Кошница:  0 0.00 лв.

Proviron Bayer

В наличност
20 таблетки по 25мг
Proviron - синтетиченно естрогенно лекарство, което се радва на голяма популярност сред културисти. Той обикновено се произвежда под формата на т
виж повече +
20.00 лв.
Описание

Proviron - синтетиченно естрогенно лекарство, което се радва на голяма популярност сред културисти. Той обикновено се произвежда под формата на таблетки. Активната съставка на Proviron е Mesterolone.

Това хормонално лекарство има ниска андрогенна активност, и доста силно подобрява еректилните функции. Много често, това лекарство се използва по време на цикъл с анаболни стероиди.

Днес основния производител на Провирон е Bayer Schering. В нашия магазин можете да си купите Proviron под формата на таблетки от 25 мг. Също така този препарат е постоянно на склад в нашия онлайн магазин и се продава на добра цена.

Основната цел за употреба на Proviron в спорта - намаляване на риска от нежелани странични ефекти. Това лекарство не води до пряко увеличаване на производството на тестостерон от организма, но в същото време той напълно елиминира нарушенията, които възникват поради липса на тестостерон, или намалява страничните ефекти до минимум.

Тези ефекти са причинени в резултат на приема на анаболни стероиди, който намаляват качеството на спермата, намаляват нейния обем и водят до безплодие или еректилна дисфункция. Въпреки това, с помощта на Proviron след или по време на цикъла ще укрепите потентността и либидото.

Увеличава концентрацията на свободния тестостерон в тялото, като по този начин блокира глобулина. Прилага се в следната дозировка: 50 грама на ден (25 мг сутрин и вечер). Ако се комбинирана с Nolvadex (20 мг дневно), е възможно да се постигнат отлични резултати по отношение на абсолютното елиминиране на естроген в тялото!

Тагове: proviron, proviron bayer

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7