Кошница:  0 0.00 лв.

Norditropin Simplexx 45 единици - Хормон на растежа

В наличност
45 единици
Norditropin на Simplexx 45 единици - растежен хормон, действие
виж повече +
343.00 лв.
Описание
Norditropin на Simplexx 45 единици - растежен хормон, действието на който се състои в стимулиране на синтеза на протеини и активиране на липолизата. С други думи, под действието на хормона на растежа мазнините и тяхното изгаряне стават основен източник на енергия, а протеините се съхраняват като строителен материал за мускулите.

Резултати от действието на Нордитропин - укрепване на ставите и сухожилията, увеличаване синтеза на колаген, изгаряне на мазнините и постепенно увеличаване на мускулната маса, повишаване на имунитета. В спорта препаратът се използва за създаване на мускулен релеф и има някои уникални свойства.
 

Описание на Norditropin 45ui

За първи път учени са изолирали  кристалния соматотропин от хипофизни жлези на животни през 1944 г., а човешкият растежен хормон е бил екстрахиран през 1956 г. До средата на 80-те се използва само естествен соматотропин, който се екстрахира от хипофизните жлези на трупове, но сега хормонът на растежа се синтезира синтетично, а също и с помощта на генното инженерство.

В медицината свойствата на Norditropin от Simplexx се прилагат за стимулиране на растежа при деца. Лекарството активира растежа на скелета, тъканите и органите. Също така подтиква метаболитните процеси към използването на мазнини и мастни киселини, като съхранява гликогена и пептидите за растежа и анаболните процеси.

За по-доброто разбиране на действието на хормона е необходимо да се осъзнае, че Нордитропинът действа индиректно върху организма, стимулира емисиите на соматомедин в кръвта и инсулиноподобните растежни фактори. Именно на тях се дължи и действието на соматотропина. Хормонът представлява полипептид от 191 аминокиселинии. В човешкото тяло се произвежда само в хипофизната жлеза.

Страничните ефекти на Нордитропин се срещат рядко. Предозирането на хормона води до хормонален дисбаланс. При вземане на растежен хормон е необходимо да се контролират нивата на хормоните на щитовидната жлеза, за да се предотвратят възможните негативни последици от липсата им. Инструкцията в кутията нордитропин отбелязват 3 основни области на действие на лекарството.

То създава оптимален баланс на субстратите, необходими за растежа на организма, (въглехидрати, протеини, минерали, мазнини и т.н.) активира синтеза на факторите на растежа има пряк ефект върху тъканите. Много спортисти смятат, че продуктът, въпреки високата си цена, ги предпазва от нараняване и помага за увеличаване на силата им чрез укрепване на сухожилията и хрущялите. Счита се, че оптималната доза на лекарството е 2-4 единици в продължение на 3-4 месеца.

Цената на Norditropin Simplexx го прави недостъпен за мнозина, и поради тази причина се използва главно в професионалния спорт. Освен това препаратът остава незабелязан при провеждането на допинг тестове. Тялото на спортистите, които приемат лекарството е масивно и ефектът от него остава за дълго време.

Докато се приема препарата значително се увеличава производството на инсулин. Повишената чувствителност към инсулина води до синтезирането на активен протеин. Важно е тренировките да се провеждат  в топла стая и да не са придружени от болка, тъй като  тези фактори намаляват ефективността на хормона на растежа.

За пълен ефект хормонът на растежа може да се приема с хормони на щитовидната жлеза и инсулин. Съчетанието  с кленбутерол и ефедрин, а също испазването на строги диети води до намаляване производството  на ендогенен инсулин и хормони на щитовидната жлеза, а оттам и интензивността на синтеза на белтъчини.
 

Norditropin 45UI: мнения

Много спортисти проявяват повишен интерес към този хормон, но в същото време липсват научно обосновани данни за препарата. Поради това, голяма част от това, което се знае за соматропина е само вследствие на опита на определени спортисти.

Отзивите за Нордитропина  често са нееднозначни, защото не всеки знае как правилно да приема хормона на растежа. Има положителни мнения, които говорят описват растеж на мускулите и намаляване на телесните мазнини.
След като се запознахме с мненията за Нордитропин, можем да заключим, че най-добрите резултати спортистите постигат при спазването на някои определени условия. Става дума за достатъчно висока доза и достатъчно дълга продължителност на курса, както и едновременното приемане на инсулин и хормони на щитовидната жлеза.

И обратното, според отзивите за този продукт се наблюдава намаляване на ефективността при едновременен прием с глюкоза, кортикостероиди и други хормонални лекарства. При отсъствието на потискащи фактори хормонът на растежа осигурява бавно увеличаване на мускулите и костите и по този начин не е налице намаляването им след спирането на приема. Напротив, в бъдеще мускулите продължават да растат.
 

Norditropin: цена

Лекарствата, които представляват хормон на растежа са скъпи, и този препарат не е изключение. Ето защо, те са достъпни преди всичко за професионалистите и богатите хора. Приемът само на соматропин почти няма никакъв ефект. Необходимо е да се приемат и други хормони, което означава, че цената на целия курс на препарата се увеличава още повече.

В нашия онлайн магазин цената на Norditropin Simplexx е максимално понижена, тъй като ние се интересуваме от увеличаване броя на нашите редовни клиенти, а не от краткосрочни печалби. Освен това ако направите поръчка за определена сума, стойността на стоките, може да бъде много по-ниска, поради системата ни за отстъпка.

Струва си да припомним, че често има недобросъвестни продавачи, предлагащи подобни препарати на доста по-ниска цена. В такива случаи, активната съставка може да не е тази, която трябва. Не се заблуждавайте от търговски трикове. Цената на Нордитропин в нашия онлайн магазин е оптимална и по този начин ние гарантираме качеството му. И по отношение на цена и качество, ще бъдете приятно изненадани от многобройните положителни ефекти на лекарството върху тялото.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7