Анавар - Оксандролон

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Anavar от Titan Healthcare има ниски анаболни свойства. Активната съставка на лекарството - Oxandrolone. Лекарството се произвежда във вид на таблетки. Опаковка се състои от 10 милиграма таблетки от активната субстанция.   Ефекти Anavar Tita..
115.00.лв
Измежду всички, този орален анаболен стероид е изключително мек и най-често се използва от начинаещи. Обикновено, анавар-оксандролон се използва като катализатор при цикъл с други различни стероиди. С негова помощ, употребяващият го бодибилдър и..
99.00.лв
Oxandrolone е анаболен стероид. Който за първи път е синтезиран през 1964 г. в Съединените щати. Oxandrolone има широко приложение от жени, поради ниските си андрогенни ефекти и относително висок анаболен ефект в своя клас, така че може да се предпол..
200.00.лв
Ако целите мигновено покачване на мускулна маса, повишаване на силата и енергията, оптимално напомпване и сила – анавара е точният стимулант за вас. Той подпомага точно тези функции на тялото и неговото действие е доказано сред многобройни атле..
80.00.лв
Производител: GEP
Oxandrolone 100tab/10mg Esto Pharma Активното химично вещество: Anavar (Oxandrolone) Производител: Esto Pharma Концентрация: 10 мг на 1 таблетка Цена за: опаковка 100 таблетки 100 таблетки от 10 mg Използването на Anavar Esto Pharma, е възм..
80.00.лв
Oxaver 10mg (Vermodje Moldova) е продукт на основата на оксандролон, анаболен стероид, който се характеризира с доста леко и бързо действие. Той насърчава качествения растеж на мускулите без задържане на вода или натрупване на мазнини, поради което п..
66.00.лв
Ако целите мигновено покачване на мускулна маса, повишаване на силата и енергията, оптимално напомпване и сила – анавара е точният стимулант за вас. Той подпомага точно тези функции на тялото и неговото действие е доказано сред многобройни атле..
90.00.лв

АНАВАР - ОКСАНДРОЛОН

Информация : Oxandrolone се появи в САЩ през 1964 г. под името Anavar от фирма "Сърл". Над две десетилетия той се радва на огромна популярност, докато на 01 юли 1986 г. беше спрян от производството. Днес лекарството все още се произвежда под различни имена. Oxandrolone на фирма "Milano SPA" от Италия е една от малкото в Европа, която произвежда анаболен стероид, съдържаш веществото (Oxandrolone).

Анавар не придава никакви странични ефекти, когато се използва в разумни дози. Това е разбираемо, тъй като лекарство, първоначално е предназначено за жени и деца. Това е един от малкото стероиди, които не предизвикват преждевременно забавяне на физическото развитие при деца, така той не допринася за затварянето на епофизни съединения, и лекарството се прилага главно при деца за насърчаване на растежа или при остеопороза. Тези негови качества го правят любимото средство на жените спортисти, защото в доза от 10-15 мг дневно рядко са наблюдавани странични симптоми.

Оксандролоне възбужда синтеза на креатин фосфат в мускулните клетки и по този начин не се натрупва излишна течност. Атлетите, които не искат да се преместят в по-висока категория се радват на този анаболен стимуланти, защото приама му по време на подготовката им позволява да стават по-силни, без добавяне на излишни килограми.

Добри резултати се получават при комбиниран прием на Oxandrolone и Кленбутерол 120-140mkg ден. Въпреки , че Oxandrolone сам по себе си не допринася за забележим мускулен растеж, но значително засилва влиянието на много стероиди върху организма, особено добре се комбинира с Deca Durabolin, Dianabol, както и с различни версии на тестостерон, защото докато приемате Дека, Метан или тестостерон се натрупват течности и това допринася силен растеж на тъканите, полученият резултат е повече мускулна маса. Комбинацията от 200 мг Дека Дураболин седмично плюс 500 мг тестостерон енантат седмично и 25 мг на ден Анавар е уникален стероиден цикъл за сила и мускулна маса. Деката има силен анаболен ефект и стимулира синтеза на протеини, Oxandrolone подобрява здравината, а тестостерона прави спортиста по-агресивен по време на тренировка и ускорява регенерацията.


