Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Test P 100 (Evo Genetics) Тестостерон Пропионат

Test P 100 (Evo Genetics) Тестостерон Пропионат

Тестостерон пропионат, както подсказва името, е препарат на основата на тестостерона. Произвежда се ..

32.00 лв.

Danatab - Метан Nove Pharm

Danatab - Метан Nove Pharm

Danatab таблетки (10 мг /в таблетка, 100 в опаковка) от Nove Pharm - е бързо действащ анаболен стеро..

45.00 лв.

Danabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Danabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви дава възможност да закупите метан (Dana..

40.00 лв.

Strombafort Balkan Pharma Stanozolol

Strombafort Balkan Pharma Stanozolol

Strombafort  - модерен медикамент (стероид) от Балканските Фармацевтични продукти от Молдова, к..

49.00 лв.

Въведение
 

И така Вие вече сте направили свои проучвания и сте решили, че сте готови да тръгнете по пътя на тъмната страна. Обаче, позволете ми да ви разкажа за степента на вашата готовност, защото това може да изглежда илюзорно.

В тази статия искам да предам до колкото е възможно по-полезна информация, която често се забравя или пренебрегва.

Как е по-добре да проведете курса? Ще разберете всичко, вместо да четете цялата онлайн информация и да използвате само теория. Тук съм, за да ви помогна с планирането и изпълнението.

Нищо в живота ни не може да даде 100% гаранция, но ако следвате определени правила и подсказки, тогава шансът за провал е минимален. Както казват: информирани - означава въоръжени.
 

Възраст

Ще се опитам тук да ви разкажа само важното, без излишното, защото имам опит и защото съм наясно, че това е тема, за която не желаете да слушате особено много.

Факт е, че младите момчета все още не са се оформили напълно. Костите все още не са достигнали своя максимален потенциал.

Стероидите, с голяма вероятност, ще забавят (или спрат) потенциалния растеж в тялото ви, който все още не е приключил. Никога не трябва да приемате, че вече сте "пораснали". Има мит, че на 18-19 години човек вече се е формирал. Това се случва невероятно рядко и шансът вие да сте един от тези "късметлии" по-скоро клони към нула.

 
За да проверите адекватно и да разберете до колко сте се формирали, ще трябва да преминете през процедурата с X-лъчи (сканиране на костите, а именно чрез рентгенови лъчи). Само по този начин можете обективно да оцените степента на формиране на костите си.

В този случай трябва да обърнете внимание на епифизните линии (EL) или пластините. Ако вашите ЕЛ все още не са развити, тогава вие продължавате да растете. Ако у вас вече са се формирали епифизни линии, тогава сте достигнали границата на растежа си. Смятате ли, че вашето желание да започнете стероиден курс е оправдано, ако това ще прекрати растежа на вашите кости? Мисля, че не.

По-добре е да добавите още няколко сантиметра в обема на костите. Вторият проблем, който може да възникне, е потенциалното увреждане на вашата оста хипофиза – хипоталамус – тестиси и на ендокринната система. Тя е сложна и изключително чувствителна към промените.Тя е особено чувствителна при младите хора, защото тялото все още се стабилизира, развива и расте. Тъй като в тази тема няма конкретни правила, които да кажат кога е възможно да се започне курс, мога да кажа, че определено си струва да изчакате поне до 24-годишна възраст.

Да, приятели, помислете зазапочването на курс само след като сте навършили 24 години. Аз ви призовавам. Сега спрете да четете. Помислете и прочетете отново и отново това изречение или статия!
 

Tрябва да имате добре изграден хранителен режим

Противно на популярното вярване, стероидите не изграждат мускули сами. Би било магия, но знаем, че това не се случва. Е, ако разбира се, не вярвате в магията. Имайте предвид, че стероидите са като стерео / моно усилвател за събуфър във вашия дом или кола.

Какво се случва, ако инсталирате усилвател, за да свържете субуфера, но използвате кабел от 30- ти калибър, за да го свържете? Е, както и при водопровода, възможно е да се пренесе звук. Но ако свържете всичко с кабел от 10 – ти калибър, а след това включите цялата система, ще видите ефекта на взрива.

