Кошница:  0 0.00 лв.

Анаполон - Abdi Ibrahim - 20 табетки (Anapolon)

Out Of Stock
20 таблетки по 50 милиграма
Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)  
виж повече +
42.00 лв.
Описание

Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)
 

Производител: Abdi Ibrahim
Концентрация: 50 мг в 1 таблетка.
Цената е за 20 таблетки (1 кутия)

 

Anapolon е мощен анаболен стероид, надарен с изключително висока анаболна активност, с намалени андрогени. Това води до набор от 10-15 кг чиста мускулна маса в най-кратки срокове. В същото време показателите на сила и издръжливост са значително повишени.


Anabolon Abdi Ibrahim има благоприятен ефект върху ставите - премахване на болката, активиране на кръвта, синтез на хемоглобин и еритропоетин.

 


История Оксиметолон


Активното вещество оксиметолон – анадрол е разработен още през 1960 година за лечение на остеопороза и анемия, за хора с увредени клетъчни анаболни процеси. Потвърдено е, че стероината му активност според научните изследвания лекува ХИВ.


Поради високите анаболни свойства, Anapolon или Анадрол както го наричат спортистите от България бързо намира използване в културизма. Лекарството придоби широка популярност сред спортисти, културисти и Powerlifters. В момента Oxymetholon 100 таблетки по 25мг само и единственно от спортисти.


Описание Anapolon Abdi Ibrahim


Молекулата на активната съставка - необичайна модификация на дихидротестостерон. С липса на ароматизатор и висока естрогенна активност. Оксиметолон в същото време има прогестогенна активност и оказва влияние върху съответните рецептори.


Анаполон таблетки - най-доброто средство по отношение на анаболна активност. За 2 седмици още в началото на цикъла процеса води до увеличаване на теглото с 5-7 кг. Видимо подобрява състоянието на ставите, и изпълнението на силата и издръжливостта расте.

 

Прием на Анаполон - Анадрол


Стероидът Анадрол - най-подходящ за професионалните спортисти, добре познавайки тялото си и неговите реакции към различни стероиди. За начинаещи е по-подходящо да изберат по-слаби препарати. Продължителността на прием е 6 седмици.


  • Дозировката за мъжете е 50-150 мг на ден.


По-високи дози не допринасят за увеличаване на анаболния ефект, но значително увеличават възможността за странични ефекти. След стероидния цикъл се изисква прием на тестостерон бустер и антиестрогени, за да се възстанови тестостероновата секреция.Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Oxymetholone 100tab/25mg Biotech
Anapolon 60tab/50mg Balkan Pharma
Oxyndrol 50tab/50mg Malay Tiger
Methandienone 100tab/10mg Biotech
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7