Oxandrolone 90tab/10mg Api Pharma Anavar

Anavar от Api Pharma има ниски анаболни свойства. Активната съставка на лекарството - Oxandrolone. Лекарството се произвежда във вид на таблетки. Опаковка се състои от 10 милиграма таблетки от активната субстанция.
 

Ефекти Anavar Api Pharma


Способността на лекарството е да увеличава процента на мощност и сила, което е най-ценното за спортисти. При използване теглото на спортиста не се увеличава, което позволява на атлетите да останат в същата спортна категория.

- Придава значителен релеф на мускулите;
- Висок капацитет от изгаряне на мазнините;
- Не ароматизира;
- Придава допълнителна мускулна твърдост;
- Увеличава синтеза на хормона на растежа;
- Не оказва отрицателно въздействие върху черния дроб;
- Може да се използва безопасно от жени;
 

Стероиден цикъл с Анавар на Api

 
За да се увеличи ефективността на силата препоръчителна доза е 50 до 150 милиграма дневно ползване. Тази доза е валидна само за индивидуален цикъл с Anavar, а при комбинирана употреба се изчислява индивидуално. Женската доза трябва да бъде намалена до 20 или 30 милиграма от лекарството. Когато използвате Anavar между цикли, за подрържка на тегло дозата трябва да е от 30 до 40мг. За да се усили ефекта върху тялото Анавар се използва с други стероиди като често е комбиниран с тестостеронови естери. Най-популярните комбинации са с тестостерон пропионат и мастерон. При използване на лекарството в паузата между цикли перфектно се комбинира с Andriol (Testo Caps). Също така, лекарството често се използва в стероидни цикли за релеф. Както беше отбелязано по-горе, Anavar (Oxandrolone) доста ефективно изгаря мазнините, което го прави по-популярен сред стероидите за отслабнете в подготовка за състезание. Също в тази връзка следва да се отбележи, че Anavar се отделя бързо от организма - в рамките на 10 - 12 дни. Когато използвате Anavar, ежедневната ви доза трябва да бъде разделена на три етапа.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×