 
Вашият хранителен режим е ключът към успеха ви. За да позволите на мускулите ви да растат, трябва да ги храните с нещо. Ако ядете правилно, тогава ще растете.Ако вашата диета е лоша, резултатът ще бъде също лош. Можете да взимате цели литри фармацевтични продукти, но това няма да ви бъде полезно. Всичко е в диетата.
 

Планът ви за хранене трябва да отговаря на вашите цели

На първо място, трябва да определите Общата дневна консумация на енергия (TDEE). Това е количеството калории, което изгаряте за един ден. Можете да определите това калорично съдържание по няколко начина. Най-общо, най-точното изчисление ще дадат някои устройства, които са прикрепени към тялото ви продължение на 24 часа.

Но вярвам, че можете да използвате по-прост метод за отчитане на TDEE, а именно умножаване на CMM (свободна от мазнини маса) с 15. Това ще ви даде отлична начална точка за определяне на дневните калории.

 
Но за да определите CMM, трябва да знаете процента на подкожната мазнина. За съжаление, не е лесно да се направи с помощта на шублер или подобни устройства, които са налични във фитнес залата. Твърде е голяма възможността да има грешка при изчисленията. Козовете са в ръцете ви -  използвайте рентгенови лъчи или Tanita или хидро притегляне... По принцип можете да използвате всичко, при което има минимална грешка и максимална точност на измерванията.
 
Всички тези сканирания ще ви дадат информация за процента на подкожната мазнина и свободната от мазнини мускулна маса. Но ако трябва сами да определите СMM, няма проблеми да го направите. Извадете мазнината от общото тегло и ето - получавате теглото на СMM. Например, теглото на човек е 100 кг, а процентът мазнини – 15 кг. Тогава получаваме следното изчисление:
 
  • 100 x 0,15 = 15, тъй като много килограми мазнини са в тялото ви.
  • 100 - 15 = 85, броят на килограмите СMM.
  • 85 x 27 = 2295, това ще бъдатнеобходимите дневни калории (приблизително TDEE).
     
Позволете ми да ви напомня, че това са приблизителни изчисления и вие сами трябва да видите дали системата работи за вас или трябва да въведете корекции.Логично е, че ако сте силно активни, тогава вашата TDEE ще бъде много по-висока.

Ако водите заседнал начин на живот, тогава разходът е по-малък. Като цяло мисля, че сте разбрали.

 

Какви са предимствата, които имам, когато познавам дневното потребление на енергия?

Много просто. Ако искате да наддавате на тегло, тогава трябва да ядете, така че да има калоричен излишък (т.е. над вашия TDEE).Ако искате да отслабнете, тогава имате нужда от калориен дефицит.

 
Независимо дали сте професионалисти или начинаещи, не ви препоръчвам да увеличавате или намалявате съдържанието на калории с повече от 500-800 калории.Ако го направите, ще качите много мазнини или, в случай на загуба на тегло, ще се отрази негативно на вашето здраве.

Така че, като се върнем към нашия пример, когато човек тежи 100 килограма, той ще се нуждае от 2795 калории (около 3k), за да покачва маса. Или 1,795 калории за отслабване. И сега това калорично съдържание трябва да бъде обвързано с нашите протеини, въглехидрати и мазнини.Тези макронутриенти имат следната калорична стойност:

 
  • Протеини = 4 калории на 1 g;
  • Въглехидрати = 4k / 1g;
  • Мазнина = 9k / 1g.
     
Противно на общоприетото схващане, това, което се насърчава от търговците по отношение на приема на протеини ... потреблението на протеините не трябва да е твърде високо2-2,5 грама протеин на СMM (!!!) ще бъде повече от достатъчно. Така че на нашият 100 килограмов човек (при % мазнини 15) са му нужни само 170-210 грама протеини (средно до 190 г / б).
 
Ако трябва да качвамускули, то: умножете протеина по 4 (калории) = 760 калории. Не забравяйте, че той увеличава теглото си, а за това има нужда от 2795 калории. Отнемаме калориите на протеините от общите калории и получаваме 2035 калории.

Това съдържание на калории ще бъде разделено между въглехидрати и мазнини. Говорейки за мазнините, винаги спирам на 100 грама мазнини, по-точно 75 или малко по-малко. 100 грама е таванът. Така че, ако човек реши да яде 75 грама мазнини, то калориите от мазнини ще бъдат 675.

