Кошница:  0 0.00 лв.

CJC - 1295 5mg пептиден хормон на растежа

В наличност
CJC 5 mg
CJC-1295 - е тетра-заместен пептиден хормон, чиято структура се състои от 30 аминокиселини. При хората пептидът действа като директен аналог на соматропина. С други думи CJC-1295 стимулира растежа на м
виж повече +
100.00 лв.
Описание
CJC-1295 - е тетра-заместен пептиден хормон, чиято структура се състои от 30 аминокиселини. При хората пептидът действа като директен аналог на соматропина. С други думи CJC-1295 стимулира растежа на мускулите, повишава  силата и издръжливостта и осигурява изгаряне на мазнините.
 

Какво е CJC-1295: описание на продукта

Според структурата си лекарството принадлежи към групата на пептидните хормони GHRH, стимулиращи секрецията на растежния хормон в човешкото тяло. В хипофизата съществувавечно запълващо се депо на растежния хормон и GHRH. Пептидът CJC-1295 е отговорен за броя на секретиращите клетки и за генериране на нивото на растежния хормон, освободен от хипофизната жлеза.

В медицинската практика, свойствата на този препарат, приеман веднъж преди лягане, осигуряват отлична терапия за антистареене. Така че в медицината лекарството се явява средство за борба срещу стареенето. В културизма CJC-1295 се използва под формата на повтарящи се инжекции, за да се постигне възможно най-висок анаболен ефект. Основното предимство на препарата, с което не може да се похвали нито един от неговите аналози, е че то повишава нивата на естествения хормон на растежа в човешкото тяло. Прилагането на инжекции от това лекарство в комбинация с GHRP-2, Хексарелин и други пептиди от GHRP групата, обикновено оказват синергичен ефект върху производството на собствен растежен хормон от хипофизната жлеза, а също влияе  върху честотата на освобождаването на растежния хормон в организма, което е изключително полезно за тежкоатлетите.

Използването на препарата от жени в продължение на 90 дни може да доведе до следните положителни ефекти: увеличаване на нивото на GH и IGF-1, намаляване на процента на мазнините в тялото и увеличаване на енергийните запаси, както и цялостната издръжливост. Всичко това е било доказано през 2005 г. по време на изпитването на Modified GRF Study 1-29, насочено към изучаване на GHRH 1-44. Важно е да се отбележи, че в моментите, когато се използва лекарството, жената не трябва да се подлага на строга диета или да извършва специфични физически тренировки.

Подобни резултати са наблюдавани и през 2004-та година, когато са били тествани мъже от различни възрастови и физиологични категории. Общо за три месеца инжектиране на препарата резултатите са следните: увеличение на нивата на растежен хормон в тялото  и инсулиноподобен растежен фактор на 200 процента.

Повишаване на теглото, което се дължи на увеличаване на мускулите и едновременно с това значително намаляване на мазнините в коремната област. От допълнителните ефекти, които CJC-1295 осигурява можем да обърнем внимание на поразителното увеличаване на  енергията и физическата издръжливост. Отново, както при жените, тестваните мъже са взимали само CJC-1295, не са провеждали специфични тренировки и не са били подлагани на диета. Представете си какви ще бъдат постигнати резултати, ако се комбинират инжекциите с други препарати, с тренировки и строга диета.

По този начин, въз основа на резултатите от клиничните и лабораторните изследвания може да се заключи, че правилното дозиране на CJC-1295 осигурява:

значително увеличаване на теглото чрез увеличаване на обема на мускулите;
премахване на излишните килограми чрез намаляване на процента на мазнините в тялото;
подобряване на издръжливостта, енергийните запаси и силовите показатели


Липсата на възможности лекарството да се закупи от аптеките, както и значителната цена  на CJC-1295 се компенсира не само от прякото въздействие, но също така и  от широкия набор от допълнителни ефекти, които пептидът предлага. Освен това препаратът се е доказал като отлично средство за борба със стареенето. В допълнение, този пептид има положителен ефект върху кожата и на мъжете и на жените, премахва бръчките, като придава здравина и еластичност.

Важно е също така, че пептидният препарат почти не оказва отрицателно въздействие върху човешкото тяло. Повечето хора, независимо от пол, възраст и физиология, толерират лекарството в рамките на препоръчителните дози. Страничните ефекти на CJC-1295 са много малко и почти безобидни.

Най-често страничните ефекти са:  лек световъртеж и пулсация в областта на слепоочията, които се проявяват около 10 минути след поглъщането на препарата и продължават около 20 минути. За това обаче не бива да се притеснявате, защото именно страничните ефекти на CJC-1295 показват, че лекарството кара хипофизната жлеза да освобождава хормон на растежа. Към списъка с негативните ефекти на лекарството може да се включи зачервяване и подуване на мястото на инжектиране (този проблем не е сериозен, тъй като локално дразнене на кожата се получава заради действието на хистамина). В редки случаи освен подуване може да се появи и  чувство за умора (ефектът изчезва от само себе си няколко седмици след началото на курса).

