Солов стероиден цикъл с Danabol

За какво е този курс?

Писнало Ви е да тренирате, без да имате напредък? Ходите в залата от години и няма резултат? За да се подготвите за летния сезон и да се сдобиете с добра мускулна маса, препоръчваме солов курс с Danabol.
Съставът на цикъла включва следните продукти

Danabol от Balkan Pharmaceuticals (активна съставка метандинон) - 180 таблетки;
Clomid от Anfarm Hellas (активна съставка кломифен цитрат) - 20 таблетки.

Продължителността на цикъла е 5,5 седмици и 3 седмици се посвещават на след курсова терапия.
 

Начин на приложение и дозировка

Danabol - прилага се по 40 mg на ден. Това са 4 таблетки, които трябва да бъдат разпределени равномерно в 4 дози на ден. Например: 9.00; 13.00; 17.00; 22.00. Препарати за пост курсова терапия: Clomid - за възстановяване на естественото производство на тестостерон. Първите два дни се приемат по 2 таблетки (100 mg) – това е така наречената фаза на натрупване. Приемайте 1 таблетка сутрин и 1 вечер. След това още 10 дни по 50 mg. Последният етап е 5 дни по половин таблетка. Препаратът все още е много популярен сред начинаещите спортисти. Така се е случило, че още по времето на Съветския съюз метанът е бил най-достъпният стероид за спортистите. През 60-те години в нашата страна, метанът е произведен под марката "Бианабол" и е бил продаван в редовните аптеки. Този факт го направи достъпен за широк кръг спортисти.

За кого е подходящ стероидния цикъл с метан?

Този цикъл представлява много добър избор за начинаещите спортисти, които преди това не са използвали спортна фармакология. Този цикъл значително ще увеличи мускулната маса, както и физическите способности. Ако състезателят вече е използвал стероиди, тогава от курса с метан соло той няма да получи големи резултати. Също така, метанът не трябва да се използва за представители на тези спортове, в които е важно постигането на висока скорост. Пример за това са лекоатлетите и плувците. За тях оптималното решение ще бъде солови курсове с оксандролон, станозолол или турнибол.
 
Ефекти от метан приеман соло

При правилно формирана програма за тренировки и хранене можете да получите около 8 килограма допълнителна мускулна маса;
Силовите показатели ще се увеличат и ще можете да вдигате 30 или дори 45 прецента повече.
Издръжливостта ви се увеличава;
Костните ви тъкани ще са силно подсилени;
 
 

Как да приемате метан (Danabol) солово

 Продукта трябва да се приема в продължение на 40 дни по 4 таблетки на всеки четири часа. Препоръчително е да правите това винаги по едно и също време. Не е необходимо да се използват режими от тип "пирамида". Тъй като полуживотът на стероидната таблетка е между 4 и 6 часа, тези схеми няма да бъдат ефективни.
 
След стероидна терапия с Кломид

Лекарството е предназначено за реконструктивна терапия. През първите два дни трябва да приемате по 2 таблетки сутрин и вечер. През следващите 12 дни дозировката на кломид ще бъде 1 таблетка дневно. През последните осем дни дозата отново намалява и трябва да използвате ½ таблетки дневно. Вероятно много спортисти се интересуват от въпроса защо в този курс за провеждане на след курсова терапия не се използва тамоксифен, а именно кломифен цитрат. Това се дължи на факта, че тамоксифенът има редица странични ефекти, които могат да намалят еректилната функция и да доведат до различни неприятни ефекти.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×