Кошница:  0 0.00 лв.

GHR6 Растежен Хормон - Nove Pharm

В наличност
10 милиграма
GHRP-6 10mg –това е мощен пептид, който има за цел генерирането на допълнителен растежен хормон в човешкото тяло. Действието на лекарството, което ще бъде от полза в културизма, е насочено към ра
виж повече +
100.00 лв.
Описание
GHRP-6 10mg –това е мощен пептид, който има за цел генерирането на допълнителен растежен хормон в човешкото тяло. Действието на лекарството, което ще бъде от полза в културизма, е насочено към развитие и укрепване на мускулите, защита на тялото, увеличаване на костната маса и сила на структурата на тялото и увеличаване на апетита. Към днешна дата, лекарството се е утвърдило като един от най-ефективните синтетични стимуланти на синтеза на HGH (хормон на растежа). Той редовно се използва както в областта на силовите спортове, така и в медицинската практика. В медицината лекарството се предписва на хора, страдащи от заболявания, които причиняват разграждане на хормона на растежа.

Молекулата на този пептид се състои  от двадесет и осем аминокиселини, свързани последователно във верига. Препаратът  GHRP-6 10 mg е сравнително нов фармакологичен продукт, който все още преминава през определени етапи на изследвания от различни лаборатории и клиники. Поради тази причина информацията за страничните, както и за положителните ефекти на пептида може да бъде непълна.


GHRP-6 10mg: описание и ефекти


Структурно даденият лекарствен препарат наподобява някои други фармакологични средства. На първо място ефектът от приемането на GHRP-6 е подобен на действието на пептид като GHRP-2. Според мнението на много спортисти, а също и според изследванията, вторият препарат е с 50% по-мощен от първияи се явява пряк негов аналог. Въпреки това, нещата не са толкова прости. Заедно с големия положителен ефект на GHRP-2 съществуват и редица негативни ефекти. Например, използването му може да доведе до повишение на нивата на кортизол и пролактин, което не е особенодобре за спортистите. Пептидът GHRP-6 10 mg няма такъв страничен ефект. В допълнение, този фармацевтичен препарат може да се похвали с присъствието на други вторични ефекти, които подобните му средства, както и  GHRP-2 не притежават.

GHRP-6 във формата наинжекции е много сходен с пептида Хексарелин. Причината за приликата между двата продукта е проста: Хексарелинът е пълен структурен аналог на пептида Growth Hormone Releasing Peptide – 6 (така звучи пълното наименование на GHRP-6).Той има сходни свойства и идентичновъздействие, както и подобни положителни и отрицателни характеристики. Дори и дозировките на тези лекарства са едни и същи. Поради тази причина, между другото, пептидите могат да се заместват един с друг по време на курса на лечение с такива препарати. Основната разлика между лекарствата се крие в тяхното предназначение и функционалност. Ако тези инжекции първоначално са били разработени за употреба в медицинската практика, то Хексарелинът е създаден като конкурент, който се използва и в други области.

Въпреки, че действието на  GHRP-6 10mg все още не е напълно изучено, неговите положителни ефекти са вече известни на мнозина, ако не и всички. По този начине установено, че определени дози от този препарат намаляват концентрацията на мазнини в организма, което се дължи на въздействието му върху производството на грелин. Освен това е доказано, че лекарството подобрява имунната защита на организма и осигурява по-бързото възстановяване на имунните реакции по време на интензивна физическа работа или психически стрес. Освен това, положителният ефект върху имунната система е по-ясно изразен при хора на възраст над 40 години. На имунната реакция в организма на мъжете и жените, които не са достигнали тази възраст, пептидът обикновено оказва по-слабо влияние.

И това е само един вторичните ефекти от лекарството. Не трябва да забравяме, че първоначално пептидът е бил предназначен за увеличаване на секрецията на хормона на растежа и това е, което го прави толкова ценен в областта на спорта и медицината.

По принцип, дозата на GHRP-6 10mg може да доведе до проявата на следните положителни ефекти:

Увеличаване на обема на издръжливост и сила;
Нарастване и развитие на мускулна маса;
Подобряване на мускулния релеф;
Намаляване нивата на мазнини в организма;
Укрепване на имунната система;
Повишаване на апетита;
Борба с ефектите на стареенето, които се отразяват върху косата, кожата, ноктите и др.;
GHRP-6, използван в медицинската практика или културизма укрепва и подобряваработата на различните системи и органи на човешкото тяло;
Продуктът има положителен ефект върху черния дроб;
Продуктът има също така и противовъзпалителен ефект.

