Кошница:  0 0.00 лв.

Clomiphene Citrate 24tab/50mg ANFARM HELLAS

В наличност
24 таблетки по 50мг
Clomiphene Citrate (кломифенцитрат) – антиестрогенен продукт. Този препарат се прилага ефективно за лечение или в спортната практика. Препаратите като кломифен редо
виж повече +
20.00 лв.
Описание

Clomiphene Citrate (кломифенцитрат) – антиестрогенен продукт. Този препарат се прилага ефективно за лечение или в спортната практика. Препаратите като кломифен редовно се използват от спортисти в различни дисциплини като помощно средство за предотвратяване / премахване на страничните ефекти, свързани с използването на ароматизиращи стероиди или намаляване на собственото производство на тестостерон.
 

Активното вещество на това лекарство, кломифен цитрат, е синтетичен естроген, който проявява антагонистични свойства. Неговото действие стимулира секрецията на гонадотропин, и така се увеличават нивата на тестостерон. За да обобщим, Кломида е надарен с редица предимства :


На първо място, лекарството има естрогенни свойства - той е способен да създаде селективна връзка от естрогенни рецептори;
На второ място, той има способността да стимулира секреция на гонадотропин - повишени нива на LH и FSH, което води до повишени нива на ендогенен тестостерон.

В бодибилдинга и в други спортни дисциплини, този продукт се използва редовно за след стероидна терапия (FCT). Другото му предназначение е в медицина, където за разлика от спортната практика, кломифен цитрат се използва за лечение на различни заболявания, които засягат жените, като например предотвратяване на овулацията и зачеването.

Приема на Кломифен цитрат обикновено продължава средно около 2-3 седмици, и в доза от 50-150 мг на ден. Прима на таблетките обикновено започва веднага следва завършването на стероидния цикъл, за да се максимизират възможните последици. Имайте предвид, че използването на кломид трябва да се извършва на дневна база (както е описано в доза от 50-150 мг на ден). 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7