 
В резултат на това получават 760 калории от протеини + 675 калории от мазнини = 1435 калории общо. Сега изваждаме цялата калорична стойност от това и получаваме 1360 калории. И цялата тази калоричност е за въглехидратите. Спомняме си, че въглехидратът има 4 калории (т.е. 1r = 4k). Разделете оставащия брой калории на 4 и вземете 340 грама въглехидрати.
 
Пример за диета
 
190 g протеин (760 калории);
340 грама въглехидрати (1360 калории);
75 грама мазнини (675 калории).
 
Да, разбира се, това е само пример и със сигурност ще трябва да настроите храненето си ако искате да получите най-добър резултат, в зависимост от вашите цели. Не стигайте само до крайности - няма да е от полза за тялото. По същия начин можете да изчислите калоричната стойност, ако целта ви е да отслабнете (да намалите калоричната стойност с 500 от базовия метаболизъм и да направите изчисленията).
 
Най-простото заключение: Яжте по-голямо дневно количество, ако искате да наддавате на тегло. Яжте по-малко от необходимото, ако искате да отслабвате. Всичко зависи от калориите. Можете да отслабнете и хранейки се с не много полезна храна, но тогава въпросът вече е за ползите за здравето. Въпреки че това вече е въпрос на друга статия. Това е цялата история. Ако искате да ядете повече, добре, след това правете повече кардио.
 
3. Трябва да разполагате с достатъчно сила да се справите с натоварванията
 
Това е още една грешка, която новодошлите правят.Вашето тяло е като къща. Ако има слаба основа и съпротивление, тогава когато вятърът духа, няма да остане нищо от дома ви.За да започнете, трябва да се подготвите.Преди да работите за сила тялото ви трябва да е подтогвено за работата, която ще извършва.

В противен случай има голям риск от наранявания, например рамото, на сухожилията и връзките. Свързващата тъкан не се развива толкова бързо, колкото мускулите ви.

 
Има две физически характеристики, които трябва да се имат предвид преди да започнете първия курс:
 
1. Пропорция на теглото и ръста (колко сте висок); 
2. Процентът от подкожни мазнини в тялото ви. 
 
Съотношението между телесното тегло и височината е това, което определя по-безопасния курс, който ще предотврати (или ще намали вероятността) нараняванията. Това ще ви помогне да разберете как можете да станете силни и как трябва да тренирате. Ясно е, че тази информация не е такава, която трябва на 100% неотлъчно да следвате, но ако не я вземете под внимание по-скоро ще направите крачка назад по пътя към вашия успех.

С ръст от 6 фута и тегло от 150 паунда не би имало смисъл да приемате фармакология. Това, в което аз лично вярвам е пропорционалното на ръста тегло. 5'3 "до 5'5" - от 155 до 165 паунда.

 
5'6 "до 5'7" - 165 до 175 паунда
5'8 "до 5'9" - от 175 до 180 паунда
5'10 до 5'11 "- от 180 до 185 паунда
6'0 "до 6'1" - от 185 до 195 паунда
6'2 "до 6'3" - от 195 до 205 паунда
6'4 "до 6'5" - от 210 до 220 паунда
 
Колкото повече, толкова по-добре. Но, като цяло, това не е най-добрата идея. Можете спокойно и безопасно и с по-малко тегло, но колкото по-малко е теглото, толкова по-големи са шансовете за наранявания. Разбирам, че много състезатели са имат по-малки от тези размери, които са посочени по-горе, но ние говорим за естествени хора.

Ако започнете курс, когато все още сте слаби / дребни или имате слаба основа, много неща могат да се объркат. Независимо от диетата си, ще напредвате като сила .Особено това се отнася за тези, които са по-дребни. Увеличаването на силата им може да бъде астрономическо. Не е минало много време, а вече работите с дъмбели от по 35 килограма.

Това е така, защото издръжливостта ви се е увеличила за момента, но повечето други части на тялото ви все още не са готови за това. В такива моменти някои хора усещат или чуват нетипично щракване в рамото или лакътя.

