Metan Euro Generics Methandrostenolon

Metan - Метандростенолон 90 таблетки по 10 милграма Euro Generics Pharma

Metan на фирма Euro Generics Pharm - е ефективно лекарство (стероид), който може да бъде закупен от нашия уеб сайт. Неговите ефекти се проявяват като: увеличаване на мускулната маса, увеличаване на силовите показатели, ускоряване на процесите на синтеза на протеини, и дори повишен апетит. Той може да се използва като лекарство, и в спортната практика, но преди всичко той е известен и популярна като средство за подобряване на физическата форма на спортиста.


Metan от Euro Generics Pharm

Активното вещество в таблетките е Метандростенолон. Dianabol - е стероид, освободен в САЩ в средата на 20-ти век и има дълга история на употреба в спорта, но не само. Известно е, че метана е бил и остава един вид медицинско изделие, предписано при нарушение на белтъчната обмяна, мускулна дистрофия и за други общи заболявания, включващи загуба на протеин.
Както вече бе отбелязано, таблетките метан имат разнообразни и многобройни ефекти:

• Бързо покачване на мускулна маса;
• Ускоряване на процеса на синтеза на протеини;
• Повишена производителност на енергия;
• Увеличен апетит;
• Антикатаболен ефект;
• Подобряване на усвояването на калций и протеини.

Metan таблетки (96 таблетки от 10 мг) - е мощен анаболен агент. Индексът на неговата анаболна активност - 200% на ендогенен тестостерон. Така андрогенната активност в сравнение с тестостерона е намалена - 50% от тестостерон.
Действието от този стероид можете да усетите още в началото на приема. Въпреки, че това лекарство е индивидуално и в зависимост от физиологията може да бъде малко по-различно.
Metan (Methandienone, или както го наричат ​​- Метан) не само насърчава подобренията, но може и да бъдат показани по време на приема и някои странични ефекти. Възможно е да има естрогенни или андрогенни странични ефекти (например, задържане на течности, акне, мазна кожа, гинекомастия), така че като се използва трябва да се подхожда с най-голяма сериозност.
Условия на съхранение: Таблетките да се съхраняват на защитено от светлина и влага място, при температурни показатели не повече от 30 градуса; като предпазна мярка да бъде добре скрит от домашни любимци и деца.
 

Как се приема Метан от Euro Generics Pharm?

 
Първо трябва да се каже, че използването на Метанът не се препоръчва за жени. Ако жените предпиемат прием на метан за спортни цели, минималните дози трябва да са около 2.5 мг на ден, в противен случай има голяма вероятност за вирилизация.
За мъжете, препоръчителната доза Metan Euro Generics - е 20-50 мг на ден, приемът се извършва всеки ден разделен на две равни части, средната продължителност на един цикъл - около 6-8 седмици. Метанът е много ефективен при изполване самомостоятелно, но в повечето случаи се извършва в комбинация с други стероиди. Изборът на специфичната комбинация за употреба се определя от много фактори, но основната е вашата цел.
За покачване на висока мускулна маса популярна комбинация е метан и нандролон деканоат, който се счита за един класически цикъл. Дозите трябва винаги да се избират индивидуално, но ако не можете да прецените, как и колко трябва да приемате, задайте вашите въпроси на посочения емайл и ще получите компетентни отговори.
Също така много популярна и ефективна комбинация е съвместното използване на метан с тестостерон енантат или ципионат. Препоръчително е да се използва бавен тестостерон, който е по-скоро индентичен като него. Като цяло, това е чудесен цикъл за покачване на тегло и увеличаване на издръжливостта.
 

Поръчка на Metan от EGP

Bulsteroid.com - е надежден и качествен онлайн магазин за анаболни стероиди. Тук всеки може да си купи фармацевтични продукти с доставка в цялата страна.
Цената винаги е адекватна и на разположение за всички български спортисти. Ние предлагаме най-добрите условия, а като се и по-големи покупки предлагаме и отстъпки. Като цяло тук може да спестите доста при закупуването на спортна фармакология.
Нашият онлайн магазин работи денонощно. Поръчки се приемат независимо от времето на деня и нощта, за да се осигури по-удобно ползване за клиента. С други думи, поръчка на Metan Euro Generics може да направите в най-удобното за вас време, независимо от обстоятелствата. Поръчката се испраща още на същия ден!
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×