Кошница:  0 0.00 лв.

Stano Titan Healthcare Stanozolol 10mg

В наличност
100 таблетки 10mg
Всеки професионален спортист, ще ви каже, че най-впечатляващи размери в мускулите се постигат с този анаболен стероид. Покачената мускулна маса е чиста и с голямо качестно,
виж повече +
60.00 лв.
Описание

Всеки професионален спортист, ще ви каже, че най-впечатляващи размери в мускулите се постигат с този анаболен стероид. Покачената мускулна маса е чиста и с голямо качестно, но за да изглежда мускула красив трябва и да се тренира усилено. Често спортисти приемат станозолол в стероидни цикли за маса, но също така и за изсушаване (релеф).

Stanozolol от Titan Healthcare Pharmaceuticals е значително нов продукт, но с много високо качество. В таблетките е разположено активно вещество станозолол (производно по химическа структура на дихидротестостерон) в 10 милиграмова форма. Въпреки този факт андрогенната и активност е много ниска, поради тази причина той често се използва и от нежния пол.

 

Какви са ефектите от приема на Stanozolol – Titan Healthcare


● Първото нещо, което трябва да се подчертае - е бързата загуба на излишна течност. Напомняме ви, че това не е диуретик, така че опасност е не присъща.
● Придава мускулест и красив вид на тялото прикрепен с рязко изразен релеф.
● Препоръчва се за най-добри резултати да се увеличи кардиото.
● Имайте предвид, че по-голямата част на анаболният ефект е върху подобряването на силата и издръжливостта, важно е да се изпълняват различни видове упражнения.
● Има случаи, когато стероидът удвоява резултата на други стероиди.
● Анти-естрогенен ефект върху тялото.

 

Как най-правилно се приема Stano Titan Healthcare

Дневната оптимална доза на прием е от 30 мг до 50 мг, размерът на милиграмите трябва да бъде разделен на две или три еквивалентни дози в продължение на 24 часа.

Колко дълго ще продължи вашият цикъл, зависи от скоростта на желания ефект. Често процесът отнема от шест седмици до два месеца. Задължително в програмата ви се включват кардио тренировки, плюс промяна във вашата диета, вие ще видите резултати след 14 дни.Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7