Oxandrolone 50tab/10mg Nas Pharma

Код на продукта: 50 таблетки
Наличност: В наличност

Oxandrolone 50tab/10mg Nas Pharma


Анавар-Оксандролон е един от може би най-известните стероиди. Той представлява орален стероид под формата на хапчета. Всяко хапче е 10мг и дневният прием на този анаболен стероид трябва да е в рамките на 30мг до 50мг. Трябва да отбележим, че този стероид е най-лекият и най-безвредният от всички познати стероиди. Той не носи негативните ефекти на част от останалите препарати и обикновено се използва в цикъл с още един или два препарата. Добре е да се комбинира с инжекционен стероид  като мастерон. Анавар е стероид, който по никакъв начин не влияе негативно на производството на тестостерон, което го прави стероид предпочитан дори и от нежният пол. Използването на този орален стероид води до драстично повишаване на релефа, еластичност на мускулите, повишена сила и най-важното мигновени резултати!

Дозировки, цикли, комбинации

Както казахме, анавара трябва да се приема в количество от 30мг до 50мг на ден. Това, през кое време на денонощието ще приемете стероида е без значение. За най-добри резултати е доказано, че оксандролона трябва да се използва около 55-60 дни. Редовен прием за този период от време ще ви подсигури най-добрите резултати, най-красивият релеф, еластичност и твърдост на мускулите и сила.

Анавара е най-добре да бъде комбиниран с препарати като :

Oxandrolone е най-безвредният стероид, който дава бързи и видими резултати и може да бъде използван дори от дамите. Този стероид има най-много положителни отзиви, поради липсата на андрогенно действие и засиленото анаболно действие.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×