Meta 100tab/10mg Titan Healthcare Methandienone

Метанът е включен в списъка на най-добрите препарати за покачване на мускулна сила. Метандростенолонът е много ефективен анаболен препарат, който работи за подобряване на силата, ускорението и общия набор от мускулната маса. В резултат на това Метана дава резултат, който се съхранява на 80%. Останалия 20% спад е поради изхвърлянето на излишната течност от тялото. Затова метандростенолон се нарежда в най-добрите спортни стимуланти за ефективен анаболен ефект. С други думи, лекарството осигурява много голяма мускулна маса особенно комбинирано с бази на тестостерон.

 
Какви ефекти придава Metan Titan Healthcare?

 
Значително увеличаване на енергията.
Повишаване на общото ниво на издръжливостта.
Голямо нарастване в мускулната маса.
Синтеза на протеин се абсорбира по-бързо, което води до по-ефективно събиране в кратък период от време.
Нарастващ апетит.
Ставите и сухожилията стават по-силни.
 
 

Как да приемате Meta Titan Healthcare ефективно?

Индивидуален прием на метан е много ценен от начинаещите спортисти, които сега започват своята състезателна пътека и тепърва се запознават със спортната фармакология. Имайте предвид, че основния му ефект е ускоряването на синтеза на протеин, което допринася бърз растеж на мускулите.
Препоръчителната дненва доза, която не трябва да се превишава е 50 мг на ден. Един стероиден цикъл с метандростенолон обикновенно трае от 6-8 седмици. Комбинира се със почти всички анаболни стероиди, а най-добре с естери на тестостерон.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×