И още нещо: ако планирате да приемате CJC-1295, трябва да имате пред вид, че той се съхранява в затворена форма. Ако периодът ще е от 1-2 месеца, трябва да осигурите температура от около 4 градуса по Целзий и сухо и тъмно място. Под формата на прах може да съхранявате препарата в продължение на няколко години при температура от -18-20 ° С (за по-голяма надеждност температурата на съхранение обикновено се препоръчва да се намали още до -40 градуса). Не трябва да се нарушава и целостта на опаковката.

Приемане на CJC-1295 и особености на неговата употреба

Инжектиранетос пептиди, както и приемането на други лекарства обикновено изискват от спортистите някои определени знания и опит. Първото нещо за което спортистът трябва да се замисли  е безопасността и по-специално начина на разтваряне на CJC-1295, за да не се намали ефикасността на лекарството и в последствие да се появят нежелани реакции. Дотук е лесно. На първо място, преди  да се приготви разтвора температурата на флакона трябва да бъде доведена до стайна (просто го сложете за половин час на тъмно място извън  хладилника).

На второ място, преди да направите разтвора в бутилката трябва да се пусне въздух. Трето,  трябва да избягвате директен контакт на разтворителя с праха (течността за инжектиране трябва да се стича надолу по стените на бутилката). Четвърто, не разклащайте флакона, за да ускорите разтварянето. По-добре го сложете в хладилника за известно време, за да не оказвате никаква външна намеса.

Като разтворител при употребата наCJC-1295, е необходимо да се използва вода за инжекции - обикновена стерилна (физиологичен разтвор, Nove Pharm са предвидили в това и в кутията е налична бутилка от 10 ml) или специална бактериостатична, която можете да си купите от нашия онлайн магазин. Бактерицидната (бактериостатичната) вода за инжекции съдържа бензилов алкохол, който убива бактериите. Така приготвеният разтворостава стабилен в продължение на няколко дни. И не забравяйте, че е необходимо полученият разтвор да се съхранява при температура от 2-4 до 8 градуса по Целзий на тъмно и сухо място.

Като спринцовки за инжекциите може да използвате инсулинови спринцовки от по 100 единици.Така ще избегнете объркване и възможно предозиране. Преди да приемате CJC-1295 се уверете, че сте спазили стерилността при приготвянето, за да не се появят отрицателни последствия, с които да се налага да се борите. 

Курсът с CJC-1295 сеосновава на индивидуалните физиологични характеристики на всяко лице. Поради това оптималната доза е равна на 2 единици на ден. Инжекциите трябва да се поставят не повече от три пъти на ден.
Друг важен момент е комбинираното използване на CJC-1295 с други лекарства за подобряване на производителността и ефективността. Като допълнителни средства се препоръчват пептидите от GHRP групата- такива са GHRP  2, GHRP 6, Хексарелин или Ипаморелин в доза 100-200 мкг в зависимост от физиологията на спортиста.

В този случай, лекарството ще осигури синергичен ефект и значително увеличение на нивата на растежния хормон. Използването му ще се прояви максимум тридесет минути след прилагане на комбинацията от средства. Такава смес от пептиди, на която може да се основава целия курсе сравнително безопасна за здравето. Освен това ефектът върху растежа на мускулите, увеличаване на силата и показателите за издръжливост ще бъде много по-голям.
 

Отзиви за CJC-1295 в културизма


По време на относително кратката си история на употреба в културизма, този пептиден хормон вече успя да спечели подкрепата и одобрението от тежкоатлетите. Мненията за CJC-1295 Nove Pharm показват качеството на лекарството и неговата ефективност по всички позиции, обявени от производителя.

Като цяло, пептидът е изключително популярен сред атлетите. Въпреки че не са много мненията за CJC-1295 Nove Pharm са достатъчни като количество и ясно показват, че лекарството може да се използва от спортистите като отлично средство за стимулиране на растежа на мускулите, увеличаване на силата и изгаряне мазнините. Да не забравяме и за допълнителните ефекти на пептида – борбата със стареенето има положително влияние върху кожата и с това могат да се похвалят спортистите, които вече са закупили лекарството. 
 

Къде мога да купя CJC-1295 и на каква цена?


За годините, в които участваме на фармакологичния пазар ние сме били в състояние да установим преки канали за доставка директно от самите производители на пептиди и стероиди "от първа ръка", което ни позволява да продаваме CJC-1295 на цена, достъпна за спортисти с всякакви доходи. Освен това сме изключително честни към нашите клиенти. Ето защо, ако решите да направите покупка, трябва да знаете, че по-добра ценова политика, отколкото е нашата няма да намерите.

Не е нужно да се извършват допълнителни стъпки, и да отделяте много свободно време, за да получите стоките, които сте поръчали от нас. Първоначалната поръчка на CJC-1295 също е много надеждна и при това изисква само няколко прости кликвания на мишката.Срещу тези усилия ще получите постоянно нарастване на мускулната маса, силата, енергията и издръжливостта.

 
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7