Кошница:  0 0.00 лв.
Станозолол - Magnus

Станозолол - Magnus

Универсален анаболен стероид, подходящ както за качване на мускулна маса и така за релефСтанозолол (..

40.00 лв.

Станозолол - Elbrus

Станозолол - Elbrus

Универсален анаболен стероид, подходящ както за качване на мускулна маса така и за релеф   ..

57.00 лв.

Стормба - Cygnus

Стормба - Cygnus

Универсален анаболен стероид, подходящ както за качване на мускулна маса и така за релефСтанозолол (..

48.00 лв.

Stano Titan Healthcare Stanozolol 10mg

Stano Titan Healthcare Stanozolol 10mg

Всеки професионален спортист, ще ви каже, че най-впечатляващи размери в мускулите се постигат с този..

60.00 лв.

Strombafort Balkan Pharma Stanozolol

Strombafort Balkan Pharma Stanozolol

Strombafort  - модерен медикамент (стероид) от Балканските Фармацевтични продукти от Молдова, к..

49.00 лв.

Stanozolol 100tab/10mg Biotech

Stanozolol 100tab/10mg Biotech

Станозолол от Biotech Beijing 100 таблетки по 10 милиграма Stanozolol сега е смятан за един от на..

45.00 лв.

Stanox 100tab/10mg Malay Tiger

Stanox 100tab/10mg Malay Tiger

Stanox сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестосте..

58.00 лв.

Станозолол – Стромба – анаболен стероид за твърди, плътни и релефни мускули и изгаряне на мазнини


Станозолол (Stanozolol), по-известен като Стромба, е универсален анаболен стероид, който се използва както за покачване на мускулна маса, така и за изчистване на релеф. Особено популярен сред културистите и бодибилдърите, той прави мускулите плътни, стегнати и дефинирани.
Описание на Станозолол


Станозолол е модифицирана форма на дихидротестостерон, но с няколко разлики:


 • добавяне на метилова група в позиция 17-алфа позволява орален прием;
 • заместване на конвенционална 3 група за получаване на пиразол група с хетероцикличен стероид (17б-хидрокси-17-метил-5а андростан [3,2-с] пиразол);


Тези промени значително увеличават анаболното действие на препарата и намаляват андрогенната му активност. Стромба се определя като мек стероид – има дълъг полуживот, не ароматизира и не предизвиква задържане на вода.


Едно то най-големите предимства на Станозолол е способността му да намалява нивата на SHBG (свързващия глобулин към половите хормони). Намаляването на нивата на SHBG предизвиква повишено отделяне на свободен тестостерон, което води до увеличаване на теглото, мускулната маса, силата и либидото.
История на Станозолол


Първоначално Станозолол е създаден като медикамент за увеличаване на апетита и стимулиране растежа на мускулната тъкан при здравословни състояния, свързани със загуба на тегло.


Използвал се е също така за запазване на костната плътност при остеопороза и като антикатаболно средство по време на терапия с кортикостероиди или по време на лечение на травми и изгаряния. Разработен е от Winthrop Laboratories (Sterling Drug) през 1962. 


Действие и приложение на Станозолол


Стромба се използва активно в културизма, както от начинаещи, така и от напреднали спортисти, които искат да постигнат суха и твърда мускулатура. Активира андрогенните рецептори и стимулира синтеза на протеини в мускулната тъкан. Помага за изгаряне на нежеланите мастни натрупвания, без загуба на мускулна маса. Потиска катаболните процеси, предизвикани от глюкокортикоидите и предпазва мускулната маса от разпад, дори в период на строги диети или силен стрес.


Не ароматизира, не предизвиква задържане на вода и няма нужда да приемате антиестрогени. Станозолол не води до голямо увеличаване на теглото, но прави мускулите твърди, плътни и релефни. В съчетание с диета, богата на протеини, продуктът осигурява много добра сепарация на мускулите.


 • Тъй като не задържа вода, придобивате т.нар „нацепен вид“.
Станозолол има 320% по-висока анаболна активност от тестостерона и 30% по-ниска андрогенна активност. Увеличава липолизата и окисляването на мазнините като по този начин намалява количеството на подкожните мазнини без загуба на мускулна тъкан.


Нискокалорийните диети могат да накарат организма да влезе в състояние, при което аминокиселини като източник на енергия и това да доведе до разпад на мускулните тъкани. Стромба предотвратява този процес като повишава протеиновия синтез в мускулите и блокира катаболните реакции.


Това ви позволява да стопите само излишните мазнини и дори да повишите своя мускулен обем.


Положителни ефекти от прием на Станозолол:


 • Увеличаване на мускулната маса
 • Повишаване на силата и издръжливостта
 • Изчистване на излишните мазнини
 • Постигане на релефен вид на мускулите
 • Подобряване на силовите постижения
 • Отвеждане на излишната вода от тялото
 • По-бързо възстановяване след тренировка
 • Не нарушава хормоналния баланс


Как се използва Станозолол?


Продуктът се използва както в цикъл за повишаване на мускулната маса и обем, така и в цикъл за релеф. Действието му е подобно на други, производни на DHT анаболни стероиди. 

Дозата за мъже е от 20 до 50 мг. дневно, разделена в два приема. Един цикъл продължава 6-12 седмици.


Жените може да приемат 5-10 мг. дневно, но съществува риск от развитие на вторични мъжки полови белези.


Стромба се комбинира отлично с почти всички други стероиди. В цикъл за повишаване на мускулната маса, може да се съчетае с тестостерон, нандролон деканоат, тренболон ацетат. А в цикъл за изгаряне на мазнини и постигане на релеф, се комбинира много добре с Анавар.


Станозолол – странични ефекти:


Както всеки друг препарат, ако се употребява дълго време и във високи дози, Стромба може да се предизвика някои нежелани реакции. Най-често срещаната такава реакция е омазняването на черния дроб. За да избегнете този риск не превишавайте препоръчителните дози и не приемайте препарата повече от 10-12 седмици без прекъсване.


Изсушаването на сухожилията и появата на ставни болки е друг възможен ефект, тъй като препарата отвежда излишната вода от тялото. За да намалите този риск може да приемате допълните дози магнезий.


Потискането на тестостерона може да се наблюдава в края на цикъл, но след прилагането на следстероидна терапия, този ефект изчезва.

Други нежелани реакции, които мое да се наблюдават са: мазна кожа, акне, вирилизация при жените.


Защо да купите Станозолол от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност. 

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7