Кошница:  0 0.00 лв.
Туринабол - Magnus

Туринабол - Magnus

Използва се в стероидни цикли за изсушаване на мускулите или в курсове за увеличаване на силата..

66.00 лв.

Туринабол - Elbrus

Туринабол - Elbrus

Използва се в стероидни цикли за изсушаване на мускулите или в курсове за увеличаване на силата..

69.00 лв.

Turanax Biotech Beijing Turinabol

Turanax Biotech Beijing Turinabol

Turanax с активна субстанция 4-dehydromethyltestosterone, която е една от най-използваните сред аеро..

50.00 лв.

Turinover 100tab/10mg Vermodje Moldova

Turinover 100tab/10mg Vermodje Moldova

Turinover има относително ниски андрогенни ефекти. По скала от 1 до 100 на андрогенен ефект Туринобо..

47.00 лв.

Turinox 100tab/10mg Malay Tiger

Turinox 100tab/10mg Malay Tiger

Turinabol - популярен орален стероид. За първи път е произведен през 1961 г. и от тогава популярност..

80.00 лв.

Туринабол – силен анаболен стероид за покачване на мускулната маса и увеличаване на издръжливостта


Туринабол е стероид със силен анаболен ефект, който се използва за покачване на мускулна маса и сила. Структурата и ефектите му наподобяват на метандростенолон, само че при Туринабол не се наблюдава драстично покачване на теглото, тъй като липсва водна задръжка. Затова пък качените килограми се дължат на чиста мускулна маса.
Описание на Туринабол


Туринабол (Хлородехидрометилтестостерон) е модифицирана форма на тестостерон, чието действие се изразява в бавно, но качествено покачване на мускулната маса, без ароматизация.


Използва от начинаещи и напреднали спортисти, предимно в лека атлетика, борба, бокс и други спортове, в които се изисква сила и физическа издръжливост.
Туринабол е много предпочитан от спортистите, тъй като увеличава силата и енергията и дава възможност за вдигане на по-големи тежести. Също така помага за по-бързо възстановяване на мускулите след тренировка и не задържа вода в организма. 


История на Туринабол


Препаратът е разработен през 1962 година в Източна Германия. В продължение на десетилетия е използван от мъже, жени и дори деца за изграждане и защита на мускулната маса и костната система. Туринабол става много популярен през 90-те години на миналия век и въпреки, че през 1994 година, фармацевтичната компания спира производството му, днес той отново е на пазара и е един от най-употребяваните стероиди в Европа и САЩ.


Действие и приложение на Туринабол


Анаболния стероид прониква в ядрото на клетката и стимулира синтеза на ДНК, РНК, структурни протеини и ензимната активация. Също така инхибира катаболните процеси и по този начин предпазва мускулната маса от разрушаване.


Туринабол има висока анаболна и ниска андрогенна активност, не ароматизира и не предизвиква гинекомастия. По време на прием се наблюдава осезаемо увеличаване на силата, което позволява на спортиста да тренира по-интензивно и да вдига много по-големи тежести. Това, от своя страна подобрява фитнес постиженията и развива мускулатурата и външния вид.


 • Мускулите стават по-изразени, плътни и релефни.
Туринабол води до подобрено задържане на азот в тялото и повишено производство на червени кръвни клетки, което води до сериозен мускулен растеж, енергия и издръжливост. Повишения приток на кислород позволява по-чести, интензивни и продължителни тренировки.


Поради липсата на водна задръжка, резултатите идват малко по-бавно, но са сигурни и трайни. Покачването на тегло няма да е драстично, но мускулната маса е качествена, без вода и излишни мазнини. Може да се приема както в цикъл за мускулна маса, така и в цикъл за релеф.


Положителни ефекти от прием на Туринабол:


 • Дефинирани мускули, без задръжка на вода
 • Увеличаване на чистата мускулна маса
 • Повишаване на силата 
 • Увеличаване на свободния тестостерон
 • Повече издръжливост и енергия
 • По-бързо възстановяване след тренировка
 • Подпомага изгарянето на мазнини
 • Защитава костната система


Как се използва Туринабол?


Препоръчителната дневна доза е:


 • 10-50 мг. за мъже
 • 2-5 мг. за жени


Продуктът се използва в цикъл за натрупване на мускулна маса с цел по-голям обем, ясно очертани и по-твърди мускули. Един цикъл продължава не по-дълго от 8 седмици. След прием препаратът остава активен в организма за период от 16 часа.


 • При допинг тест се открива до 6 седмици след последната употреба.


Препоръчително е да се взима след хранене. По време на приема е добре диетата да бъде богата на протеини с поне 4 хранения на ден. Това ще доведе до по-добри силови постижения и по-високо покачване на мускулна маса.


Желателно е да започнете с най-ниската доза (10 мг. за мъже и 2 мг. за жени) и постепенно да увеличавате дозата до постигане на оптималната. Следва плавно намаляване и излизане от цикъл с терапия за след стероиден цикъл. Мъжете могат да използват Туринабол в продължение на 6-8 седмици, а жените – до 4 седмици.


За покачване на чиста мускулна маса и изгаряне на мазнини, Туринабол се комбинира много успешно с тренболон, станозолол или оксандролон.


За покачване на тегло и мускулна маса, може да се съчетае с тестостерон енантат, нандролон, сустанон.


За един цикъл от 8 седмици, с правилно хранене и подходящи тренировки се очаква покачване на мускулната с 2-7 кг. Туринабол е много подходящ за предсъстезателна подготовка, ако не ви предстои допинг тест.


 • След цикъл с Туринабол, може да приемате Летрозол, Кломид, Тамоксифен. Това е важно за възстановяване на нормалния хормонален баланс. 


Туринабол – странични ефекти:


Туринабол е сред най-безопасните стероиди и странични ефекти се наблюдават рядко и то предимно при високи дози. При продължителен прием натоварва черния дроб, затова не го използвайте по-дълго от препоръчителното. Потиска производството на собствен тестостерон, поради което е нужна след стероидна терапия. 


Защо да купите Туринабол от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност. 
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7