Кошница:  0 0.00 лв.

Stanox 100tab/10mg Malay Tiger

В наличност
100 таблетки / 10mg
Stanox сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестостерон - мъжкия хормон. Този анаболен стероид
виж повече +
58.00 лв.
Описание

Stanox сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестостерон - мъжкия хормон. Този анаболен стероид се употребява, както от спортисти така и от културисти. Stanox : ефекта от действието на лекарството води до повишаване на силата, теглото и енергията.

Прием на станозолол е ефективен в изпълнението на комбиниране, насочено към увеличаване на мускулната тъкан. Паралелно с увеличаване на телесното тегло, Stanox Malay Tiger позволява на атлетите да чувстват прилив на сила, енергия и издръжливост.
Един от най-очевидните ефекти Stanox е да постига качествено мускулно възстановяване. В допълнение, Stanox насърчава бързото изгаряне на мазнините в тялото, което е важно за спортистите. Прием на Станокс таблетки позволява изхвърляне на излишните течности от организма.


 Активната съставка на лекарството - станозолол, е разработена от Winthrop Laboratories през 1962. Първоначално ролята на лекарството е назначена да се използва в медицината. Stanox се е използвал, за да се повиши издръжливостта и скоростта на състезателни коне.


Известно е също, че професионалисти от световна класа, като Нимрод Кинг и Shawn Ray с приемали станозолол в подготовката си за Arnold Classic-91. Не по-малко стероида се радва на широката си популярност и при спортисти като Бен Джонсън, олимпийския шампион в надпреварата на сто метра.
 

 

Какви са ефектите от приема на Stanozolol – Malay Tiger

● Първото нещо, което трябва да се подчертае - е бързата загуба на излишна течност. Напомняме ви, че това не е диуретик, така че опасност е не присъща.
● Придава мускулест и красив вид на тялото прикрепен с рязко изразен релеф.
● Препоръчва се за най-добри резултати да се увеличи кардиото.
● Имайте предвид, че по-голямата част на анаболният ефект е върху подобряването на силата и издръжливостта, важно е да се изпълняват различни видове упражнения.
● Има случаи, когато стероидът удвоява резултата на други стероиди.
● Анти-естрогенен ефект върху тялото.
 

Цикъл със Stanox дозиране и комбинация :

Приемът на стромба се препоръчва за хора, които имат достатъчно тежест и различно телосложение, с умерено количество мазнини, тъй като той на практика той се използва от атлети, които искат да постигнат възстановяване на мускулите и увеличаване на силовите показатели.

Дозировката може да варира от 2 до 7 таблетки на ден. Той се приема индивидуално, като се вземат предвид физическите данни на спортиста. Оптималната доза Stanox, според експертите, е 25-60 мг дневно. За по-добро усвояване на активното вещество от тялото, Станокс Малай Тайгър се приема 2 пъти на ден в равни дози.

Това не само осигурява максимална резорбция, но също така и елиминира възможността за заболявания на храносмилателната система, дължаща се от приемане на лекарството. За да се увеличи ефективността, можете да си купите Stanox и да го комбинирате с Oxandrolone. Това често е необходимо за спортисти, които не искат допълнително увеличаване на килограми.

 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7