Стероиден цикъл с Анавар

Защо се нуждаем от този курс?


Искате суха мускулна маса без мазнини? Тогава Ви препоръчваме да си купите този стероиден цикъл, подходящ както за начинаещи спортисти, така и за такива, които се готвят за състезание - "Солов цикъл с анавар".
 
Какви препарати са включени в курса
 
Oxandrolone Biotech Beijing - 200 таблетки.
Clomid Anfarm Hellas за след курсова терапия - 20 таблетки.
• Продължителност: 5 седмици + 3 седмици след курсова терапия
 
Оксандролон (Anavar) - се приема перорално в дозировка от по 4 таблетки на ден: 2 сутринта и още 2 хапчета преди лягане. Кломид - необходим след курсова терапия: Кломидът е необходим за започване на производството на LH и FSH + лекарството блокира активността на излишъка от естрогени.

1 ден - 2 таблетки. (100 mg)
2 ден  - 2 таблетки. (100 mg)
Още 12 дни -  по 1 таблетка (50 mg)
След това 8 дни - 0,5 таблетки (25 mg)
 
Дозата от 100 mg трябва да се разделя на две дози сутрин 50 mg и вечер 50 mg. Днес Oxandrolone се произвежда от всички водещи компании, работещи в областта на спортната фармакология. Химическата структура на стероида съдържа хетероцикличен А-пръстен, в който кислородният атом е изкуствено заменен с въглерод. Oxandrolone, както и други стероиди първоначално са се използвали в традиционната медицина.Плюсове на оксандролона и  анаболен профил: Oxandrolone е добър анаболен стероид, чиито свойства определено надхвърлят възможностите на тестостерона – около 400%. От своя страна андрогенната активност на лекарството е само една четвърт от тази на мъжкия хормон. Продукта не ароматизира, което е много ценно за стероидните цикли, целящи релеф. Времето на полуживот на оксандролона е около 12 часа, а остатъци от препарата могат да бъдат открити в организма в рамките на 1,5 месеца след края на приемането. Да разгледаме най-значимите ефекти на Анавар:
 
• Насърчава повишаването на концентрацията на ендогенен соматотропин;
• Води до красиво орелефяване на мускулите;
• Има мощни свойства за изгаряне на мазнините;
• Мускулите придобиват допълнителна еластичност;
• Използва се често в атлетиката, бокса и други спортни дисциплини, където физическите характеристики на спортистите са на първо място.
 
 Използването на анавар за увеличаване на мускулната маса  е нецелесъобразно. Друг въпрос е ако се приема за увеличаване на релефа и силата на мускулатурата. Тук препаратът напълно разкрива целия си потенциал, скрит в него. Продължителността на соловите цикли с оксандролон е 8 седмици. Диапазонът от дозировки на стероида е много широк и варира от 20 до 60 милиграма. Това зависи от индивидуалните характеристики на спортистите. В много отношения оптималната доза оксандролон зависи от задачите възложени на спортиста, неговия опит, продължителността и характера на тренировките и др. Най-добре е да използвате схемата "стълба", когато решите да приемате оксандролон. Започнете да приемате лекарството с минимална доза от 20 милиграма. След това постепенно я увеличавайте до достигане на необходимото ниво.
 
Странични ефекти от соловия цикъл с оксандролон: въпреки че при производството на стероида има алкилиране, той не представлява особена опасност за черния дроб. Тъй като активната му субстанция не се превръща в естрогени, андрогенните странични ефекти се премахват автоматично. Единствената отрицателна точка, на която трябва да се обърне внимание, е намаляването на секрецията на ендогенен мъжки хормон. Но това е бързо отстраняемо и обратимо явление. След стероидна терапия: Лекарството има лек ефект върху тялото и по тази причина пост курсовата терапия е лесна и отнема само 3 седмици. В някои случаи е достатъчна и само една седмица. Два дни след последното приемане на стероида е необходимо да се започне с кломид като схемата е описана в началото на статията. Това ще ускори производството на мъжки хормон на тестисите.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×