Така че, ОЩЕ ВЕДНЪЖ, уверете се, че имате основа за по-нататъшен растеж. Ако сте упорити и ще проклинате във всички ситуации, тогава трябва да се спрете за се занимавате със супер тежести, дори и към този момент да се чувствате като шампион. И накрая, друг вариант, когато сте решили да започнете курс заради това, че вече сте стигнали така нареченото блато (напредъкът е спрял). Това е най-голямата и най-класическата грешка. Бих ви посъветвал да се върнете към второто правило, т.е. към храната.

Не се опитвайте да започнете диета и незабавно да се обърнете към анаболните стероиди. Като начало трябва да сте сигурни 100%, че храната е подходяща за вас и работи  във ваша полза. И едва след като сте решили че натурално сте постигнали максимума, който е възможно да се постигне, тогава трябва да помислите за AAС, НО НЕ ПО - РАНО.

 
Спомнете си това, което ви казах по-рано: консумирайте повече храна в рамките на деня и теглото ви ще се увеличи. Яжте по-малко и съответно ще отслабвате.
Процентът на подкожните мазнини е много важен фактор преди началото на курса (какъвто и да е той).

По принцип, можете да започнете стероидния курс при широк диапазон на процентите от мазнини. Въпреки това, има няколко нюанса, които трябва да разберете, преди да си вкарате иглата. По-рано казах, че стероидите не са магия. И въпросът "какви лекарства ще ме направят сух и релефен?" е най-високата степен на идиотия.Това ще бъде първата стъпка към разочарованието. Ето какво трябва да имате предвид, когато става въпрос за % подкожни мазнини:

 
1. Безопасност и странични ефекти; 
2. Резултатът е в отражениетов огледалото. 
 
Страничните ефекти, когато ядете храни с високо съдържание на мазнини, са доста значителни. Ето някои от тях, които могат да се появят по време на курса ви ако имате голям процент телесни мазнини:
 
- повишено превръщане на тестостерона в естроген (успех при лечението на естрогени);
- Увеличава се нивото на задържане на водата (мислите ли, че сте напомпани сега? Как ли пък не!);
- Повишено кръвно налягане;
- риск от тромбоемболични проблеми (кръвни съсиреци);
- белодробна емболия (запушване на белодробната артерия);
- висок риск от рак на простатата;
- стероиди, индуциращи мастно чернодробно заболяване;
 
Някои от нежеланите реакции може да изглеждат доста опасни за вас, но степента на тяхната вероятност зависи пряко от количеството подкожна мазнина. Колкото по-голямо е то, толкова по-голям е рискът от настъпване на всички тези проблеми. Симптомите на високите нива на естрогени са доста прости и основни, например гинекомастия.

Колкото повече мазнини има във вас, толкова повече ароматизиращи ензими са налични. Това е обикновена наука. Повишеното кръвно налягане е неизбежен момент, а какво можем да кажем за това, когато човек все още има такова количество мазнини. Не бъдете от тези хора, които казват: "Това никога няма да ми се случи".

Бъдете отговорни. Вие сте човек, който много иска да вижда красивото си тяло, когато се погледне в огледалото, нали? Е, курсът с лекарства при условията на голям процент мазнини в тялото не ви показва нищо добро в огледалото. Нищо добро. Ако сте чували, че Винстрол, Анавар или Параболан са тези стероиди, които ще ви направят релефен и сух, тогава ... вие сте в голяма заблуда. Докато по вас има слоеве мазнини в огледалото никога няма да видите нищо, което да ви хареса.

Бихте били ужасно разочаровани, като си спомните колко пари и време сте загубили. Вероятно в този момент ще си помислите така: "Е, мога да качам мускули, а след това да изгоря мазнините, за да видя как ще ми стоят само мускулите". Успех с тази идея! Това е механизмът, който не работи. Запазването на мускулите е много по-трудно, отколкото покачването. Е, освен ако не сте опитен шампион. И ако не сте, то забравете за това. Ще изпуснете мускулите си, преди да стопите мазнината.

 
В заключение на тази трета част ще кажа следното - в идеалния вариант мазнините трябва да са под  16 процента. Съветвам никой да не се опитва да покачва тегло при  16% мазнини или при повече. Мазнините трябва да са около 13%, за да ви бъде по-лесно да управлявате покачването на теглото по време на курса.

