостерона и се състои от 4 уникални н..
70.00.лв
Testover Е (5 ампули 250 mg / мл) - е стероид базиран на дългодействащ тестостерон (тестостерон енантат), широко използвани в рамките на спортната практика. Тези инжекции са сред най-търсените от спортисти, които искат да постигнат бърз набор на муск..
44.00.лв
Аптечен Тестостерон Енантат на Bayer Testoviron Depot – тестостерон енантат, който е проектиран да увеличи масата на мускулните влакна с продължителен ефект и действие. Препоръчва се за хора, трениращи силови спортове -  бодибилдинг, вдиг..
8.00.лв
Производител: Nove Pharma
Tren Acetate 100 от Nove Pharm - модерен стероиден агент с активно вещество тренболон ацетат (мощен анаболен стероид с андрогенно и бързо действие). Лекарството се използва главно в областта на спорта най-вече от опитни спортисти: при продължителни с..
69.00.лв
Това е препарат, който най-често Българските спортисти го наричат Параболан който се характеризира с относително бърз и достатъчно мощен ефект. Tren-Ace (или Тренболон Ацетат) от Titan Healthcare е анаболно-андрогенен стероид, разработен за парентера..
70.00.лв
Trenacet - анаболен и андрогенен стероид с бързо действие след приложение. Както негови колеги от други производители, този стероид се използва предимно в спортната практика. Той може да се използва ефективно не само за спортисти от бодибилдинга, но ..
80.00.лв
Всеки атлет, състезател или бодибилдър прибягва до анаболните стероиди, с цел да повиши своята форма до възможният максимум. Параболан представлява наименованието на анаболният стероид Тренболон. Тренболон е може би най-силният инжекционен стероид, к..
96.00.лв
TrenaPlex A 100 Axio Labs Trenbolone Acetate Флакон: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 100 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Parabolan (тренболон ацетат).  ..
50.00.лв
Trenaplex E 200 Axio Labs Trenbolone Enanthate ​Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещество: 200 мг / мл. Производител: Axio Labs Активно вещество: Тренболон Енантат (Trenbolone Enanthate)...
49.00.лв
Trenaver 200 – анаболен стероид с нисък коефициент на андроген. Активната субстанция в сърцето на Trenaver 200 е тренболон енантат, който придава огромен брой положителни ефекти, ниска прогестогенна активност, не провокира появата на ароматизац..
73.00.лв
Тренавер - Тренболон ацетат 10мл фалкон от Vermodje Moldova Trenaver A - е стероид със силен анаболен ефект. Той е създаден от молдовската компания Vermodje SRL. В сърцето на Trenaver е активната съставка - тренболон ацетат. Правилната употреба на..
60.00.лв
Опаковка: 10 мл / 10 ампули Концентрацията на активната съставка: 100 мг / мл. Производител: GEP Активно вещество: тренболон енантат (Trenbolone Enanthate). Trenoid – силен анаболен и андрогенен стероид, произведен от фармацевтична компания..
70.00.лв
Опаковка: 10 мл / 10 ампули Концентрацията на активната съставка: 100 мг / мл. Производител: Malay Tiger Активно вещество: тренболон енантат (Trenbolone Enanthate). Trenol 100 – силен анаболен и андрогенен стероид, произведен от фармацевт..
90.00.лв
Tritrenbolic (150 mg, GEP) - това е изключително мощен анаболно-андрогенен стероиди, смес от 3 Тренболонови естери (Acetate, Enanthate и Hexahydrobenzylcarbonate). За спортни цели, препаратът се препоръчва първо - само за мъже, и второ - за спортисти..
67.00.лв
Strombaject Aqua – инжекционен анаболен стероид на водна основа. Той е един от най-добрите избори ако целта на атлета е релеф. Strombaject е изключително популярна сред спортисти от всички нива от начинаещи до напреднали.   Winstrol &n..
37.00.лв
Winstrol Depot - Аптечен инжекционен станозолол Когато заговорим за анаболни стероиди няма как да не споменем стероида Винстрол. Този стероид, познат също така под името „стромба” представлява анаболно/андрогенен анаболен стероид, който ..
14.00.лв
Анаболен стероид с ниска андрогенна активност. Активната съставка на Winstrol Malay Tiger е станозолол. Продуктът се използва под формата на инжектиране и основната му свера на използване е спортната практика. Malay Tiger Winstol е особено популярен ..
65.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите Winstrol (Stanazolol 50mg) от производителя на спортна фармация Pharm Tec, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсайт на компанията, като използ..
69.00.лв
Sustenon е един от малкото високоефективни стероиди, произведени от компания Aspen. Форма на освобождаване на препарата – в една ампула 250 милиграма . Активните компоненти на лекарството ви позволяват бързо да изградите мускулна маса. Много..
50.00.лв
Нуждаете се от мощен и безопасен анабол за изгаряне на мазнини? Най-добрият избор в този случай би било закупуването на Drostanolone Propionate, който се произвежда от компания Biotech Beijing. С всеки изминал ден Drostanolone Propionate (Мастерон..
44.00.лв
Nandrolone Decanoate 250 – Biotech Beijing (Дека) – това е многокомпонентен препарат, който се състои от 2 или повече нандролонови естери, които работят заедно, един след друг. Действа подобно на Сустанона или Омнадрена, само че що се отн..
42.00.лв
Измежду всички налични анаболни стероиди, Примоболан е най-безвредният от тях. Примоболан се разпространява в инжекционна и в орална форма. Той има свойството да взаимодейства със специалният ензим ароматаза и е направен така, че да не обра..
49.00.лв
Съставът на цикъла включва: • Turinabol - производство на Biotech Beijing (активна съставка: Хлордехидрометил тестостерон) - 100 таб. • Trenbolone Enanthate - производство на Axio Labs (активна съставка: Trenbolone enanthate) - 1 флакон..
170.00.лв
Основни продукти: • Тестостерон пропионат - производство на Titan Healthcare (активен компонент на тестостеронов пропионат) - 20 ампули (2000 милиграма); • Turinabol - производство на Есто Фарма (активна съставка хлородехидрометил тесто..
225.00.лв
Компоненти в цикъла: • Turinabol - производство на Esto Pharma (активна съставка: Хлордехидрометил тестостерон) - 200 таблетки; • Trenbolone Enanthate - производство на General European Pharmaceuticals (активна съставка: Trenbolone Enan..
220.00.лв
Sustanon 300 е един от малкото високоефективни стероиди, произведени от компания Biotech Beijing. Форма на освобождаване на препарата – в една ампула 250 милиграма . Активните компоненти на лекарството ви позволяват бързо да изградите мускулна ..
44.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тестостерон енантат (Testosterone Enanhtate) от производителя на спортна фармакология Biotech Beijing, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсай..
42.00.лв
Много спортисти оценят високо ефективността на лекарството Testovis. Той е помогнал и продължава да помага на много спортисти да изградят желаната форма в относително кратък период от време. Активната субстанция на Testovis е тестостерон пропионат пр..
10.00.лв
Testosterone Cypionate от Biotech Beijing е дълга форма на тестостерона и отдавна се приема от много спортисти. Лекарството помага за увеличаване на показателите за сила, мускулите, увеличава мускулния релеф, издръжливостта и има благоприятен ефект в..
41.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbolone Acetate) от производителя на спортна фармакология Biotech Beijing, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсайт на компаният..
47.00.лв
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbolone Enanthate 200), произведен от фармацевтична компания Biotech Beijing, оригиналността на който може да се провери на официалния уебсайт на произво..
46.00.лв
Ампулна форма
×
×
×
×
×
×
×