Кошница:  0 0.00 лв.

Humatrope 72UI от Ely Lilly - Хормон на растежа

В наличност
72 единици
Соматропин - рекомбинантен растежен хормон, който е идентичен на естествения в човешкото тяло. Производител на лекарството е компанията Lilly France S.A.S, утвърдена сред
виж повече +
299.00 лв.
Описание
Соматропин - рекомбинантен растежен хормон, който е идентичен на естествения в човешкото тяло. Производител на лекарството е компанията Lilly France S.A.S, утвърдена сред спортистите поради производството главно на висококачествени продукти за лекарствени цели.

Соматропинът (хормон на растежа) може ефективно да се прилага в спортната практика (при провеждане на курсове за растеж и релеф на мускулите), както и в медицината. Подобни на него лекарства редовно се предписват за лечение на костни заболявания, забавен растеж, нарушен анаболизъм, а дори и при лечението на нервни разстройства.
 

Humatrope 72 UI (24 mg) ot Ely Lilly

Активната съставка на лекарството първоначално е била предназначена само за медицинска употреба. И до днес средството се прилага много успешно в медицината. В спорта препаратите с растежен хормон (соматропин) с течение на времето стават все по-широко разпространени, особено откакто  е доказана тяхната висока ефективност като допинг агенти.

Соматропинът е изкуствено произведен препарат, но по същество не се различава от естествения си аналог. Естественият човешки хормон на растежа, произведен основно от хипофизната жлеза се секретира с най-висока концентрация през нощта (няколко часа след заспиване). С възрастта процесът непрекъснато се забавя (при пациентите в напреднала възраст нивото на растежния хормон е минимално).

Фармакологичните ефекти на Humatrope  са многобройни. На първо място той има силен анаболен и анти-катаболен ефект, също така подобрява протеиновия синтез и инхибирането на неговата деградация. По време на употребата хормонът стимулира качеството на мускулния растеж, намалява подкожните мастни натрупвания, укрепва процесите на изгаряне на мазнини и подобрява цялостното съотношение на мускулна маса към мастна тъкан, увеличава размера на мускулите, релефът става много по-добър и силата нараства значително.

Действието на Хуматропа има за цел лечение и укрепване на костите, ставите и ставните връзки на атлета. Налице е по-добро усвояване на калция и други костни минерали в организма.

В допълнение, широко е описано имуностимулиращата функция и ефектът на борба със стареенето, което допринася за цялостното укрепване на здравето, подобряване на качеството на косата, ноктите и кожата.

Отделен въпрос е, че Humatrope 72UI при по-млади пациенти, които все още растат води  до ускоряване на линейния растеж (т.е. увеличаване на ръста). Този ефект се обяснява преди всичко с ускореното развитие на дългите кости.
Може ли Хуматроп да предизвика нежелани реакции? Веднага ще отговорим, че сериозни нарушения може да се проявят най-вече при злоупотребата с дозата и продължителността на употреба на това лекарство. Когато препаратът се приема в нормални дози и с нормална продължителност, рисковете по правило са малко. Но все пак може да се проявят нарушения като оток, замаяност, главоболие, гадене и високо кръвно налягане.

При продължително предозиране вероятно ще се проявят по-сериозни нарушения, като например влошаване на функциите на щитовидната жлеза и панкреаса. Поради тази причина е важно спортистите да се придържат към оптималната за тях доза.

Препоръчителни условия за съхранение на лекарството: Humatrope 72 UI трябва да се съхранява на тъмно и сухо място, далеч от деца и домашни любимци. Инжекциите обикновено се съхраняват в хладилник при температура от 2 до 8 градуса по Целзий.
 

Употреба и приложение на Humatrope

Препаратите на соматропинна основа (хормон на растежа) са широко разпространении в любителския и в професионалния спорт. Те се използват от спортисти от различни нива с цел загуба на мазнини, загуба тегло, увеличаване на мускулната маса, нарастване на физическата сила, както и укрепване на организма, ставите, костната система.

Курсът на приложение на Хуматроп в спорта е с продължителност около 3-4 месеца (може малко по-малко или повече в зависимост от нуждите и целите на прилагането). Удължената продължителност на курса е противопоказна поради две причини: първо, рискът от странични ефекти; на второ място, тялото има свойството да  "привиква“ с инжекциите. След завършването на курса трябва да се направи почивка, за да се възстанови чувствителността на организма към хормона (продължителността на почивката обикновено отговаря на продължителността на курса, тоест, ако лекарството е било използвано в продължение на три месеца, следващите три месеца трябва да са почивка).

● Дозировката на Humatrope за спортни цели може да варира от 2 до 4 единици (средно 2 - 4 IU) на ден. Курсът обикновено започва с минимални дози и след това обемът постепенно се увеличава до оптималното. Препоръчително е да се определи индивидуалната поносимост към препарата..

 Противопоказания: индивидуална свръхчувствителност към веществото компонентите в инжекциите, епифиза, рак, бременност или кърмене.

В останалите случаи Humatrope от Eli Lilly може да се препоръчва на всички спортисти, независимо от възрастта или пола, и обикновено не изисква адаптиране към дозата. Въпреки това за лицата, които не са навършили пълнолетие, не е препоръчително да приемат лекарството преди да са направили консултация със специалист. 

● Важно: Хуматропа, използван дълго време обикновено се комбинира с инсулинови инжекции. Инсулинът улеснява работата на панкреаса и увеличава анаболния ефект. Също така по време на приема често се включват тироидни хормони, тъй като растежният хормон понякога засяга функцията на щитовидната жлеза.
 

Humatrope 72 UI: мнения и препоръки

В мрежата намирането намнения за този продукт или аналози не е трудно.
Информацията за препаратите, свързани с хормона на растежа не е никак малко. Ако се интересувате от надеждни отзиви за продукти от конкретни производители, по-добре да пишете на нашия email за да ви обесним по-добре.

Там можете винаги да зададете въпрос и да получите обратна връзка или да поискате съвет от опитни професионалисти в областта на спорта. Ако трябва да цитираме конкретни отзиви на клиенти за Humatrope, на първо място трябва да отбележим, че те са най-вече положителни. Според много твърдения това е едно от най-качествените лекарства в сравнение с някои негови аналози.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7