Naposim 100tab/10mg Vermodje Moldova

Код на продукта: 100 таблетки
Наличност: В наличност

Напосим (Метандростенолон) от Вермодже Молдова

Анаболният стероид Naposim или метандростенолон, по-известен под името метан представялва орален анаболен стероид. Неговото действие е много силно, гарантиращо бързи и видими резултати при всеки, които го използва. Този стероид има умерени странични ефекти, но цената му и видимите анаболни промени го правят един от най-широко използваните анаболни стероиди в цял свят. Метан се използва масово от бодибилдъри, както и от напреднали атлети, целящи покачване на мускулна маса, повече енергия, издръжливост, и по-бързо възстановяване .
Първоначално, продукта е бил създаден в САЩ, след което започва да се разпространява и в другите страни. Основното му предназначение е било да подпомогне възстановяването и укрепването на мускулатурата на хора, претърпели тежки операции. След това обаче хората започнали да го използват за да подобрят мускулатурата си и той става масово използван в културизма.
Naposim Vermodje има много силно анаболно действие, съпроводено с доста силно андрогенно действие. Анаболното му действие се характеризира с бързо и видимо покачване на мускулна маса и сила. Този анаболен стероид повишава азотният баланс в тялото на атлета, подобрява апетита и повишава устойчивостта на протеините. Общо взето Naposim е стероида, имащ основно действие да натрупа мускулна маса за кратко време. Приеман само в рамките на 2-3 седмици, метан гарантира повишаване на телесното тегло с 5-6 килограма и драстично увеличение на силата, което може да достигне дори над 20%. Обикновено, той има свойството да задържа вода в мускулите, затова например тези 5-6 килограма няма да са напълно чиста мускулна маса. Този анаболен стероид има свойството да ароматизира, което от една страна е добре защото ще подпомогне мускулната хипертрофия и сила, но погледнато от друг ъгъл, ако метан бива приеман в по-големи дози може да допринесе за неприятните ефекти свързани с повишените нива на естрогена като гинекомастия, омазнена кожа, акне, прекомерна водна задръжка и други. Точно затова е добре добре внимателно да проучите в какви дози е най-добре да използвате метан. В случай на повишени нива на естроген, може да използвате Провирон или Нолвадекс за да ги регулирате.
 

Прием и дозировки Naposim Vermodje

Оптималните дози, в които трябва да приемате Метан са около 25-40мг на ден.Разбира се, тази доза трябва да бъде абсолютно съобразена с характеристиките на дадения спортист. Цикъла с Метан трябва да продължи от 4 до 6 седмици, в никакъв случай повече от 6 седмици. След като приключи цикъла е добре да се почива около 2 месеца, след което може да бъде повторен.
Метандиенон може да бъде комбиниран с почти всеки друг анаболен стероид, но трябва да знаете, че  той е 17-алфа акилиран и в случай, че го комбинирате с друг подобен стероид може да изпитате проблеми с черният дроб.
Най-добре е преди прием на Метан да се консултирате с лекар.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×