Метан

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви дава възможност да закупите метан (Danabol 10) Производство на молдовската фармацевтичната компания Balkan Pharma. Danabol - активно вещество, което е Methandrostenolone, е синтетичен стеро..
40.00.лв
Производител: Nove Pharma
Danatab таблетки (10 мг /в таблетка, 100 в опаковка) от Nove Pharm - е бързо действащ анаболен стероид, предназначен за орално приложение. Най-често се използва като допинг агент в стероидни цикли за маса или сила: като правило е най-използван с друг..
45.00.лв
Metan на фирма Euro Generics Pharm - е ефективно лекарство (стероид), който може да бъде закупен от нашия уеб сайт. Неговите ефекти се проявяват като: увеличаване на мускулната маса, увеличаване на силовите показатели, ускоряване на процесите на синт..
40.00.лв
Производител: Malay Tiger
Metaxon или метандиенон е може би най-широко използваният стероид както в България, така и по цял свят. Този анаболен стероид е бил създаден за пръв път в САЩ, но бързо бива разпространен и по всички останали страни. За разлика от някои други стероид..
40.00.лв
Анаболният стероид Метандиенон или метандростенолон, по-известен под името метан представялва орален анаболен стероид. Неговото действие е много силно, гарантиращо бързи и видими резултати при всеки, които го използва. Този стероид има умерени страни..
30.00.лв
Активното химично вещество: метандиенон Производител: Biotech Концентрация: 10 мг на 1 таблетка Цената е за: опаковка (100 капсули) 10 мг / 1 таблетка   Всеки спортист знае известния Метан на Биотеч. Той успя да се утвърди с невероятното с..
35.00.лв
Активното химично вещество: метандиенон Производител: GEP Концентрация: 10 мг в 1 таблетка Цената е за 1 кутия = 96 таблетки 96 таблетки от 10 mg   Methandrolic GEP фирмени продукт, който е много срещан в днешния пазар, като вариант на мет..
40.00.лв
Анаболният стероид Naposim или метандростенолон, по-известен под името метан представялва орален анаболен стероид. Неговото действие е много силно, гарантиращо бързи и видими резултати при всеки, които го използва. Този стероид има умерени странични ..
32.00.лв

МЕТАНДРОСТЕНОЛОН - МЕТАН

Methandrostenolone – или Метан както го наричаме в България е модифициран тестостерон. Той има няколко разлики: 1) прибавя се към метиловата група в позиция 17 а, това дава възможност за прием на стероида през устата, 2) добавя се двойна връзка между въглеродни атоми 1 и 2, като се измества съотношението на анаболни андрогенни (17а-метил-17б хидрокси-1,4-андростадиен-3-он).

По този начин стероида получава ниска способност да се свързва с рецептора на андрогена, но в същото време придобива по-дълъг полуживот в сравнение с тестостерона, както и по-ниска способност да се свързва към свързващите протеини в кръвта. Благодарение на тези функции Метандростенолон е много мощен анаболен стероид, въпреки че способността му да се свързва с рецепторите е слаба.
 

Стероидът Methandrostenolone е описан за първи път през 1955 г., за пускането му на пазара в Америка се занимава фирмата Ciba през 1958 г., когато той бе наречен Dianabol. Създателят му е Джон Цикглер, който обръща внимание на конкуренцията, на спортистите от Съветския съюз, който злоупотребяват с тестостерон. Спортистите, които са сътрудничили на Цинглер правят големи крачки в спортните си успехи, от употребата на метана. От началото на 1960 та той започва да се използва активно.

Малко хора следват препоръките на цинглер за доза от 5-15mg на ден, спортистите и до ден-днешен употребяват дози много по-големи такива, които не се препоръчват. През 1970 г. FDA призна, че Dianabol "може да се ползва" при лечение на остеопороза след менопауза и хипофизен нанизъм. В началото на 80-те години FDA смени своето решение и отмени наименование на лекарството като "вероятно се ползва" при лечението на нанизъм, тя е продължила да настоява, че е необходимо да се получи допълнителна информация за лекарството. Достатъчната яснота е била получена през 1983 г., и Dianabol официално е изтеглен от пазара в САЩ.

Метандростенолон продължава да се произвежда и днес, но в страните, в които контрола и регулирането на лекарства са с рецепта, и фирмите все още са ориентирани към черния пазар на спортни продукти.
 

Начин на действие (съгласно инструкциите на производителя)


Анаболният стероид прониква в ядрото и активира генетичния апарат на клетката, това води до увеличаване на синтеза на ДНК, РНК и структурните протеини, ензимната активация, клетъчното дишане и окислителното фосфорилиране. Стимулира анаболните процеси, като по този начин инхибира катаболитните процеси, причинени от кортикостероиди. Води до увеличаване на мускулната маса, намалява мастните натрупвания и отрицателния баланс на азот. Хемопоетичният ефект е пряко свързан с увеличаване на синтеза на еритропоетин.

Антиалергенният му ефект се дължи на повишената концентрация на инхибитор С-1 и съдържанието на комплемента фракция С-2 и С-4. Наличието на андрогенна активност може да допринесе за развитието на вторични полови белези от мъжки тип.

Стероиден профил

Полуживот: 5 часа
Класификация: Анаболни стероиди/Андрогеннен произход
Дозиране: таблетки
Дозировка: 10-50мг на ден при мъже/ жени 2-5 (10) мг на ден.
Акне: Да
Задържане на вода: Да
Високо кръвно налягане: Да
Хепатотоксичност: Да
Ароматаза: Да
Прогестогенна активност: ниска
DHT (дихидротестостерон) конверсия: Не
Намаляване на HPTA функция (производството на тестостерон): Да (в случай на продължителна употреба)
Анаболна дейност (200%); Андрогенна активност (50%)
Време за откриване при допинг контрол - 5 седмици

 

Бързо нарастване на мускулната маса

Ускорява синтеза на протеини

Увеличава силата

Подобрява апетита

 

Дозировка на Метандростенолон


В резултат на изследване, стана известно, че използването на анаболния стероид орално, заедно с храна намалява бионаличността на лекарството. За максимален ефект, лекарството трябва да се приема на празен стомах. При прием на лекарството за медицински цели, се препоръчва доза от 5 мг на ден, но не повече от 1,5 месеца, след което може да се направи пауза от 2-4 седмици и да се започне отново. Препоръчителната доза е от 5 до 50 мг (или дори 60 мг) на ден. При прием на високи дози, резултатът е подобрен, но броят на неблагоприятните ефекти също се увеличава.

Метандростенолон най-често се използва в комбинация с различни стероиди. Добра комбинация е с нандролон, от която се учакват големи резултати. За растеж на мускулна маса се използва с тестостеронови естери, но трябва да се помни, че задължително след цикъла се приемат антиестрогени (също и ароматазен инхибитор). Времето на полуживот на Methandrostenolone е 3-5 часа. Понякога се препоръчва да се използва няколко пъти на ден, за да се поддържа постоянно ниво (за предпочитане 4 пъти, един път на 5 часа).

 

Страничните ефекти на Метандростенолон / Метан


Метанът е ароматизиращ стероид с умерено естрогенна активност. Гинекомастия не е присъща, но е възможна особено, когато се приемат високи дози. В тази връзка, задължително се приема тамоксифен. 

×
×
×
×
×
×
×