Oxaver 100tab/10mg Vermodje Moldova

Oxaver 10mg (Vermodje Moldova) е продукт на основата на оксандролон, анаболен стероид, който се характеризира с доста леко и бързо действие. Той насърчава качествения растеж на мускулите без задържане на вода или натрупване на мазнини, поради което при бодибилдинга се използва като основа или компонент на курсовете за сушене. Важно е, че препаратът е относително безвреден не само за мъжете, но и за жените спортистки.
Забележка: стероидът оксандролон (Анавар – жаргонно съкращение) е производно на дихидротестостерона, модифициран за увеличаване на анаболния ефект и намаляване на андрогенното действие. Предназначен е за орално приложение, което се обуславя от някои от неговите фармакологични свойства. Стероиден профил: анаболен индекс - 400% (от този на ендогенния тестостерон), андрогенен индекс - 25% (от този на ендогенния тестостерон); полуживот - не повече от 4-12 часа, време за откриване - не по-малко от 1-2 месеца; хепатотоксичност (чернодробна токсичност) - да, минимална; ароматизиране (превръщане в естрогени) - не; потискане на функцията HPTA - да, слаба.
Първите аналози на модерния препарат Oxaver 10mg (Vermodje Moldova) се продават от средата на 60-те години на миналия век. Първоначално те са били позиционирани само като лекарства и дори не се считали за спортен допинг. Освен това, до ден днешен оксандролон има множество индикации за употреба в традиционната медицина, но най-много се използва все още в любителските и професионални спортове, от лека атлетика до силови спортове.
В какво се изразяват ефектите на стероида? Преди всичко, Oxaver 10 mg (Vermodje) допринася за:
 
● Качествен мускулен растеж;
● Изгаряне на подкожна мазнина;
● Развитие на мускулен релеф;
● Повишено мускулно орелефяване;
● Увеличаване на работния капацитет;
● Повишаване на силовите показатели;
● Ускоряване на възстановяването.
 
Подобренията са частично медиирани, по-специално чрез увеличаване на концентрацията на соматропин (хормон на растежа) след приемане на таблетките.
А какви нежелани реакции може да причини Оксавер 10mg (Вермодже Молдова)? Редки: намален синтез на тестостерон, повишено кръвно налягане или главоболие. Още веднъж отбелязваме, че това е безопасно лекарство, поне ако изключим евентуалните противопоказания и ако се спазват препоръките.
 

Как да се приема Оксавер?

Анаварът потенциално e ефективен при всички видове спорт, като се използва не само за бързо изсушаване, но и за натрупване на мускулна маса и увеличаване на силовите показатели.
Курсът на приложение с продукта може да продължи без проблеми от 4 до 8 седмици (при ежедневно приемане). Необходимо е накрая да се направи изход от курса и да се приложи пост курсова терапия , за да се затвърдят получените резултати и за да се предотвратят евентуални странични ефекти.
Оптималната доза на Oxaver 10 mg от Vermodje се избира индивидуално за всеки спортист. Ако трябва да опишем средните стойности, за мъжете дозата е 40-60 mg (4-6 таблетки) на ден, а за жените - 10-20 mg (1-2 таблетки) на ден. В по-голям обем, оксандролонът обикновено не се използва, поради страх от преминаване на положителното действие към странични ефекти.
В солов цикъл анавар се използва рядко. Основният метод на приемане е комбинирани курсове. Анавар (жаргонно съкращение) се съчетава добре, ако не с всички, то с повечето от анаболните стероиди и пептидни хормони, които са със статут на спортна фармакология – от болденон до хормони на растежа като Humatrop.
Ето два примера:
1. С Примоболан (Primobol, Rimobolan, Primobolan Depot и други търговски марки) – за покачване на чистата мускулна маса в период за осем седмици
2. С тестостерон пропионат (Testo P, тестостерон пропионат, propionate 100) и дростанолон пропионат (Masteron, Mastever, Mast Р и други търговски марки) - в продължение на 6 седмици, за набор на мускулна маса.
 

Окасавер 10mg (Вермодже): закупуване, цена

Откъде в България можете да купите оригиналната спортна фармакология в широк диапазон? Разбира се, на сайта Bulsteroid.com. При нас тукашните спортисти намират еднакво благоприятни и безопасни условия за изпълнение на покупките. С други думи, тук можете да поръчате Oxaver 10mg от Vermodje на справедлива цена и без прекален риск.
За сигурността на сайта ние сме внедрили много добра система за защита, поради което по наша вина анонимната информация никога няма да попадне в ръцете на нарушители. При нас покупката Ви ще бъде наистина печеливша както заради достъпната цена на стоките, така и заради система ни от гъвкави отстъпки, ваучери и др.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×