Oxandrolon 120tab/10mg Balkan Pharma anavar

Код на продукта: 120 таблетки по 10мг
Наличност: В наличност

Oxandrolon 120tab/10mg Balkan Pharma

Oxandrolone е анаболен стероид. Който за първи път е синтезиран през 1964 г. в Съединените щати. Oxandrolone има широко приложение от жени, поради ниските си андрогенни ефекти и относително висок анаболен ефект в своя клас, така че може да се предположи, че анаварът е най-добрият анаболен стероид за жени. Изследвания са показали, че Oxandrolone има малко странични ефекти върху черния дроб и няма значителен ефект върху производството на естествен тестостерон. При правилно приложение анвар неможе да окаже значително въздействие върху производството на тестостерон в организма. Клинични изследвания показват, че оксандролон подобрява възстановяването на увредените тъкани при изгаряния, той също така намалява производството на кортизол в надбъбречните жлези (хормон), който е от полза за запазване на мускулната тъкан. Лекарството е предписвано за лечение на остеопороза, HIV-инфектирани пациенти с хронични инфекциозни заболявания, които са придружени от загуба на мускулна маса.
 

Оксандролон странични ефекти

Продължителната употреба на Oxandrolone може да причини нежелани реакции като уртикария, алергии, диария могат да причинят болка в епигастриума региона поради това лекарството следва да се прилага по време на хранене или след хранене.

 
Как да приемате Oxandrolone Balkan Pharma

За мъже дозата е 50 мг до 100 мг на ден. Oxandrolone за жени е от 10 мг до 50 мг на ден след хранене, тъй като разпадането на активното вещество започва след около 9 часа.
 

Стероиден цикъл с Anavar Balkan Pharma

Средната продължителност на един цикъл с оксандролон е 5-8 седмици. По мнения за анавара съдим, че лекарството трябва да се съчетава със спортна диета, която има нискокалорием прием с високо протеинови храни, това може да даде много добри резултати.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×