Кошница:  0 0.00 лв.
  • Stanozolol 100tab/10mg Biotech

Stanozolol 100tab/10mg Biotech

В наличност
100 таблетки
Станозолол от Biotech Beijing 100 таблетки по 10 милиграма Stanozolol сега е смятан за един от най-попу
виж повече +
45.00 лв.
Описание

Станозолол от Biotech Beijing 100 таблетки по 10 милиграма


Stanozolol сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестостерон - мъжкия хормон. Този анаболен стероид се употребява, както от спортисти така и от културисти.Stanozolol : ефекта от действието на лекарството води до повишаване на силата, теглото и енергията.

Прием на станозолол е ефективен в изпълнението на комбиниране, насочено към увеличаване на мускулната тъкан. Паралелно с увеличаване на телесното тегло, Stanozolol позволява на атлетите да чувстват прилив на сила, енергия и издръжливост.


Един от най-очевидните ефекти Stanozolol е да постига качествено мускулно възстановяване. В допълнение, Stanozolol насърчава бързото изгаряне на мазнините в тялото, което е важно за спортистите.


Прием на Станозолол таблетки позволява изхвърляне на излишните течности от организма. Активната съставка на лекарството - станозолол, е разработена от Winthrop Laboratories през 1962. Първоначално ролята на лекарството е назначена да се използва в медицината.


Stanozolol се е използвал, за да се повиши издръжливостта и скоростта на състезателни коне. Известно е също, че професионалисти от световна класа, като Нимрод Кинг и Shawn Ray с приемали станозолол в подготовката си за Arnold Classic-91. Не по-малко стероида се радва на широката си популярност и при спортисти като Бен Джонсън, олимпийския шампион в надпреварата на сто метра.


Цикъл със Stanozolol дозиране и комбинация :


Приемът на стромба се препоръчва за хора, които имат достатъчно тежест и различно телосложение, с умерено количество мазнини, тъй като той на практика той се използва от атлети, които искат да постигнат възстановяване на мускулите и увеличаване на силовите показатели.

Дозировката може да варира от 2 до 7 таблетки на ден. Той се приема индивидуално, като се вземат предвид физическите данни на спортиста. Оптималната доза Stanozolol, според експертите, е 25-60 мг дневно. За по-добро усвояване на активното вещество от тялото, Станозолол Биотех се приема 2 пъти на ден в равни дози.

Това не само осигурява максимална резорбция, но също така и елиминира възможността за заболявания на храносмилателната система, дължаща се от приемане на лекарството. За да се увеличи ефективността, можете да си купите Stanozolol и да го комбинирате с Oxandrolone. Това често е необходимо за спортисти, които не искат допълнително увеличаване на килограми.Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7