Кошница:  0 0.00 лв.

IGF-1 LR3 Nove Pharma Растежен Хормон

В наличност
IGF-1 LR3 - това е препарат на Nove Pharma, който допринася за мускулната хиперплазия. Ефектът на лекарството се дължи на действието на естествения протеин соматомедин, което се явява неразделна част о
виж повече +
230.00 лв.
Описание
IGF-1 LR3 - това е препарат на Nove Pharma, който допринася за мускулната хиперплазия. Ефектът на лекарството се дължи на действието на естествения протеин соматомедин, което се явява неразделна част от работата на човешкия растежен хормон (соматотропин). Аналози на соматомедина в  културизма не са известни.

Това е единственотопо рода си средство, което ефективно изгаря мазнините, оформя релефа на мускулатурата, способства за качествения растеж на мускулите (поради хиперплазия и хипертрофия) и неизисква специална диета.
 

Какво е IGF-1 LR3: свойства и странични ефекти

Активна съставка на препарата - инсулиноподобен фактор на растежа. Това е пептид, който се синтезира от организма само в мускулите и черния дроб, а неговата активност е неразделна част от ефекта на хормона на растежа (соматотропин).

Действието на IGF-1 LR3 е избирателно и много интересно. Препаратът въздейства по-специално върху неактивните клетки, като в резултат е налице ефект на мускулната хиперплазия (за това можете да прочетете по-подробно в нашия блог). Този ефект позволява дори на възрастни спортисти, за които е трудно да се постигне ясно изразен растеж на мускулите, значително да увеличат  обема на сухия мускул. Така описано действието на препарата се свежда до факта, че причинява мускулна хиперплазия. Това от своя страна допринася за натрупването на калций в мускулните клетки.

Още една отличителна особеност, която оказва влияние върху начина на приемане на препарата е неговото свойство да понижава глюкозната пропускливост на клетъчните мембрани.  Това води до необходимостта от допълнително приложение на инсулинови инжекции в дните на диета, богата на въглехидрати (дори и прости). В сравнение с хормона на растежа, соматомединът е още по-активен, тъй като въздейства точково на мускулите и около мускулните клетки.

Дозата вещество в инжекцията е оптимална за повечето спортисти в количество 100 мкг на ден. Големите дози може да доведат до усложнения и ефекти, противоположнижна действието на соматомедина. Така сред страничните ефекти на IGF-1, се включват активиране на туморен растеж в организма и редуциране на скоростта на възстановяване на сърдечния мускул. При интензивна силова тренировка или помпане трениращият може най-малкото да получи задух. За атлети с ниско телесно тегло (по-малко от 80-100 кг), дозата на лекарството се определя според теглото - 1 мкг на 1 кг телесно тегло.

Може би най-големият потенциален  минус на препарата е неговата цена. Тя се определя до голяма степен от сложността на производството и съхранението на пептида. Но ако сте спортист на високо професионално ниво, на който и най-мощните анаболни средства не оказват съществен ефект, соматомединът насърчава напредъка по отношение на растежа на мускулите и оформянето на релефа (наред с други ефекти). Препаратът IGF-1 LR3 (100 микрограма) съществува само под формата на инжекции, които може да се прилагат локално и подкожно зависимост от желаните цели на приема.

Системното инжектиране оказва благоприятен ефект върху цялото тяло, активира  катаболизма на подкожната мазнина. В случай на местни инжекции препаратът е добър за постигане на  локален мускулен растеж. Според някои проучвания соматомединът има положителен ефект върху силовите показатели на спортистите.
 

Как да приемате IGF-1 LR3 (100 микрограма)?


Соматомединът може да се приема от спортисти от всички нива, освен ако не са налични специални противопоказания. Що се отнася до жените  използването на лекарството все още е в процес на изследвания. Приеманетона  IGF-1 LR3 от жени има голям потенциал, особено от гледна точка на дехидратирането и изгарянето на мазнините.

Оптималните дози от лекарството, както вече беше споменато, са около 100 мкг на ден. Тъй като лекарството се отразява на нивото на глюкоза в кръвта, то би било по-добре приемът му да се съчетава с инсулинови инжекции. За постигането на най-добър ефект схемата на прием на препарата е следната: дневната доза на лекарството се разделя на два етапа. Първият прием се извършва сутрин, преди тренировка. Вторият - в края на деня.
Използването на IGF-1 LR3 е добро поради неговата селективност.

Ако искате да работите върху определена мускулна група, сложете инжекцията в нея. Ако подходът Ви е комплексен, то направете подкожна инжекция в корема. Дългосрочното използване на соматомедин потиска десетки клетъчни рецептори. Поради тази причина периодът на прилагане на IGF-1 LR3 продължава от 4 до 6 седмици, последван от прекъсване със същата продължителност или дори повече. По принцип соматомединът може да се използва самостоятелно, но е по-добре с него да се приемат и други лекарства.

Известни примери за ефективното муприемане са при комбинирането му с тестостерон енантат и / или станозолол. За тежкоатлетите е препоръчително препаратът да се комбинират с туринабол или тренболон за максимално увеличаване на силата.

Курсът на инжекции с IGF-1 LR3 от Nove Pharma не изисква строга диета. Поради активното изгаряне на мазнините и липсата на глюкоза се препоръчва дори в дните, без инжекции да се ядат мазнини и въглехидрати. Желателно е да се включи в диетата  креатин и комплекс от витамини и микроелементи. Като цяло продължителността на курса със соматомедин не трябва да бъде прекалено дълга, защото в противен случай може да възникнат смущения.
 

IGF-1 LR3: Мнения

Ако до момента не сте приемали соматомедин, мненията за него със сигурност ще Ви помогнат да вземете информирано решение относно вземането на лекарството. В допълнение към становищата на атлетите в нашия форум може да получите съвети от квалифицирани специалисти в областта на спортната фармакология.

Относно соматомедина спортистите са единодушни. При спазване на препоръчителната доза, атлетите са получили хубав релеф, увеличили са силата и мускулната си маса. И всичко това без никакви сериозни странични ефекти. След като се запознаете с изявленията, които стават все повече и повече в интернет, ще е възможно да си направите заключение относно нарастващата популярност на пептида. И това не е чудно при такава ефективност на препарата.
Недостатъците, които се споменават относно инжекциитеса високата им цена и краткия срок на годност на готовия разтвор. Крайното решение на проблема са само дози от 100 мкг - идеалната дневна доза, които не трябва да се съхраняват.

Отзивите за IGF-1 LR3 (100 микрограма) са оставени предимно от професионални спортисти, така че можем да заключим, че препаратът наистина е много ефективен за атлети с богато стероидно минало.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7