Стероиден цикъл Туринабол и Стромба

Стероиден курс за начинаещи - ефективен и безопасен!
 
Поръчайте напълно готов курс през онлайн магазина Bulsteroid.com, откъдето се извършват съвсем анонимни доставки до цяла България и Европа. Стероидният курс за начинаещи е подробна, безопасна програма за приемане на анаболни стероиди, насочена към започване на първи цикъл с "химия".
 

Основни съставки

 
Turinabol (238 таблетки от 10 mg) е анаболен стероид подобен на метан, но е по-малко токсичен за черния дроб и не е склонен към ароматизиране. Той дава добро увеличение на силата и издръжливостта и осигурява малко по-изразено увеличение на мускулната маса в сравнение с метандинона.
  Станозолол (238 таблетки от 10 mg) също е достатъчно силен анаболен стероид, който допринася за значително увеличаване на издръжливостта и изгарянето на мазнините. В комбинация с горния стероид той допринася за растежа на "чистите" мускули.
 Кломид (25 таблетки от 50 mg) е средство за провеждане на след курсова терапия.
 
Всички стероиди значително увеличават активността на гликопротеина SHGB, при което се произвежда по-голямо количество свободен тестостерон. В тази ситуация станозололът е този, който  притежава антиестрогенни свойства, които елиминират страничните ефекти от естрогенен характер. Този курс е предназначен за хора, които не са използвали преди това спортна фармакология. Той е идеален за "първата стъпка", защото е съставен според критериите за максимална безопасност и ефективност. В резултат на това можете да очаквате увеличение до 5-8 кг на "чиста" мускулна маса.
 

Предимства

Стероидният цикъл е съобразен с критериите за максимална сигурност, ефективност и практически опит.
Специално подбрани продукти и подробен график за приемане
Този курс не съдържа продукти, които трябва да се инжектират
Допринася за увеличаване на "чистата" мускулна маса.
Туринабол и станозолол не се превръщат в естрогени по време на прилагане и се понасят добре при разумни дози.
Повишена сила и издръжливост.
Подходящи за начинаещи "химици"

 

Наръчник за начинаещи: как да приемате спортни препарати 

Всички стероиди, използвани в този курс, се приемат перорално, тъй като те се предлагат под формата на таблетки. Необходимостта от инжекции е напълно изключена. Общата продължителност на курса е 11 пълни седмици (8 седмици от цикъла + 3 седмици след курсова терапия). Започнете цикъла с 3 таблетки турнибол и станозолол дневно (за първите 7 дни). От втория до края на шестата седмица към дневната доза добавете още една таблетка (4 таблетки "туринабол" и "стромба" на ден). Цялата дневна доза е разделена на 2-3 приеман (например две таблетки сутрин, още по една след два часа, на обяд и останалите или след няколко часа). След края на приема на всички продукти или 2-3 дни по-късно, продължете с след курсовата терапия. Обикновено тя е с продължителност 3 седмици. Кломидът се използва по 100 mg дневно през първите 7 дни, по 50 mg на ден през втората седмица и по 25 mg на ден през последната седмица.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×