Когато говорим за положителните ефекти от препарата, трябва да отбележим, че пептидът GHRP-6, спада към инструментите, които могат да се приложат ефективно по няколко начина. Например, медикаментът може да се използва като инжекция, или под формата на спрей, позициониран между горната устна и венеца или под езика. Факт е че пептидните молекули са толкова малки, че след абсорбция от организма чрез лигавицата препаратът не се разтваря под влиянието на хранителни ензими: лекарството успешно преминава в кръвния поток без да се разрушава или да губи своята ефективност.

Но! Въпреки, че този метод на приложение се счита за достатъчно ефективен, в повечето случаи спортистите предпочитат да използват инжекциите. Причината е, че инжекциите осигуряват висока бионаличност.
За съжаление, използването на лекарството и последиците от това не са напълно изучени. По-специално, не е известно как жените реагират на препарата GHRP-6 10 mg  и какви биха били реакциите на организма им ако приемат пептида с цел нарастване на мускулите. Човек може само да  предположи, че вероятно няма да се появят странични ефекти.

Говорейки за страничните ефекти, този пептид е считан за един от най-безопасните на пазара на спортни тепрепарати. Когато се използва правилно, шансовете пептидът GHRP-6 10 mg  да предизвика нежелани ефекти са практически равни на нула. Безвредността на лекарството се потвърждава от практиката, а в Съединените щати за медицински и терапевтични цели се дава дори на деца.

Последният плюс, с който може да се похвали GHRP-6 и който често отсъства придруги негови аналози е лесното му съхранение. Ако трябва да се съхранява в продължение на кратък период от време (1-2 месеца) отворен и неразтворен, е достатъчно да осигурите сухо и тъмно място и температура от около 4 ° С. При температура -18-20 ° С прахът може да се съхранява до няколко години (за по-голяма надеждност температурата на съхранение обикновено се препоръчва да се намали още повече, до -40 ° С).

 

Курс с GHRP-6 10mg самостоятелно и в комбинации с други лекарства


Инжекционният начин на приложение е сравнително лесен за научаване. Достатъчно е да се помнят няколко основни правила. Така че, Вие трябва да знаете как да разреждате GHRP-6 10 mg, къде да поставите инжекцията, колко често и в какви дози. Полезна би била и информацията за комбинирано приложение на този пептид с други средства.

Основното нещо, което спортистът трябва да знае е как да разрежда лекарството. По принцип това е много просто. Първо - преди приготвянето на разтвора, температурата на опаковката трябва да се сведе до стайна температура. Трябва да се извади от хладилника и да се постави на тъмно за около половин час. Второ - преди разреждането в опаковката трябва да се пусне въздух. Трето - Извадете течност от големият флакон и бавно прилейте в малкия след това разтръскайте около 10 секунди и прелейте количеството от малкия флакон отново в големия. Четвърто - оставете за известно време в хладилника за да се разтвори от само себе си препаратът.  Стерилната вода за инжектиране, на която може да се основава  използването на GHRP-6 10mg, е  течност, която няма цвят, вкус и мирис. Разтворителят е известен още като 0,9 процентен натриев хлорид. Можете да купите физиологичен разтвор от всяка една аптека в града, в който живеете.

Като правило се препоръчва курсът с GHRP-6 да се проведе с използването на бактерицидна вода. Този разтворител съдържа бензилов алкохол, който убива всички бактерии и именно затова се цени много.
Като цяло готовият разтвор на пептида остава стабилен в продължение на около 30-35 дни (стабилността на разтвора е приблизително една и съща, независимо от вида на разтворителя). Съхранението трябва да се извършва на тъмно и сухо място при температура от 2 до 4, но е възможно и до 8 градуса по Целзий.

Дозировката на GHRP-6 10 mg не е никак прост въпрос. Интересен е фактът,  че дозата за всеки отделен спортист се изчислява съгласно формула 1mkg пептид на 1 кг телесно тегло. С други думи, ако тежите 100 килограма, Вашият курс трябва да се основава точно на дози от по 100 мкг. По-високи дози са безсмислени, тъй като те не водят до увеличаване на ефективността на пептида.

