Clenbuterol (Nove Pharm) кленбутерол

Clenbuterol е лекарство за изгаряне на мазнините, което е много популярно в спортната практика. Препаратът е произведен от Nove Pharma   като неговите аналози на базата на същото активно вещество (кленбутерол) произвеждани и от други производители са също широко използвани в културизма и фитнеса поради способностите им за изгаряне на излишните мазнини. Те се използват редовно от спортистите по време на релеф, за да се получи плътна и релефна мускулатура.
 

Какво е Clenbuterol и  какъв е неговият ефект?


Активното вещество на лекарството се нарича кленбутерол. Първоначално това лекарство е било предписвано за бронхиална астма (и не само). То няма действието на анаболните стероиди - няма андрогенни свойства, но може да има известна анаболна активност. Clenbuterol Nove Pharm (кленбутерол) принадлежи към така наречената група на адреномиметиците. Тези лекарства оказват въздействието си чрез възбуждане на бета-2 адреноцептора, което води до активиране на симпатиковата нервна система и стартирането на липолизата.
Кленбутеролът действайки върху Ь-2-адренергичните рецептори повишава секрецията на адреналин и норадреналин, като едновременно с това увеличава секрецията на хормони на щитовидната жлеза. Всичко това води до изгаряне на мазнините което стимулира процеса на намаляване на теглото. Известно е също така, че под действието на инструмента се инхибира активността на липопротеин липазата (пречи на отлагането на мазнини) и нивата на първичния метаболизъм се покачват със стойности от порядъка на 20-30%. Ефектът на кленбутерол не е едностранен. С други думи, лекарството допринася не само за изгарянето на мазнините, но и предотвратява натрупването на нови мазнини, като осигурява и други подобрения. По-специално известно, че препаратът има мощен анти-катаболен ефект и предпазва мускулна тъкан от унищожение (в действителните периоди на сушене). Резултатите от проучванията показват, че това е възможно чрез блокиране на убиквитин-протеазомната протеолиза и Са2 + зависимата протеолиза.
Тук важен въпрос е, може ли кленбутерола да причини странични ефекти при това си действие? Ако спортистът спазва препоръките, не се появяват негативни ефекти или ако има наченки на такива, те могат бързо да бъдат неутрализирани. По принцип, има вероятност за нарушение на централната нервна и сърдечно-съдовата система - тремор, безсъние, изпотяване, тревожност, високо кръвно налягане, аритмия. Възможни са и някои храносмилателни смущения - диария, гадене, загуба на апетит.
С много от разстройствата, които са възможни при приемането на лекарството, помага да се справите с кетотифен. Препоръчителни условия за съхранение за Кленбутерол ( 40 mcg / 100 таблетки ): тези таблетки трябва да се съхраняват при температура не по-висока от стайната (не повече от 25 градуса) на сухо място, защитено от светлина. Предпазното място за съхранение трябва да е на място недостъпно за деца и домашни любимци.

 
Clenbuterol Nove Pharm: как да се приема?


Лекарството може да се използва ефективно както за медицински, така и за спортни цели, в зависимост от нуждите. Индикациите за необходимостта от неговата употреба са: емфизем, хроничен обструктивен бронхит, бронхиална астма и други заболявания, свързани с бронхобструктивния синдром.
Използването на Clenbuterol е позволено както за мъже, така и за жени. Преди да започнете да го приемате, трябва да получите съвети от специалист.
Ако говорим само за спортната практика, там използването на кленбутерол обикновено се извършва при дози до 120-140 мг на ден. Лекарството трябва да се започне с минимални количества (20-40 mkg), а след това горе-долу в средата на курса да се доведе до оптималната доза (80-100mkg). Към края на курса трябва постепенно да се намали до пълното спиране.  
Курсът на приемане на кленбутерол за отслабване и изгаряне на мазнини може ефективно да продължи около 30 дни. Правилният подход е индивидуален избор както по отношение на дозите, така и на цялата схема на приемане, включително продължителността. Тук трябва да се имат пред вид целите, индикациите, противопоказанията и наличния опит.
Противопоказания за употребата на Clenbuterol Nove Pharma: остър период на миокарден инфаркт, тиреотоксикоза, индивидуална свръхчувствителност.
Приемането на кленбутерол често се комбинира с кетотифен. Кетотифенът е антиалергичен агент, който не само подобрява действието на кленбутерола, но също така елиминира / предотвратява много от нежеланите му ефекти. Също така, лекарството нерядко се използва заедно с хормони на щитовидната жлеза. Те имат изразена активност на изгаряне на мазнини и са отлични за сушене.
Ако имате нужда от препоръки за изготвяне на курса, не забравяйте да пишете на нашия емайл. Там можете да получите компетентно мнение от нашите специалисти по спортна фармакология и да бъде отговорено на всичките ви въпроси.

 
Къде да купя Кленбутерол в България?


В нашия онлайн магазин този препарат може да бъде закупен на достъпна цена по всяко време. Сайтът работи денонощно - можете да го посетите, да изберете и да пазарувате в най-удобното за вас време на деня или нощта.
На виртуалните рафтове на магазина ще намерите и ще можете да поръчате не само Clenbuterol Nove Pharm (кленбутерол), но и други фармакологични спортни агенти. Имаме широка гама от стероиди, антиестрогенни агенти, пептиди и хормони на растежа.
Закупуването на Кленбутерол на сайта на Bulsteroid е безопасно и сигурно, защото има внедрена цялостна система за защита. Важната поверителна информация, която ни се предава, при никакви обстоятелства няма да стигне до неупълномощени лица. Това е особено важно при работа със забранени за спорта добавки.

Цената на Clenbuterol от Nove Pharma представлява едно наистина изгодно предложение по отношение на качеството на лекарството. Ние сме наясно с актуалните наличности на пазара, затова за българските спортисти се опитваме да осигурим фармакологията на най-справедлива цена и даваме възможност да се пести (благодарение на системата за отстъпки). Отстъпките, с които разполагаме, са разнообразни и за тях можете да прочетете на страницата "Доставка".
Ще отбележим, че всички препарати, без изключение, при нас идват от проверени източници. Така че, можете да си купите Clenbuterol (40mkg / 100 tab), без да се съмнявате в неговия първоначален произход. Високо ценим репутацията си, затова работим само с доверени доставчици. При нас никога няма да се натъкнете на фалшиви продукти!
Отзивите ще потвърдят, че в нашия магазин са най-добрите условия за закупуване на спортни продукти от гледна точка на надеждност, бързина и качество! Работим практически в цялата страна както и в чужбина.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×