Кошница:  0 0.00 лв.

Turinabol Rapid - Pharm Tec

Out Of Stock
50 таблетки по 10 милиграма
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите Turinabol Rapid (Туринабол 10 милиграма) от производителя на спортна фармация Pharm Tec, оригиналността на който може
виж повече +
32.00 лв.
Описание
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите Turinabol Rapid (Туринабол 10 милиграма) от производителя на спортна фармация Pharm Tec, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсайт на компанията, като използвате уникален код, който се намира под защитната холограма на опаковката на продукта.
 
Turinabol Rapid е орален стероид с висок анаболен и умерен андрогенен ефект (съответно 180% и 50% от този на тестостерона), като тук липсва способност за ароматизиране. Активният химикал Туринабол е 4-хлордехидрометилтестостерон (4-хлордехидрометилтестостерон).
 
Действието на Turinabol Rapid Pharm Tec е да увеличи мускулната маса и сила, да придаде на мускулатурата повече релеф, както и да намали количеството на подкожните мазнини.

Можете да закупите Туринабол Рапид както за самостоятелен курс, така и за комбиниран курс за набиране на маса, в който можете също да включите нандролон и тестостерон (курс на тегло) или станозолол (курс върху суха мускулна маса).
 
Страничните ефекти на Turinabol Rapid включват високата му токсичност за черния дроб, както и умерено висока степен на потискане на производството на ендогенен тестостерон, FSH и LH.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7