Кошница:  0 0.00 лв.
Метан - Magnus Pharmaceuticals

Метан - Magnus Pharmaceuticals

Мощен анаболен стероид за покачване на мускулна маса и силаМетандиенон, често наричан във фитнес сре..

40.00 лв.

Метан - Cygnus

Метан - Cygnus

Мощен анаболен стероид за покачване на мускулна маса и силаМетандиенон, често наричан във фитнес сре..

40.00 лв.

Dianabol - Elbrus Pharmaceuticals

Dianabol - Elbrus Pharmaceuticals

Мощен анаболен стероид за покачване на мускулна маса и сила   Метандиенон, често наричан ..

49.00 лв.

Methandienone 100tab/10mg Biotech

Methandienone 100tab/10mg Biotech

Активното химично вещество: метандиенон Производител: Biotech Концентрация: 10 мг на 1 таблетка Цена..

35.00 лв.

Metaxon 100tab/10mg Malay Tiger

Metaxon 100tab/10mg Malay Tiger

Metaxon или метандиенон е може би най-широко използваният стероид както в България, така и по цял св..

40.00 лв.

Метан – силен анаболен стероид за качване на мускулна маса и изчистване на мазнини


Метан (Метандростенолон) е един от най-популярните анаболни стероиди. Много предпочитан е от културистите, заради бързите резултати, които дава. Стимулира протеиновия синтез в тялото, помага за качване на мускулна маса и изчистване на релеф.
Описание на Метан


Метан представлява съединението 17-алфа-метил-17- бета- хидрокси-андростен- 1, 4 -диен- 3-он. Това е модифицирана форма на тестостерон със силен анаболен и андрогенен ефект. Метан е един от най-мощните стероиди за орална употреба.


Използва се от любители и професионални спортисти, културисти и фитнес ентусиасти за придобиване на голямо количество чиста мускулна маса и оформяне на стегнати и релефни мускули.


История на Метан


Метандростенолон се открива през 1955 година. Пуснат е на пазара за първи път през 1958 година под търговското наименование Dianabol. Славата му бързо се разраства и той се превръща в един от най-използваните анаболни стероиди във фитнес средите. В САЩ и Западна Европа, производството и разпространението на Метан подлежи на засилен контрол. 


Действие и приложение на Метан


Метандростенолон прониква в ядрото на клетката и стимулира синтеза на ДНК, РНК, структурни протеини, ензимната активация и клетъчното дишане. Инхибира катаболните процеси и предпазва мускулната тъкан от разпад.


Води до увеличаване на мускулната маса и подпомага образуването на релеф като намалява мастните натрупвания.
Повишава нивата на естроген в тялото и води до задържане на известно количество вода. Това има своя положителен ефект, тъй като предпазва ставите от травми по време на тренировки и помага за постигане на по-масивен и напомпан вид. Увеличава количеството азот в организма, което подпомага нарастването и възстановяването на мускулите и дава възможност за по-чести и интензивни тренировки.


Метандростенолон осигурява повече сила и издръжливост. С него може да тренирате продължително и да вдигате по-големи тежести без да изпитвате умора. Може да покачите теглото си с 10 килограма само за няколко седмичен цикъл с Метан.


По време на употреба и след това, тялото ви ще изглежда много по-мощно и силно. Препаратът засилва метаболизма и ускорява изгарянето на излишните мазнини. Повишава апетита и при правилни тренировки води до сериозно натрупване на мускулна маса и обем. Подобрява съотношението на калциевите, фосфорните и калиевите йони в тялото.


 • Резултати се забелязват още през втората седмица след започване на употреба.
Положителни ефекти от прием на Метан:


 • Повишено изграждане на мускули
 • Тялото ви изглежда много по-силно, мощно и оформено
 • Повече сила и енергия, възможност за по-дълги и интензивни тренировки
 • Повишена мотивация и желание за тренировки
 • Засилване на метаболизма и изгаряне на излишните мазнини
 • Повишен апетит
 • Предпазва мускулите и осигурява по-бързото им възстановяване след натоварване


Как се използва Метан?


Обичайната доза Метан е:


 • 10-50 мг. на ден за мъже
 • 5-10 мг. на ден за жени


Препоръчва се прием на празен стомах, тъй като това осигурява по-добро усвояване. Ако имате проблеми с храносмилането при прием на таблетки, то може да приемате препарата с храна. Дневната доза може да се раздели на два приема.


Някои спортисти предпочитат да вземат цялата доза наведнъж, няколко часа преди тренировка, но тази практика е добре да се избягва, тъй като твърде високата доза увеличава риска от поява на странични ефекти. Метандростенолон има полуживот от 5 часа, така че дневната доза може да се раздели на поне 2 приема.


Стандартния цикъл с Метан за мъже започва с доза от 10-15 мг. дневно и постепенно може да увеличите до 50 мг.


 • Цикълът продължава до 6 седмици.


Цикъл с продължителност от 6 седмици с дневна доза от 30 мг. може да доведе до увеличаване на мускулната маса с 10 кг. Резултатите са индивидуални и зависят от начина на хранене, вида и тежестта на тренировките, комбинацията с други стероиди.


След края на цикъла част от мускулната маса се губи, но може да запазите поне 5 кг. ако цикъла е направен правилно.


Метан може да се комбинира с други стероиди за постигане на по-добри резултати. Най-често се съчетава с Тестостерон или Нандролон. При излизане от цикъл е добре да започнете прием на Тамоксифен или Кломид, за да възстановите правилно нивата на тестостерон в тялото.


Метан - странични ефекти


Както повечето анаболни стероиди, Метан може да причини някои странични ефекти, особено при високи дози:


 • Водна задръжка – може да се чувствате подути и подпухнали заради повишеното количество вода в организма
 • Акне и омазняване на кожата 
 • Гинекомастия 
 • При прием на високи дози за продължителен период от време може да се влоши работата на черния дроб (затова един цикъл не бива да продължава повече от 6 седмици).

Въпреки, че в малки дози, Метан може да се употребява от жени, е важно да се има предвид, че при тях може да настъпи развитие на вторични мъжки полови белези, повишено окосмяване и сериозен хормонален дисбаланс.


Защо да купите Метан от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност.Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7