Ако не знаете как да приемате GHRP-6 10 mg, то ние имаме отговор за Вас: лекарството трябва да се приема по три пъти на ден (първата инжекция се поставя сутринта, втората - след тренировка, а третата инжекция - преди лягане). Честото инжектиране на лекарството не си заслужава, тъй като това може да доведе до привикване на организма. Това означава, че ако приемате пептида твърде често, неговата ефективност постепенно ще намалява и в крайна сметка лекарството ще спре да оказва влияние върху Вашето тяло.

Липсата на ефект от лекарството може да се дължи също и на прекалено дългото му прилагане. Средно неговото влияние е от 6 до 16 седмици. Това означава, че продължителността на процеса на приемане трябва да бъде в диапазона от 4 до 8 седмици. След приключване курса на лечение е необходимо да се направи почивка, която продължава от една до две пълни седмици.

Въпреки това, не само приемането на отделния пептид може да доведе до резултати. Той е ефективен в комбинация и с други агенти. Например, за получаване на по-голям положителен ефект GHRP-6  може да се комбинира с CJC-1295 или GHRP-2. Също така, лекарството може да се комбинира с инсулин и аргинин, което ще увеличи скоростта на ефективността на 30-40 или съответно 10-20 процента.

 

Отзиви  за GHRP-6 от 10 mg и мнения на спортисти


Препаратът е широко разпространен както в медицината, така и в областта на спорта и редовно се използва за различни цели, така че да намерите отзиви за GHRP-6 и неговите положителни и отрицателни ефекти не е особено трудно. В повечето случаи, хората, които са закупили и са употребявали средството смятат, че то е високо ефективно. Спортистите оценяват мощното му влияние върху секрецията на растежен хормон, и в същото време отбелязват, че дори максималната доза не предизвиква странични ефекти.

Особено ценено в бодибилдинга и другите видове силови спортове е приемането на лекарството в комбинация с други. Спортистите редовно съчетават използването му с такива средства, като CJC-1295 или GHRP-2. Според много от мненията и използването на препарата заедно с горните вещества води до синергичен ефект, т.е. значително увеличение в ефикасността.

Също така, ако прочетете ревютата за пептида GHRP-6 10 mg, може да заключите, че атлетите харесват не само на първичните ефекти на лекарството, а и неговите вторични ефекти. Например, пептидът може да бъде взет само за укрепване на имунната система или леко подмладяване на тялото, увеличаване на силата на косата и подобряване качеството на кожата. Но това не е всичко, тъй като, както е показано в проучванията, пептидът може да укрепи костната структурата на тялото, да се бори с излишните мазнини и дори да има противовъзпалителен ефект.

 
Защо да използвате GHRP-6 10 mg?


Отговорът  на този въпрос е много прост: защото този пептид е един от най-ефективните и също безвредни средства на фармацевтичния пазар. Има и друг също толкова важен въпрос, а именно откъде да закупите GHRP-6 10 mg, така че да не бъдете измамени?

Както е добре известно, в търговската мрежа от магазини няма да можете да намерите този препарат. Вероятно ще го потърсите в интернет, където има много мошеници. Но ние имаме решение за Вас: в нашия онлайн магазин, винаги можете да направите поръчка, без страх от негативни последствия. При закупуването на стероиди, пептиди и други фармакологични средства от нас, със сигурност ще получите точно това, което искате.
Пазаруването в нашия онлайн магазин има и други предимства, освен надеждността, а именно добрите цени.

Факт е че лекарствата по виртуалните щандове на магазините се доставят "от първа ръка", директно от производителите. Ние не правим бизнес с трети страни, с посредници и т.н., така че цената, на която можете да купите GHRP-6 10 mg е толкова ниска, колкото е възможно. Плюс това, всички препарати, които можете да закупите имат отстъпка. Например, ако решите, че трябва да купите GHRP-6 10 mg, то закупуването на няколко опаковки ще направи цената му по-ниска.

 Да обобщим, пептидът GHRP-6 е едно наистина мощно и ефективно лекарство, което няма да намерите в магазините. Разбира се, можете да опитате. Но защо да си губите времето, когато е възможно да го намерите само за няколко минути и да направите поръчка с нас!
 
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7