Кошница:  0 0.00 лв.

Xanodrol 100tab/10mg Malay Tiger

В наличност
100 таблетки по 5 милиграма
Ако целите мигновено покачване на мускулна маса, повишаване на силата и енергията, оптимално напомпване и сила – анавара е точният стимулант за вас. Той по
виж повече +
90.00 лв.
Описание

Ако целите мигновено покачване на мускулна маса, повишаване на силата и енергията, оптимално напомпване и сила – анавара е точният стимулант за вас. Той подпомага точно тези функции на тялото и неговото действие е доказано сред многобройни атлети.
Anavar чието име на латиница е Anavar представлява изкуствен стероид, познат също така под името Xanodrol Malay Tiger. Този стероид се използва най-вече за изграждане на мускулна маса.

Ролята на Анавара е такава, че той повишава андрогена, което позволява да се получи ефективно покачване и образуване на мускулнна тъкън и маса. Анавар Malay Tiger стимулира не само обема, а и силата на мускулната тъкън.


Важно нещо, което трябва да се отбележи е, че анавара не влияе на производството на тестостерон, в случай, че не е използван в прекалено високи количества. Изобретателя на този стероид е Рафаел Папо, и е бил донесен до САЩ през 1964 година.


Xanodrol е стимулант, които има широка гама от привърженици, част от които са жени. Той подпомага изгарянето на мазнини и доста рядко носи със себе си странични ефекти.  Анавара няма свойството да задържа вода и да повишава телесното тегло, което го прави един от най-добрите алтернативни вариант за всеки, който цели бързи резултати – покачване на мускулна маса, намаляване на подкожните мазнини и повишаване на силата.

Анавара  е стероид, даващ мигновени резултати от към сила и мощ и комбиниран правилно с други продукти в нашият сайт дава страхотни физически резултати. Без значение, дали сте екто или мезоморф, анавара ще Ви помогне да покачите нивата на мускулна маса драстично! Цената му е абсолютно нормална, съобразено с придружаващите го резултати и ще Ви помогне да достигнете до една нова физика, за която най-вероятно се борите от много време.
 

Предимства на Анавара (Оксандролон)

Този продукт е правилният избор на милиони мъже и жени. Причината за това е, че той просто РАБОТИ! Факта, че почти никога не дава странични ефекти допринася за масовата му консумация. Анавараша ще ви помогне да получите повишаване на мускулната твърдост, безгранична енергия и няма да доведе до никаква гинекомастия.


 


Обикновено е за предпочитане този продукт да бъде комбиниран с високоендрогени като например Метандростенлон и Тестестерон. Точно този продукт не ароматизира дори при високи дози.  Препоръчителният перорален прием на Анавара е  от десет до тридесет милиграма за мъже и от 2,5 до 10илиграма за жени.


Важно е преди употребата на този продукт все пак да се посъветвате с вашият личен лекар.


Очаквания: Очаквайте от продукта да повишите значително вашата мускулна маса и мускулна твърдост.
 

Тагове: xanodrol, anavar malay tiger

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7