Кошница:  0 0.00 лв.

Stromba (Multi Pharm) stromba 100 таблетки

Out Of Stock
100 таблетки 10 мг
Структурно, този продукт представлява станозолол, предназначен за о
виж повече +
42.00 лв.
Описание
Структурно, този продукт представлява станозолол, предназначен за орална (вътрешна) употреба. Всъщност, това е доста силен анаболно-андрогенен стероид, който се характеризира с бързо действие. При силовите спортове, той се използва главно в стероидни цикли за релеф, когато спортистът трябва да изгради висококачествени мускули (твърди и релефни, без задържане на вода или натрупване на мазнини).
Активната съставка на лекарството, стероидът станозолол, отдавна е известна на местните спортисти.

Първите търговски марки с него като активно вещество са представени през 60-те години на ХХ век. Първоначално всички те са били предназначени изключително за медицинска употреба: във ветеринарната или традиционната медицина. Но, след като показва висока ефективност като спортен допинг, препаратът бързо става широко разпространен в бодибилдинга, а и не само.

Стероиден профил на Stromba 10 mg от Multi Pharma: индекс на анаболна активност - 320% от тази на тестостерона, индекс на андрогенна активност - 30% от тази на тестостерона; периодът на полуразпад е до 12-24 часа, времето за откриване е най-малко 3 седмици; хепатотоксичност - да; ароматизиране (превръщане в естроген) - не; прогестогенна активност - не; потискане на функцията на HPTA (понижаване на тестостероновия синтез) - да.
Стероидният станозолол е производно на дихидротестостерона, на което се дължат много от фармакологичните свойства на лекарството.


В какво се изразява положителният ефект на Stromba 10mg (Multi Pharm) за спортиста? На първо място, препаратът допринася за:
 
Качествен мускулен растеж;
Изгаряне на подкожната мазнина;
Извеждане на излишната течност;
Повишена мускулна твърдост;
Развитие на мускулния релеф;
Растеж на индикаторите за мощност;
Повишена издръжливост.
 
Ефектът на стромба (съкратена жаргонна форма) е частично медииран от понижаване на концентрацията на свързващия половите хормони глобулин (SHBG). Какви са нежеланите реакции от приемането на  Stromba 10 mg (Multi Pharm)?

Лекарството абсолютно не се характеризира с естрогенни или прогестогенни странични ефекти, а андрогенните странични ефекти са рядкост, освен ако не се пренебрегнат евентуални противопоказания и препоръки за употреба. Въпреки това препаратът не може да се нарече напълно безопасен.

При системно приемане на хапчета съществува риск от: повишаване на кръвното налягане, поява на главоболие, развитие на атрофия на тестисите, появата на болка в ставите или увреждане на сухожилията. Също така не забравяйте, че това е стероид, който е токсичен за черния дроб (умерено). Злоупотребата с дозировката, честотата на използване и продължителността на курса е силно непрепоръчителна.

Работните дози Стромба 10 mg от Мулти Фарма се избират индивидуално от спортиста. Средно за мъжете се препоръчва да приемат дози от 20-40 mg на ден, за жените - 5-10 mg на ден (поради риска от вирилизация). Това не е най-добрият стероид  за жени, тъй като дори при минимални дози, опасността от развитие и натрупване на симптоми на вирилизация продължава: от увеличаване на агресията до увеличаване на клитора.

Курсът със Stromba 10mg (Multi Pharm) може да продължи от 4 до 6 седмици без последици за здравето, като обикновено този период от време е достатъчен, за да се усетят положителните ефекти от препарата. За да постигнете максимални резултати, ви съветваме да не злоупотребявате, а да комбинирате станозолола с други лекарства и спортна фармакология. За щастие той се комбинира добре с различни активни съставки: например с тестостерон, нандролон или примоболан.

Да разгледаме 2 примера:

 1. С тестостерон пропионат и нандролон деканоат (до 6-8 седмици) е доста мощен курс за релеф / получаване на чиста мускулна маса.
 2. С тестостерон пропионат и тренболон ацетат (до 6-8 седмици) – ефектът е подобен на горния, но е препоръчително тази комбинация да се приема от напреднали спортисти, които имат опит с приемането на различни препарати.
Ако приложението на Стромба 10mg (Мулти Фарма) ви затруднява, пишете на нашия емайл като там ще можете да получите индивидуални съвети по всички ваши въпроси относно, храненето и тренировките.
 

Откъде да купя?

Разбира се, на Bulsteroid.com! Нашият онлайн магазин предлага на българските спортисти, от една страна, удобни условия за пазаруване, от друга - достъп до богата гама оригинални спортни добавки. Тук можете да получите анаболни стероиди, пептидни хормони, на справедливи цени и без ненужни рискове.

Така поръчването на Стромба 10mg (Multi Pharm) от нас, ще бъде хем безопасно, хем печелившо. При нас пазаруването е изгодно както заради цените, които можем да предложим, така и заради отстъпките, които можете да получите. Освен това често предлагаме ваучери за намаления, както и организираме чести разпродажби.

На свой ред сайтът става безопасен благодарение на съвременната система за сигурност. Той 100% елиминира риска от изтичане на поверителни данни. Анонимната информация от нас никога няма да бъде достъпна за трети лица.
Подробна информация за ползите от Belsteroid.com можете да намерите в раздела за често задавани въпроси, въпроси и отговори, където ние честно отговаряме на текущите въпроси от посетителите.
 
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Stanozolol 100tab/10mg Biotech
Stromba Euro Generics Stanozolol
Stanozolol Esto Pharma Stromba
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7