Кошница:  0 0.00 лв.
Анаполон -  Abdi Ibrahim - 20 табетки (Anapolon)

Анаполон - Abdi Ibrahim - 20 табетки (Anapolon)

Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)   Производител: Abdi Ibrahim Концентраци..

42.00 лв.

Oxymetholone 100tab/25mg Biotech

Oxymetholone 100tab/25mg Biotech

Активното химично вещество: оксиметолон (Анадрол)   Производител: Biotech Концентрация: 25 мг ..

70.00 лв.

Анадрол – най-силния анаболен стероид за бързо покачване на мускулната маса


Оксиметолон е анаболен стероид, по-известен с търговското си наименование Анадрол или Анаполон. Това е един от най-мощните анаболи, който води до екстремни резултати, бързо покачване на тегло и сериозно увеличаване на мускулната маса.
Описание на Анадрол


Анадрол е 17 алфа-алкилиран анаболно-андрогенен стероид - дериват на дихидротестостерон. Това е най-силния анаболен стероид на таблетки. В сравнение с тестостерона има 320% по-силно анаболно действие и е 45% по-андрогенен от него.


Благодарение на това Анадрол за много кратко време покачва мускулната маса, обем и сила. Задържа значително количество вода в тъканите. Има полуживот 15-16 часа.
История на Анадрол


Анадрол е пуснат за пръв път в търговската мрежа от фирма за лекарства Syntex през 1960 година. Препаратът има свойството да увеличава производството на червени кръвни клетки, затова първоначално е използван за лечение на анемия.


Също така, благодарение на способността му да стимулира покачване на телесното тегло, се е прилагал при заболявания, свързани с драстично отслабване – СПИН, ракови заболявания, инфекции, остеопороза.


В продължение на 30 години е използван за медицински цели, след което производството му временно е прекратено, поради факта, че на пазара са се появили по-ефективни лекарства. След време обаче, интересът към него нараства и употребата му се подновява заради безспорните му анаболни качества.


Действие и приложение на Анадрол


Несъмнено Анадрол е един от най-силните анаболни стероиди, които водят до бързи и сигурни резултати. Начинаещ трениращ може да качи от 9 до 15 кг. само за 6 седмици, ако употребява Анадрол в доза от 50 мг. на ден. Голяма част от това тегло е водна задръжка. Тя прави мускулите плътни и еластични, осигурява по-доброто им съкращаване, предпазва ставите от контузии при вдигане на големи тежести.С Оксиметолон може да постигнете масивен външен вид за много кратко време. Заради водната задръжка, мускулатурата става напомпана, но гладка. По време на интензивни тренировки и сериозно увеличаване на мускулната маса, съединителната тъкан е подложена на голямо натоварване и повече стрес, но водната обвивка донякъде компенсира това.


Оксиметолон стимулира производството на червени кръвни клетки, в резултат на което повече кислород достига до мускулите и насърчава техния растеж. Заради по-голямото количество кислород в кръвта, спортиста придобива прилив на сила, енергия и много по-голяма издръжливост в залата.
Анадрол прониква в ядрото на клетката и предизвиква увеличаване на синтеза на ДНК, РНК и протеиновата структура, активира ензимната верига и окислителното фосфорилиране. Предпазва тялото от катаболните процеси като по този начин осигурява задържане на натрупаната мускулна маса, дори при загуба на тегло и период на стрес.


Препаратът стимулира производството на еритропоетин – естествен хормон, който увеличава аеробния капацитет и ви дава възможност да тренирате по-дълго и с по-големи тежести.

Оксиметолон ще накара мускулите ви да растат и да се възстановяват няколко пъти по-бързо от обикновено.


Част от масата се дължи на задържането на вътреклетъчна течност, която придава на мускулите постоянен напомпан вид. Наблюдава се и по-бързо изгаряне на мазнините.


Положителни ефекти от прием на Анадрол:


  • Бързо покачване на теглото
  • Увеличаване на мускулната маса
  • Предпазва ставите от претоварване
  • По-бързо и качествено възстановяване на мускулите
  • Увеличено количество кислород в тялото
  • Ускорена загуба на мазнини
  • Многократно по-висока сила и издръжливост
  • Бързо придобивате мощен и напомпан вид


Как се използва Анадрол?


Основната употреба на Анадрол е за покачване на мускулната маса. Забележителните резултати, които се постигат с него, го правят част от много тренировъчни програми. Началната доза е 50 мг. за начинаещи, като може да достигне до 150 мг. на ден.


Един цикъл продължава до 8 седмици. Жените може да използват Анадрол в доза 12.5 мг. на ден. Препоръчва се прием на празен стомах за по-добро усвояване.


В зависимост от целите, Анадрол може да се комбинира с почти всички анаболни стероиди. Най-често, за покачване на мускулната маса, се приема заедно с Дека Дураболин, Примоболан или Тестостерон. Може да се използва и самостоятелно, но рецепторите сравнително бързо се насищат и покачването на мускулна маса спира. В такъв случай трябва или да се увеличи дозата или да се комбинира с друг анаболен стероид. Вторият вариант е по-ефективен и безопасен. Често срещана практика е след спирането на Анадрол да се продължи с Метан или Сустанон.


Анадрол – странични ефекти


Оксиметолон е много ефективен за увеличаване на мускулния обем и сила, но в същото време натоварва черния дроб. Затова продължителен прием във високи дози не се препоръчва. Един цикъл с продукта не трябва да надвишава 6-8 седмици.


Проявява прогестеронова и естрогенова активност, което изисква употребата на антиестрогенови препарати. Продуктът временно потиска естественото производство на тестостерон в тялото, поради което се препоръчва да използвате следстероидна терапия. Жените трябва да бъдат особено внимателни при прием на Анадрол и да не надвишават препоръчителната доза, защото има риск от вирилизация.


Защо да купите Анадрол от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност. 
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7