Saizen Serono 24ui хормон на растежа

Що се отнася до съотношението ЦЕНА-КАЧЕСТВО препаратът превъзхожда всички свои конкуренти с 97% пречистване и най-ниска цена за единица от активното вещество! Той показва най-високо ниво на STH (соматотропен хормон) в кръвта 3-4 часа след приложението.. Както показват изследванията, нивото на кръвната захар в кръвта след употребата на препарата Saizen (произведен от Serono) е средно 1,5 пъти по-високо в сравнение с употребата на такива гиганти на пазара като Ansomon и Jintropin. Това се постига благодарение на факта, че производителят превишава количеството на претендираното вещество с 1-2 единици, поставяйки във писалката не 24 UI, а 29-30 UI (единици).
 
 Комбинацията от ниска цена и високо качество
 
 Висока степен на пречистване
 
 Дава най-висок рейтинг на СТГ
 
 Идеален за едновременно увеличаване на силовите показатели и създаване на релефно тяло
 
В опаковката се съдържа 24 IU (в суха форма),   които трябва да бъдат  разредени преди инжектиране с вода за инжектиране, която е поставена в самата писалка. По-долу ще поставим видео клип как се употребява хормона Сайзен.
За правилно въвеждане най-добре е да инжектирате в корема с помощта на инсулинова спринцовка. Растежният хормон Saizen е рекомбинантен растежен хормон. .Един от най-популярните препарати сред спортистите.  Тази ефективност е трудна за постигане, като се използват само анаболни стероидни лекарства. Възможно е използването на комбинация от стероиди и хормон на растежа, като ще се получи добро покачване на мускулната маса, а едновременно с това и орелефяване. Растежният хормон (Saizen) също е един от най-ефективните агенти в случаите на свързани с възрастта промени в организма, тъй като способства да се задейства процесът на регенерация на тъканите и се активира клетъчният растеж. Лекарството все още няма алтернативни варианти, които могат да причинят хиперплазия на мускулна тъкан при спортисти след 40-годишна възраст. Това е почти невъзможно да постигне с анаболни стероиди. В културизма растежният хормон е една от най-добрите инвестиции за външния вид, при това  без рискове от андрогенни ефекти и без необходимостта от терапия след курса.. Соматропинът, има висока ефективност, практически няма странични ефекти и също така не влияе на силата и сексуалната функция на мъжа.
 

Ефекти на соматропина:

 
- Висок растеж на сухата мускулна маса;
- Силен ефект на изгаряне на мазнините;
- Антикатаболен, предотвратява унищожаването на мускулите;
- Подмладява кожата, подобрява състоянието на косата.
- Стимулира възстановяването на тъканите, лекува рани, язви, изгаряния
- Укрепва костите, стимулира растежа им (при условие, че зоните за растеж на костите все още не са затворени).
 
 

Прием на хормон на растежа - Saizen 24ui 

 Дозата на лекарството може да бъде различна, в зависимост от вашите цели. За набор на суха и висококачествена маса е необходимо да инжектирате 1-2 IU дневно или през ден в продължение на поне два месеца. Чрез комбинирането на хормон на растежа с анаболни стероиди е възможно да се постигнат колосални резултати при отлично запазване на допълнително придобитата мускулна маса.
 
По стандарт 1 мг хормон на растежа е еквивалентен на 3 международни единици (IU) с грешка от 10%. Чистотата на препарата, както и съответствието с обявеното ниво на ME могат да бъдат определени чрез теста за STH.
 
За спортистите, които използват соматропин, е важно да се има предвид, че секрецията на GH има своите изблици през целия ден (на всеки 3-5 часа). Най-голямото освобождаване на соматотропин се наблюдава през нощта , около час след заспиване. Поэтому для наибольшей эффективности действия препарата. Ето защо, за да се увеличи ефективността на лекарството, е необходим дълбок и спокоен сън, както и включването на протеини в храната, витаминни добавки, глутамин и креатин.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×