Такива лекарства като Винстрол и Анавар не правят много за вас, ако вашият процент е 15. За тези лекарства вашият процент трябва да бъде 13-12%. И моля, забравете за кленбутерол и други препарати за изгаряне на мазнини, те може да не са безопасни при голям процент мазнини.
 
4. Уверете се, че имате опит в тренировките
 
В тази ситуация повечето начинаещи допускат грешки. Те си взимат абонамент, отиват във фитнес салона и започват да практикуват хардкор тренировки за няколко месеца. И тогава  се разочароват, защото не виждат резултатите, които искат.

Защо? Тъй като това е дълъг процес, който изисква разумни тренировки, само дисциплина в храненето и съня, както и в режима като цяло. Все още ли искате да се напомпате до лятото в продължение на 3 месеца? Успокойте се, това никога няма да се случи.

 
Един ден един добър мой приятел ми каза:
 
* естествено е човек да мисли, че "колкото повече, толкова по-добре". Настоящото общество, и особено младежта, жадува всичко наведнъж, за да получи незабавно удовлетворение, и в крайна сметка се оплакват, че не получават нищо. Проблемът винаги ще се влошава, ако не започнем да го коригираме.
 
По-добре не може да бъде изказано. Отне ми години, за да разбера какво не съм правил няколко години в залата. Трябва да отделите значително време на "люлката" (за преживяване) и да изследвате някои упражнения / движения, какво и къде се чувствате по-добре и така нататък.

Трябва да можете да разберете как да изградите мускулна маса естествено. Това ще ви помогне в бъдеще, защото по този начин ще разберете същността на диетите и ще разберете какво работи най-добре за вас. В резултат на това мускулите ще започнат да растат.

В противен случай със сигурност ще загубите битката, дори и ако използвате стероиди. Обърнете внимание на момчетата в залата. Те отиват за 4-5 години и тялото им не се променя. Освен това някои от тях дори използват стероиди.

Да, някои от тях повдигат нереалистични тежести, но все пак растежът на мускулите е посредствен. Вярвам, че две години на посещение на фитнес залата, извършване на естественото и изучаване на всички въпроси на храненето, тренировките и т.н.- това е минимум. По-добре 3 или повече години.
 
5. Планиране и бюджетиране на вашия стероиден цикъл
 
По някаква причина си спомням думите на начинаещите: "Купих метан, как да го прилагам?". За мен това е просто калай, аз не разбирам това. Моля ви, не купувайте нищо и не го вземайте, докато не направите нужните анализи. Това не е като да отидете в ресторант и просто да си изберете какво да ядете.

Това е много сериозна стъпка, така че всичко трябва да се извърши разумно и да има известни познания за това. В противен случай ще загубите както времето, така и парите си. За да стартирате курса правилно, трябва да направите някои неща. Не можете да купувате препарати и просто да се надявате на най-доброто.

Това е точно това, което повечето начинаещи правят, за съжаление. Необходимо е да мислите не само за избора на стероиди, но и да изчислите възможните варианти, ако нещо изведнъж се обърка. Никога не мислете,  "ах, тези ще ги купя по-нататък." Това е безотговорно. По-долу е даден списък на това, което ще ви е необходимо, за да изчислите бюджета:

 
1. Храненето (това отнема най-много средства); 
2. стероиди 
3. ароматазни инхибитори 
4. Препарати за пост курсова терапия
5. Абонамент за фитнеса 
6. Допълнителни принадлежности (спринцовки, спиртни тампони и т.н.) 
7. Изследвания преди, по време и след края на курса 
8. ЧХГ (ако сте умен) 
 
Вашият бюджет, особено ако сте във фаза на покачване на килограми, ще изисква много храна. Ако правите всичко както трябва, то голяма част от бюджета ви   ще отиде за нея. Второто от списъка са стероидите -   ако наистина сте решили да използвате такива, опитайте се да разберете колкото се може повече за тях, както и откъде да ги закупите.

В никакъв случай не се обръщайте към форумите  и не питайте откъде да ги купите. Това не е единствената опция да бъдете измамени и може лесно да ви заблудят. Проучете добре източниците и потърсете мненията и отзивите на хората.

 

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7