Кошница:  0 0.00 лв.

HGH Fragment 5 mg Nove Pharma хормон на растежа

В наличност
(176-191) 5 mg
HGH Fragment – това е пептид, който активира процеса на изгаряне на мазнините и е дванадесет пъти по-ефективен от самия растежен хормон. Освен това, той бл
виж повече +
105.00 лв.
Описание
HGH Fragment – това е пептид, който активира процеса на изгаряне на мазнините и е дванадесет пъти по-ефективен от самия растежен хормон. Освен това, той блокира образуването на нови мазнини, без да причинява неблагоприятни ефекти върху човешкото тяло. Също така този фет бърнър е много по-евтин от инжекционния хормон на растежа, както и повечето други лекарства за отслабване.

Пептидът, наречен  HGH Fragment, е открит от американски изследователи. Най-широко разпространение в спортната фармакология препаратът добива чак след като започва да се произвежда от големи китайски фармацевтични компании. Днес този препарат успешно се използва както във фитнеса и силовите спортове, така и в медицината (едно от най-ефективните средства за лечение на затлъстяване).

 

Какво е HGH Fragment 5 mg Nove Pharm: описание и характеристики

Основното въздействие на лекарството възниква благодарение на обхода на рецепторите на растежния хормон и повишаване  активността на бета-3-андренорецепторите, които стартират процеса на горене на мазнините в тялото (липолиза). Основното предимство на този продукт, с което неговите аналогични не могат да се похвалят е неговата абсолютна безопасност.

Така при попадането му в човешкото тяло дори когато се използва в продължение на дълъг период от време, HGH Frag (176-191) не води до проява на инсулиновата резистентност. С други думи, лекарството не оказва влияние върху кръвната захар, поради което не води до появата на диабет, или до влошаване на симптомите на тази болест. Тази способност, с която е надарен хормонът се нарича селективно въздействие.

При този препарат ги няма страничните ефекти, присъщи на повечето средства за горене на мазнини: HGH Фрагмент не влияе върху процеса на възстановяване и растеж на тъканите и напълно защитава хората, които го приемат от риска за образуване и развитие на тумори.

Като цяло положителните свойствата на HGH 176-191 5 mg, , които са потвърдени от лабораторни и клинични тестове са следните: 


● Силно изразен мощен ефект на изгаряне на мазнините без хиперплазия на органите и увеличаване нивата на кръвната захар;

Забавяне процеса на стареене;

Ефект анти-стареене на HGH Frag инжекциите (подобряване качеството на косата и кожата);

Увеличаване на енергията и издръжливостта като цяло;

Укрепване на скелетната структура на тялото (процес на минерализация).


Трябва да се отбележи, че за да бъде използването на фрагмента на хормона на растежа максимално ефективно е необходимо спазването на нискокалорична диета. Известно е, че приемът на нездравословна храна води до повишени нива на инсулина, а той е хормон, който пречи на процеса на липолизата (поради това, между другото, е забранено да се яде преди и след инсулинова инжекция).

Необходимо е да се отбележи, че докато използвате HGH 176-191 не е нужно да се притеснявате за проявата на катаболни процеси. Той стимулира освобождаването на мастни киселини, попълва енергийните запаси и в такива условия катаболизмът просто е невъзможен. С други думи, това е косвен антикатаболен агент. Дори и това да не е основния му ефект препаратът във всички случаи е полезен за спортисти, както по време на спазването на диета, така и в периодите на качване на мускулна маса.


● Важно: Използването на този фармацевтичен продукт от жени е оправдано и наистина е абсолютно безвредно, както е докладвано от инструкцията и както бе потвърдено от проучванията. Научно доказано е, чепрепаратът не оказва негативно влияние и върху мъжкия и върху женския организъм.

Но! Невъзможно е да се каже колко мощен ще бъде положителния ефект на HGH 176-191, упражняван върху по-слабият пол, както и дали той изобщо ще се прояви. Във всеки случай на жените изправени пред проблема с наднорменото тегло се препоръчва да опитат използването на този фет бърнър. В случай, че той се окаже неефективен или малко ефективен, винаги можете да спрете да го използвате (веществото не води до пристрастяване).
Изследванията на лекарството се провеждат вече повече от една година и все още продължават.

Провеждат се клинични изпитания върху хора от различни полове, възраст и физиологични групи. Досега не са открити странични ефекти на HGH 176-191. Единственото нещо, което заслужава да се отбележи е лека червенина и в редки случаи усещане за парене в областта на инжектиране. Като цяло страничните ефекти от използването на такива средства в повечето случаи са резултат на неправилна комбинация с други фармакологични агенти. Но това не е повод да се злоупотребява с дозирането или препаратът да се използва  извън препоръчания срок.

Предимството на този фет бърнър е и в улесненото  съхранение: инжекциите HGH Fragment за кратък период (1-2 месеца) трябва да се съхраняват при температура от около 4 градуса по Целзий на тъмно и сухо място (да не се нарушава херметичността на кутията ). Когато температурата е -18-20 градуса прахът може да се съхранява до няколко години (за по-голяма надеждност се препоръчва температурата на съхранение да е под -40 градуса).
Оказва се, че що се отнася до тези качества препаратът няма недостатъци.

Да, закупуването на веществото от аптека е невъзможно. То трябва да се поръча по Интернет, където е свободно достъпно за всеки. А цената му, макар и много по-ниска от тази на хормона на растежа е значителна. Но това няма значение при наличието на толкова много полезни ефекти и най-важното мощното изгаряне на мазнини.

