Кошница:  0 0.00 лв.

HGH Aviva 40 единици - Хормон на растежа

В наличност
Този продукт е рекомбинантен хормон на растежа (HGH), соматропин, който се  произвежда от една от най-големите фармацевтични компании в Америка - Aviva Systems Biology (фирмата се занимава с разработ
виж повече +
100.00 лв.
Описание
Този продукт е рекомбинантен хормон на растежа (HGH), соматропин, който се  произвежда от една от най-големите фармацевтични компании в Америка - Aviva Systems Biology (фирмата се занимава с разработването и производството на продукти на биотехнологията и генното инженерство). В състава на веществото са включени 191 аминокиселини, свързани във верига. Лекарствата, произведени от американския производител от 2005 г. са в съответствие с всички международни производствени GMP стандарти.
 
Понастоящем HGH Aviva е сред най-популярните и ефективни средства, които се основават на растежния хормон и е на едно ниво с лекарства като Genotropin  и Humatrop. Една  ампула с обем  40UI (UI - международна единица за измерване) съдържа точно 13.3mg на ГР (хормон на растежа), оказващи анаболни и други положителни въздействиявърху хората.
 

Какво е HGH от Aviva: описание и свойства на лекарството

Функционално това лекарство е мощен фармакологичен агент, който оказва влияние върху няколко системи на човешкото тяло. Препаратът е в състояние да стимулира соматичното и линейното развитие на  организма, което е изключително полезно както в детството (по време на юношеството), така и в момента на пълното формиране на тялото. Кигтропинът също така ускорява метаболизма на вътрешните органи.
 
Проучванията показват, че правилно препоръчаната доза  HGH  може да предизвика липолиза (изгаряне на мазнини). Това означава, че лекарството може да се използва също и като фет бърнър. В допълнение, инжекциите  осигуряват по-стабилна работа на надбъбречните жлези, щитовидната жлеза, тимуса и други жлези, като едновременно с това стимулират растежа на нова активна мускулна тъкан.
 
Лекарството оказва редица други положителни ефекти. По-специално HGH Aviva (40 единици) има значително влияние върху скоростта и качеството на метаболизма на протеини, въглехидрати и мазнини в човешкото тяло. Това осигурява по-мощно производство на колаген в редица тъкани (кости, кожа, коса, и т.н.). Препаратът води до ускорено разграждане на въглехидратните хранителни продукти до глюкоза. Ефектът на хормона удължава живота на аминокиселините (намалява количеството на ензимите, отговорни за тяхното разграждане).
 
В общи линии поради многобройните положителните ефекти употребата на HGH се препоръчва в следните случаи:
 
За анаболни и спортни цели. Инжекциите HGH насърчават по-бързото покачване на мускулна маса, подобряват силовите показатели, скоростта и издръжливостта;
 
За да се противодейства на  забавен растеж при тийнейджърите и децата, които са изправени пред недостиг на човешкия растежен хормон. По-специално той се бори с недостига на растежния хормон, причината за който недостиг е  така наречения синдром на Шерешевски-Търнър, или бъбречна недостатъчност;
 
За изгаряне на мазнини и намаляване на концентрацията им в тялото (HGH Aviva особено ефективно се бори с мазнините, които се натрупват в коремната област);
 
За подмладяване на организма. Терапевтичното действие на продукта осигурява подобрени характеристики на кожата и косата, и гарантира възстановяването на телесните тъкани по време на периоди на интензивно физическо или психологическо натоварване;
 
За нормализиране на работата на сърцето и цялостно подобряване на сърдечно-съдовата дейност;
 
За стимулиране на умствената дейност и повишаване на умствените способности. Последните проучвания показват, че инжектирането на това вещество помага за подобряване на паметта и при деца и при възрастни, а също и повишава капацитета на умствената дейност;
 
За повишаване на защитните свойства на организма и стимулиране на имунната система.
 
Хормонът на растежа, както и негова вариация изискват съблюдаваното на стриктна висококалорична диета, за да могат да проявят максималното си въздействие. Спортистите, които приемат препарата трябва да се хранят по 5 до 6 пъти на ден и да консумират не повече от три литра течности дневно (като се имат пред вид и течностите, влизащи в тялото под формата на храна). Забележка: порциите храна по време на диетата трябва да са равномерни и да не се получава излишък, тъй като това води до увеличение на подкожната мастна тъкан.
 
Странични ефекти от HGH се срещат рядко и са малко. Негативният ефект от лекарството в повечето случаи се проявява при приемането на завишени дози.  Твърде високите дози или твърде честото приемане на веществото може да причини така наречения синдром на тунела (изтръпване на крайниците), задържане на вода в организма, хипергликемия (повишени нива на глюкоза) и високо кръвно налягане.
 
Използването на този хормон при жените спортистки е слабо разучен проблем. Известно е, че лекарството се използва активно от жени за терапевтични и фармакологични цели. Въпреки това е трудно да се каже колко силни са страничните ефекти, в случай че една жена реши да използва препарата с цел растеж и развитие на мускулите и подобряване на силата и издръжливостта (дозите, които се използват в спорта са около два пъти по-високи от тези, които се използват в медицината, следователно отрицателното въздействие върху женския организъм може да бъде 2 пъти по-силно).
 
