Methandienone 100tab/10mg Esto Pharma

Код на продукта: 100 таблетки
Наличност: В наличност

Methandienone 100tab/10mg Esto Pharma

Метандростенолон, по-известен като метан представлява орален анаболен стероид имащ много силно анаболно действие. Неговата химична формула е C20H28O2, а полу-живота му е 4.5-6 часа. Този стероид е бил създаден с основната идея да бъде използван за подпомагане на възвръщането на мускулна маса,при пациенти претърпяли тежйки операции. В последствие обаче, той започва да се използва от много културисти и напреднали атлети, защото гарантира бързо и качествено повишаване на мускулната маса и сила.

Кой трябва да използва Метан на Есто Фарма?

Метан се използва най-често от културисти, но напоследък доста нормално спортуващи прибягват към него. Това обаче не е съвсем разумна идея, защото метана е наистина силен стероид и трябва да бъде използван само от хора, които НАИСТИНА знаят какво правят или са под лекарско наблюдение.

Какво да се очаква при употреба на Methandienone?

При употреба на анаболният стероид метан мигновено (в рамките на 1 до 2 седмици) се наблюдава покачване на телесното тегло, огромен прираст на сила, много по-голям апетит и жизненост и по-бързо възстановяване. При единичен цикъл с метан е възможно да се покачат около 10-14 килограма в зависимост от предразположеността на трениращият. Употребата на този анаболен стероид води до известна водна задръжка, затова не се очаква цялото покачено тегло да бъде мускулна маса, но все пак голяма част от него си остава мускул. На фона на силният си анаболен ефект, метан крие и андрогенен ефект, който може да се прояви доста силно, в случай че дозите в които се употребява са завишени. В такива случай е възможно да се проявят странични ефекти като омазняване на кожата и проблеми с нея, женски гърди, агресия, рязка промяна на настроението, косопад и други.

Дозировки, цикли, странични ефекти

Това, в какви дози трябва да се приема този анаболен стероид до голяма степен зависи от това, какъв човек го приема. Ръст, килограми, стаж, възраст, опит и прочие. Дозата не може да бъде еднаква за всеки, затова е по-добре първо да се консултирате с лекар. Обикновено, Metan Esto Pharma се предлага да бъде приеман в дози от 25 до 40мг дневно, а цикъла да е между 4 и 6 седмици (НЕ ПОВЕЧЕ). За този период може да се наблюдава покачване на килограми между 10 и 15 а силата да скочи с до 30%. След като се направи този цикъл е добре да се почива около 6 седмици , след което може да бъде повторен.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×