 

Курс с HGH Fragment (176-191) и неговите особености

Безопасност –това е един от основните аспекти на препаратите, които се инжектират. И използването на този пептид, който осигурява мощно изгаряне на мазнини  не прави изключение. Преди да вземете HGH 176-191, се уверете, че сте  разтворили лекарството правилно. Например, преди приготвяне на разтвора температурата на  флакона трябва да достигне стайната (можете да оставите кутийката в продължение на половин час на тъмно място извън хладилника). Също така, преди да се направи разтвора във флакона трябва да се пусне въздух (за няколко минути кислородътняма да нанесе поражения върху веществото). Приразтваряне трябва да се избегне директното попадане на  разтворителя в праха (разтворителят трябва да преминава през стената на бутилката).

Съдържанието на флакона в никакъв случай не може да се разклаща силно (не се опитвайте да  ускорите процеса на разтваряне на лекарството, а по-добре го поставете в хладилника за известно време). Без странична намеса пептидният разтвор е много стабилен и може да се съхранява в хладилник в продължение на 15 дни без да загуби ефективността си.

Температурата на съхранение е от 2 до 4, а  може и 8 градуса по Целзий.

Приложението на хормона HGH 176-191 може да се основава на няколко различни разтворителя: вода за инжектиране, физиологичен. разтвор, вода за инжектиране с В12, бактериостатична вода, и др. Препоръчително е използването на бактерицидна вода, която включва бензилов алкохол. Бактерицидната вода убива бактериите и удължава срока на годност на разтвора. Това е значителен плюс, когато се извършва прием. Закупуването на бактерицидна вода, между другото, е възможно в нашия магазин.

Ако не сте сигурни как да инжектирате HGH 176-191, или не знаете къде направите убождането, най-добре да слушате нашите съвети. Препоръчително е лекарството да се инжектира подкожно (в областта на корема), използвайки инсулинова спринцовка с разделяне от 100 единици. Разбира се  инжекциите изискват прецизно дозиране, което зависи от тренировъчните дни и дните на почивка. Оптималната дневна доза е в рамките на 250-1000 MCG. Самият курс HGH Фрагмент (176-191) не трябва да отнеме повече от 2-3 месеца. За да се гарантират най-подходящите условия за действието на лекарството и за изгаряне на мазнините, трябва да спазвате диета и  да консумирате достатъчно протеини. Инжекциите обикновено се прилагат между храненията.

В общи линии има две схеми за използването на HGH Frag 176-191 като средство за отслабване.

По време на тренировка:


Първа инжекция - 200 микрограма от лекарството се прилагат един час преди закуска;
втора инжекция - 200 микрограма от лекарството се прилагат един час преди обяд;
трета инжекция - 200 микрограма от лекарството се прилагат половин час преди тренировка.

В дните без тренировка, използвайте следната време на приемане на HGH 176-191:


Първа инжекция - 200 микрограма от лекарството се прилагат един час преди закуска;
втора инжекция - 200 микрограма от лекарството се прилагат един час преди обяд;
трета инжекция - 200 микрограма от лекарството се прилагат преди лягане.
 

Отзиви за HGH Frag (176-191) от тежкоатлети

Този препарат се използва във фитнеса и медицината вече дълго време и съществуват редица примери, които потвърждават високата му ефективност. Мненията за HGH Fragment 5 mg Nove Pharm (176-191), публикувани във форумите, също са изключително положителни. Начинаещи и опитни състезатели, които са закупили пептида бележат най-високите си резултати, и най-важното,  вярват, че това е отличен фет бърнър.

Ревютата за HGH 176-191 служат не само за да се потвърди ефективността на лекарството, те могат да бъдат използвани и като безценен източник на информация. Така че, след като прочетете мненията можете да разберете в какви дози е най-добре да използвате препарата, как да проведете курса и разбира се как да се постигнат максимални резултати в загубата на тегло.

Като цяло, след като разгледате цялата налична информация за лекарството ще е възможно да се съгласите с хората. Сами ще се убедите, че други толкова ефективни и безопасни фет бърнъри като HGH 176-191 няма, а скоро няма и да има. Ако трябва да влезете във форма за нула време и за да отслабнете, най-добре е да използвате именно този препарат.

 

От къде да купя HGH Frag (176-191) бързо и с гарантиран произход?

За повечето спортисти такъв въпрос отдавна не съществува, защото те придобиват този и други фармакологични средства за нуждите си в нашия магазин. А сега откъде да купите надежден HGH 176-191 знаете и Вие. Нашата мрежа от магазини осигурява гаранция, в която можете да се убедите преглеждайки отзивите от нашата работа. Плюс това ние работим поверително и анонимно.

През дългите години на усилена работа, ние успяхме да установим ясни канали за доставка от оригиналните производствените предприятия. Поради тази причина, нашият магазин може би е единственото място, което Ви дава възможност да си купите HGH Frag, на много добра цена. Освен добрата цена при нас има гарантирано предлагани оригинални продукти.

В допълнение към посочените по-горе предимства също трябва да се подчертае системата ни за отстъпки. Можете да поръчате HGH Frag (176-191) и други фармакологични средства за загуба на тегло, или обратно, за качване на маса, и като резултат ще получите отстъпка от всички закупени продукти. Струва си да припомним също, че нашият магазин е отворен 24 часа в денонощието.

Това означава, че Вие винаги ще можете да направите поръчката си в рамките на няколко кликвания на мишката, по всяко време на деня. Благодарение на Bulsteroid.com можете да си купите продукта, от който имате нужда.

По принцип, ако решите да закупите HGH Frag (176-191) от нас нищо не може да се обърка. Само в нашия магазин и само с няколко кликвания на мишката, можете да си купите средство за отслабване, което няма аналози на пазара, и няма да има за още дълго вр
еме.

Тагове: hgh frag, fragment, hgh fragment

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7