Такива фармацевтични средства трябва да се съхраняват на места, защитени от пряка слънчева светлина. Най-добре е лекарството да се съхранява в хладилник, където температурата варира между 2 и 8 градуса по Целзий. В такава среда разтворен хормонът не губи своята ефективност най-малко в продължение на 12 месеца.
 

Максимално ефективно използване на HGH Aviva 40 единици. 

Приемането на този препарат не изисква никакви специални познания в областта на медицината. Задължително е обаче да се спазва безопасността и стерилността по време на съхранението и приемането на лекарството.
Преди приемането на хормона на растежа спортистът трябва да има ясна представа в какви количества, как и къде е необходимо да се убоде, каква трябва да бъде максималната продължителност на курса, каква доза от лекарството да се използва и как да се разтваря препарата.
 
• Как се разтваря HGH? Много е лесно. Първо трябва да се убедите, че температурата на флакона с лекарството отговаря на стайната. На второ място, трябва да се забърше със спирт капачката на бутилката с цел дезинфекция. Трето, разтворителят трябва да попадне във флакона на лекарството бавно и плавно: инжектираната течност трябва да тече равномерно по стените на бутилката. Четвърто, изчакайте, докато лекарството се разтвори; не разклащайте съдържанието на флакона или самата бутилка. Пето изтеглете течноста от малката бутилка и я прелейте в голямата.
 
Избирането на "разтворител" за инжектиране, на който да се основава  курса с HGH Aviva е отговорно решение. Лекарството може да се разтвори в три вида вещества – физиологичен разтвор, бактерицидна вода и вода заинжекции. Ако не знаете как да разтваряте хормона или не можете да определитеточно коя течност за инжекции да използвате,  слушайте нашите съвети: най-добре е да използвате бактерицидна вода. Само с нея лекарството няма да загуби свойствата си в продължение на три седмици.

Освен това, водата съдържа бактерициден бензилов алкохол и убива всички бактерии. Ако курсът се основава на вода за инжекции (стерилна течност  без цвят,  мирис и вкус, която се продават в аптеките) или физиологичен разтвор (0.9 натриев хлорид), то срокът на съхранение след разтваряне е  максимум 5 дни. Във всеки случай хормонът е най-добре да се съхранява при температура не по-малко от 2 и не повече от 6 градуса по Целзий (не да се замразява).
Къде и как да се инжектира хормон на растежа?

Това също не е особено сложно. Лекарството се инжектира подкожно, например, в областта на корема (иглата трябва да се постави в междината между коремните мускули и кожата). За по-голямо удобство може да използвате инсулинови спринцовки с деление на 100 единици.
 
Курсът на приемане на Кигтропин има две схеми. Първата схема се използва за терапевтични и лечебни цели, например, за предотвратяване дефицита на растежен хормон. Втората схема е с целизползване на анаболната активност на лекарството, и като резултат качване на мускулна маса, увеличаване на силата и издръжливостта. 
 
Терапевтичен (лечебен) курс:
 
2-3 единици дневно (около 15 единици седмично.);
Или 1.5 - 2.0 единици от лекарството на ден за мъже и жени на възраст над средната. 
 
Дозите HGH , когато целите са анаболни са много по-високи. Обикновено, "спортният" курс започва с дози от  по 2 IU на ден (по-висока честота на инжектиране не е полезна). След това, през втората или третата седмица е добре да се въведат някои промени - дозата се увеличава до 3 единици на ден, но само ако през първата седмица не се наблюдават странични ефекти. Ако негативния ефект на лекарството започне да се проявява, курсът трябва да продължи с доза от 2 единици.
 
Оптималният курс на приемане на HGH Aviva е 2 единици в бодибилдинга изглежда по следния начин:
 
През първата седмица – 2 единици от веществото
След 2-рата-3-тата седмица (до края на курса) – 3-4 единици от веществото (2 единици ако се проявят странични ефекти и 4 единици ако такива липсват).
 
Ако през първата седмица се проявят сериозни странични ефекти приемът на препарата трябва да се прекрати. Максималната продължителност на курса е 6 месеца, а минималната – 3. След приключване на приема трябва да се осигури почивка от поне няколко седмици.
 

Мнения за HGH Aviva 40 IU в културизма и други силови спортове

Намирането на мнения за този препарат в Българските източници на информация или в интернет не е лесно,  тъй като на българския фармакологичен пазар веществото сега започва да печели популярност. Въпреки това чуждестранните спортисти, които за първа година използват лекарството, съдържащо хормона на растежа оставят за неговите качества и ефективност изцяло положителни мнения.
 
Като цяло, в чужбина хормонът Авива е изключително популярен, както поради оптималното съчетание на качество, производителност и цена, така и заради огромния брой на положителните ефекти. Както се казва в коментарите за Хормон от Авива, лекарството може да се използва и в медицината, и в спорта.

Той има терапевтичен, лечебен и стимулиращ ефект върху множество системи в организма. Спортистите, които оставят своите коментари, посочват, че това лекарство помага за натрупване на мускулна маса, премахва натрупването на мазнини и подобрява силата, издръжливостта и бързината. Хората, които го използват за медицински цели, говорят за него като едно от най-ефективните лекарства, които се борят с дефицита на растежния хормон.
Купувачите харесват и почти пълната безвредност на лекарството.

След като прочетете мненията за този хормон, ще забележите, че при спазване на препоръките за употреба той не предизвиква странични ефекти. Повечето от тях се проявяват само ако приемате прекалено много хормон или го правите прекалено често.
 
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7