Turinabol Alpha Pharma 50 tabletki

Код на продукта: 50 таблетки по 10мг
Наличност: В наличност
Turinabol (известен също като 4-Chlorodehydromethyltestosterone) - популярен стероид производство на Alpha Pharma (Индия). Той силно се употребява в спортната практика поради неговите позитивни ефекти - качествен растеж на мускулите и увеличаване на силата с пълна липса на странични ефекти.

 
Описание Turinabol Alpha Pharma

Активното вещество в препарата се основава на стероида наречен hlordegidrometiltestosteron. Това е дериват на тестостерона, който е близък по химичната структура на метандростенолон (hlordegidrometiltestosteron структурно е различен от methandienone поради наличие на допълнителен хлорен атом).
Първият модерен аналог се синтезира в средата на двадесети век. Той е разработен и по-късно патентован (през 1961 г.) от фармацевтична компания Jenapharm. Създаден е специално за използване в спортната медицина като допинг. Затова няма нищо чудно във факта, че към днешна дата, този стероид се превърна в един от най-популярните и най-често използвани анаболни стероиди.
С какво Туринабол може да бъде полезен за един спортист:
 
• Високо качество на мускулен растеж;
• Повишена производителност на енергия;
• Повишена издръжливост;
• Повишаване на твърдостта на мускулите и бързото им възстановяване;
• Минимален спад на резултатите след края на цикъла.

 

Как да приемате Turinabol Alpha Pharma?

В спортната практика hlordegidrometiltestosterona се използва предимно от мъже, за да се осигури качествен растеж на мускулна маса и да се постигне увеличаване на издръжливостта и силата. Жените използващи Туринабол за спорт предприемат минимални малки дози от около 10 мг на ден за 4-6 седмици като максимум, за да се избегнат вредните последици.
Мъжете могат да достигат и по-големи дози - от около 40-60 мг на ден. Приемайте лекарството на дневна база, тъй като не е с много дълъг период на валидност - средно 6-8 часа.
Това е относително безопасен стероид, който е много подходящ за начинаещи спортисти. Възможни добри комбинации за прием са с тестостерон пропионат и болденон.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×