Втората причина, поради която Oxandrolone е толкова любим е, че това лекарство не ароматизира в никаква доза. Процесът на ароматизиране е различно изразен при различни спортисти в зависимост от тяхната чувствителност към анаболни стероиди. Когато се приема оксандролон мускулите никога не придобиват воднист тип, което прави лекарството добър инструмент при подготовка за състезания. Oxandrolone в комбинация с диета помага на мускулатурата да придобие твърд и еластичен вид. Той има косвена роля в изгарянето на мазнините, тъй като активната му съставка потиска апетита.

Оксандролон може да предизвика чувство на тежест в стомаха, което причинява на някои спортисти замаяност и повръщане, това се получава, когато таблетките са приемани заедно с храната. Инструкциите за употреба на италианската фирма поризвеждаща оксандролон предписва, че той влияе на стомашно-чревния тракт. Поради това, някои спортисти споделят за редовен диария. Въпреки, че това не е много приятно явление, той силно помага на атлета при топенето на мазнини, и като цяло да изглежда по-добре.

Тези, които им предстой състезание или се интересувате от качествен растеж на мускулите могат да съчетаят Анавар със стероиди като Winstrol, Parabolan, Masteron, Primobolan или тестостерон пропионат. Комбинацията от 50 мг Winstrol на ден, 50 мг тестостерон пропионат на всеки два дни, и 25 мг Oxandrolone е много ефективна точно за тази цел.


Ефекти от Анавар - Оксандролон

 

- Силно увеличение на твърдостта и увеличаване на мускулните влакна

- Ефективно изгаряне на мазнините

- Повишаване на нивото на хормона на растежа

- Увеличаване на сила и издръжливост.
Третата причина, която говори в полза на Oxandrolone е, че химическата му структура дори и в много високи дози не оказва влияние върху производството на тестостерон. Обяснение: Oxandrolone не подтиска производството на хормони в тялото. Фактът, че той няма отрицателно въздействие върху дъгата на хипоталамо-хипофизо-тестисите, т.е. тестисите сигнализират хипоталамуса за необходимостта от намаляване на емисиите и за пълното преустановяване на хормона гонадотропин.

Тази специална позиция на Оксандролон е лесно да се обясни с факта, че по същество той не ароматизира в естроген. В книгата си д-р Мауро G. de Pascal "Странични ефекти на анаболните стероиди - факти, измислици и лечение" на страница 23: пише "Предполага се, че естрогена води до ароматизиране на тестостерона в мозъка и хипоталамуса, намалява секрецията на хормони, а оттам и производството на тестостерон. " Американският лекар, д-р Робърт Кер потвърждава това в книгата си "Практическо използване на анаболни стероиди от спортисти", където на 32 страница казва: ".

Ако дам Oxandrolone (Anavar) на здрав човек във високи дози, никога няма да се намали неговия брой на сперматозоидите или да се превърнат в естроген. Следователно, Гудман и Гилман правят заключение от това, че при механизма за обратна връзка се активира повече концентрация на естроген от размера на тестостерон. "

Препоръчителната доза обикновено е 0.25 mg дневно от лекарството на килограм телесно тегло, таблетките обикновено се приемат 2-3 пъти на ден веднага след хранене, и по този начин се постига оптимална резорбция (оптимална абсорбция) на лекарството и на неговото активно химично вещество. Тези, които чувстват стомашно-чревни разстройства от стероиди, да приемат таблетки час-два след хранене. Тъй като Oxandrolone има ниска токсичност и трудно предизвиква нежелани реакции, може да бъде приеман в дълъг период от време.

Но не прекалявайте с приема, правете прекъсване, тъй като почти всички перорални стероиди, алкилировани в 17-алфа са в тежест за черния дроб. Жените с чувствителна реакция към анаболни стероиди постигат добри резултати при комбинация от Анавар + Примоболан  и / или Кленбутерол, от този цикъл никога не може да се появи маскулинизация. Но жените не трябва да приемат лекарството в доза от повече от 6 таблетки на ден, защото в противен случай, може да получат нежелани реакции като : дълбок глас, уголемяване на клитора или високо кръвното налягане.

×
×
×
×
×
×
×