Кошница:  0 0.00 лв.
Анавар - Magnus Pharma

Анавар - Magnus Pharma

Стероид за увеличаване на мускулната маса и изчистване - релефОксандролон (Oxandrolone), известен ощ..

89.00 лв.

Анавар - Elbrus Pharmaceuticals

Анавар - Elbrus Pharmaceuticals

Стероид за увеличаване на мускулната маса и изчистване - релефОксандролон (Oxandrolone), известен ощ..

85.00 лв.

Oxa 100tab/10mg Titan Healthcare Anavar

Oxa 100tab/10mg Titan Healthcare Anavar

Anavar от Titan Healthcare има ниски анаболни свойства. Активната съставка на лекарството - Oxandrol..

115.00 лв.

Oxandrolone 100tab/10mg Biotech

Oxandrolone 100tab/10mg Biotech

Ако целите мигновено покачване на мускулна маса, повишаване на силата и енергията, оптимално напомпв..

80.00 лв.

Xanodrol 100tab/10mg Malay Tiger

Xanodrol 100tab/10mg Malay Tiger

Ако целите мигновено покачване на мускулна маса, повишаване на силата и енергията, оптимално напомпв..

90.00 лв.

Анавар (Оксандролон) – анаболен стероид за стегнати и ясно очертани мускули


Анаболния стероид Оксандролон, по-известен като Анавар, се използва за повишаване на силата и издръжливостта, изгаряне на мазнини, изчистване на релеф и оформяне на мускулите.
Описание на Анавар


Анавар съдържа Оксандролон (Oxandrolone) – стериод, получен от дихидротестостерон. Това е вещество със силно анаболно и слабо андрогенно действие, което стимулира растежа и плътността на мускулната тъкан и се използва успешно за повишаване на физическата издръжливост, изгаряне на излишните подкожни мазнини, оформяне на мускулите и образуване на релеф.
Анавар е считан за един от най-безопасните анаболни стероиди, тъй като почти не предизвиква странични ефекти, не се преобразува в естроген и може да бъде използван както от начинаещи, така и от напреднали спортисти.


История на Анавар


Оксандролон е описан за първи път през 1962 година. Няколко години по-късно, той се разработва от G.D. Searle & Co. (в момента известни като Pfizer), които го разпространяват в САЩ и Холандия под търговското име Анавар.


Медикаментът се използвал за лечение на катаболни заболявания, възстановяване след операции, подобряване на състоянието при травми или инфекции, подобряване на костната плътност в случаи на остеопороза. През 1980 г. FDA (Агенция за контрол на храните и лекарствата в САЩ) разширяват обхвата на действие на Анавар като одобряват приложението му за наддаване на тегло и компенсиране на протеиновия катаболизъм.


Действие и приложение на Анавар


Оксандролон се използва за изграждане на мускулна маса, горене на мазнини, оформяне на релеф, повишаване на силата. Той е един от най-безопасните анаболни стероиди. Действието му е 3 пъти по-мощно от това на тестостерона.


Анавар е пряк дериват на дехидротестостерона – изключително мощен андрогенен хормон, който нашето тяло синтезира от тестостерона. Благодарение на променената химична структура, Оксандролон има много по-висока анаболна способност, която води до мускулно изграждане.


Анавар значително повишава синтеза и задържането на азот в мускулната тъкан, намалява нивото на свързващия половия хормон глуболин и потиска катаболните хормони (тези, които разграждат мускулната тъкан), например кортизол. Свързващият половия хормон глобулин отговаря за активността на тестостерона.


Чрез намаляване на нивата му, в тялото се образува повече свободен тестостерон, който има пряка връзка с физическата издръжливост и сила, мускулното изграждане, горенето на мазнини. Намаляването на нивата на глюкокортикоидните хормони предотвратява разпада на мускулните клетки, дори в периоди на много стриктни диети или при високи нива на стрес.


Оксандролон влияе директно върху липолизата – процесът по разграждане и използване на мазнините за енергия. Това се постига посредством свързването му с андрогенните рецептори и води до ускорено изгаряне на мазнини. В резултат излишните подкожни мазнини се стопяват и получавате чиста и качествена, плътна мускулна маса.
Още едно положително действие на Анавар е факта, че не ароматизира т.е. не се преобразува в естроген и не носи риск от поява на странични ефекти като гинекомастия и водна задръжка. Благодарение на това, мускулната маса, която качвате е чиста, еластична и добре дефинирана, а тялото ви – мощно, релефно и красиво оформено.


Положителни ефекти от прием на Анавар:


  • Повишена сила и издръжливост, възможност за по-интензивни тренировки
  • Увеличава синтеза на азот и креатин фосфат в мускулите
  • Подпомага изграждането на мускулен релеф
  • Леко потискане на апетита, което дава възможност за качване на мускулна маса без повишаване на теглото
  • Ускорява изгарянето на мазнини
  • Запазва мускулатурата дори при ниско въглехидратни диети
  • Прави мускулите стегнати и твърди


Как се използва Анавар?


Оксандролон може да се използва както в цикъл за мускулна маса, така и за релеф. Препоръчителната доза обикновено е 0.25 mg дневно на килограм телесно тегло. Има ниска андрогенна активност и не предизвиква водна задръжка. Той ще повиши вашата издръжливост и ще може да тренирате много по-уверено.


Обичайно един цикъл с Анавар продължава от 6 до 8 седмици, но може да бъде удължен до 12 седмици. Често се комбинира с други стероиди за постигане на по-добри резултати, особено в цикъл за покачване на мускулна маса. Много добър ефект се наблюдава при добавяне на тестостеронов естер.


В цикъл за орефляване чудесно се комбинира с Примоболан и Станозолол. За подчертаване на мускулната дефиниция може да се съчетае с Нандролон деканоат. 

Поради ниската си андрогенна активност, препаратът е подходящи за жени за период от 4 седмици.
Анавар – странични ефекти


Оксандролон е един от най-безопасните анаболни стероиди с отлична поносимост. Не ароматизира и в умерени дози не постиска собственото производство на тестостерон. Клинични тестове не показват данни за увеличаване на чернодробните ензими, което означава, че препаратът не е токсичен за черния дроб. Рядко може да се наблюдават тежест в стомаха и замаяност, особено ако Анавар се приема заедно с храна. За да ги избегнете, приемайте препарата 2 часа след хранене.


Защо да купите Анавар от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност. Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7