Кошница:  0 0.00 лв.
  • Oxymetholone 100tab/25mg Biotech

Oxymetholone 100tab/25mg Biotech

В наличност
100 таблетки по 25мг
Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)   Производител: Biotech Концентрация: 25 мг в 1 таблетка. Цената е за 100 таблетки (1 кутия) Oxymetho
виж повече +
70.00 лв.
Описание

Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)
 

Производител: Biotech
Концентрация: 25 мг в 1 таблетка.
Цената е за 100 таблетки (1 кутия)


Oxymetholone е мощен анаболен стероид, надарен с изключително висока анаболна активност, с намалени андрогени. Това води до набор от 10-15 кг чиста мускулна маса в най-кратки срокове. В същото време показателите на сила и издръжливост са значително повишени. Oxymetholone Biotech има благоприятен ефект върху ставите - премахване на болката, активиране на кръвта, синтез на хемоглобин и еритропоетин.
 

История Оксиметолон / Anadrol

Активното вещество оксиметолон – анадрол е разработен още през 1960 година за лечение на остеопороза и анемия, за хора с увредени клетъчни анаболни процеси. Потвърдено е, че стероината му активност според научните изследвания лекува ХИВ. Поради високите анаболни свойства, Oxymetholone бързо намира използване в културизма. Лекарството придоби широка популярност сред спортисти, културисти и Powerlifters. В момента Oxymetholon 100 таблетки по 25мг само и единственно от спортисти.
 

Описание Oxymetholone Biotech

Молекулата на активната съставка - необичайна модификация на дихидротестостерон. С липса на ароматизатор и висока естрогенна активност. Оксиметолон в същото време има прогестогенна активност и оказва влияние върху съответните рецептори.

Oxymetholone таблетки - най-доброто средство по отношение на анаболна активност. За 2 седмици още в началото на цикъла процеса води до увеличаване на теглото с 5-7 кг. Видимо подобрява състоянието на ставите, и изпълнението на силата и издръжливостта расте.
 

Прием на Oxymetholone Biotech Beijing

Стероидът Анадрол - най-подходящ за професионалните спортисти, добре познавайки тялото си и неговите реакции към различни стероиди. За начинаещи е по-подходящо да изберат по-слаби препарати. Продължителността на прием е 6 седмици. Дозировката за мъжете е 50-150 мг на ден.

По-високи дози не допринасят за увеличаване на анаболния ефект, но значително увеличават възможността за странични ефекти. След стероидния цикъл се изисква прием на тестостерон бустер и антиестрогени, за да се възстанови тестостероновата секреция.
 

Тагове: oxymetholone, anadrol biotech

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7